В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 39 722
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
ra, много ми е мъчно. Сили за цялото семейство! Все не ми остава време да пиша, но надниквам заради вас и винаги с надежда, че ще се преборите. Прегръдки!

# 76
  • София
ra, дръж се, Бог да Ви даде сили на всички у Вас, нека да дойдат по добри дни за всички Ви!

Честито Рождество Христово! Всичко добро и хубаво да се роди и да продължи с по голяма сила! Здраве и спокойствие за всички!

# 77
  • София

ra,кураж

# 78
Ради, дано бързо да оздравеете. Кураж и сили ви желая. Прегръдки и от мен, с вас сме.

Бокси, това е много добре, радвам се, че е попаднал между такива деца. Дано винаги да са така.

Мандаринка, едно голямо браво. Направо ми събра очите. Много хубави картички. Сега дори и да искам, надали ще мога дори да си представя, какви красоти твори малката мандаринка, след като видях тази, която ни показа. Личи си колко много и се отдават тези неща.

Много бързо минават тези дни, тамън ще си вземем въздуха, и ще трябва да го издишаме. Дано през новата година само хубави вести да ни спохождат.

На болничките бързо да оздравяват и повече да не се разболяват. А на здравичките, да са си все тъй.

# 79
  • Бургас
Тони,ме подсети за картичките на Мандаринка. Прекрасни са! Много красиви! Браво!

Честити да са именниците,ако има в темата!

# 80
  • Сф
На всички виртуални приятелки Честита Коледа и от нас!
Детето е на лагер без телефони 😂, да видим дали ще се върне с разбита нервна система,че те младите не се разделят с телефона. Такъв е смисъла на лагера - емоции. Ще разправя като си дойде. Училището го бутаме някак си. Както казва сестра ми като я питам за оценките на нейния хубостник какви са -" шарени" вика 🤣, та го взаимствам. Като "най- шарени" са, разбира се  по математика 🤣. Иначе моята започна да помага на каса/рецепция, да работи така да се каже срещу някой лев. Докарва си да речем две, три стипендии по тоя начин. Е ми,  мисля е добре да види как се изкарва хляба и че парите не висят по дърветата. Догодина обаче ученето ще стане в пъти повече, но засега бива с две дини под една мишница.
П.п.
Ра, съжалявам за това, през което преминавате всички ,дано Бог ви даде сили и кураж!

# 81
Пюрче, ма туй е чудесно. Как я пуснаха да работи, срещу ваше съгласие или. Мястото близо ли е до дома ви. И диването изпитваше желание, но при нас е малко по - трудно. Евентуално ще почака поне година - две, пък и като знаем, че е с две леви ръце...

Последните няколко дни е с някакво желание за мекици, отива меси и пържи. Сега и щукнала идеята, да меси тесто, за да прави пица. Да видим в кой момент ще се захване. Ако не беше мързела и липсата на търпението, със сигурност щеше да се вихри повече в кухнята.
От известно време се сещам за Скирчето, хвана я липсата, скоро не се е включвала в темата. То и други има дето изчезнаха. Дано са добре.

# 82
Минавам само да ви пожелая Честито Рождество! Живи и здрави и щастливи!
У нас беше пълна лудница, в добрия смисъл!

Ра2, пак ли ковид? 😭 Нали го карахте скоро?! Дано ви се размине! 🙏

# 83
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ох, ra2, много сили и кураж ви желая! Още миналата тема като прочетох за оксикодона тръпки ме побиха. Минала съм два пъти по този гаден път... Прегръщам те силно! 😟

# 84
Свърши се. Душицата ми, добричкият ми вече не ес нас.

# 85
Съболезнования! Светъл път на душата му!

# 86
  • София
Ра, моите съболезнования! Много сила на цялото семейство!

# 87
  • Разпиляна във въображението
Съболезнования, Ра! Sad

# 88
  • Бургас
Ра 😢 съжалявам да го прочета....
Съболезнования!

# 89
  • София
Ра, съболезнования на теб и децата. 🥺
Пиша и трия и всичко звучи безсмислено в този момент….

Общи условия

Активация на акаунт