В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 39 769
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Ехеее, Натуся, браво бе, имате си ухажор.

Мойто диване пък констатира снощи - днес изведнъж всички се оказаха, че си имат гаджета. Аз в отговор - не всички, ти си нямаш. А тя веднага в контра - не ми трябва, не включвам себе си.
Днес не стига, че следобед е на олимпиадата, ами и по АЕ тест щели да правят. Вчера поредната тревичка на устно по АЕ, уч - ката по едно време задала въпрос, мойто диване даже не знаела до къде са стигнали, не внимавала и не чула. Когато уч - ката попитала едното момче, то отговорило грешно, тя пък взела да се чуди какъв е бил въпроса, хич не е внимавала в час, да ама тя пък класната, решила точно нея да попита, задала и въпроса, мойта се осаферила, уж не била сигурна, но пък отговорила вярно, 3 - 4 момчета извикали - браво бе Н..., с бурни аплодисменти. Въпросът бил къде и как се употребява муст нещо си, но нали съм зле с помненето, та толкоз и запомних. За Мат. вчера пък каза, че има вероятност поне минзухар да хване. Едната задача се омотала, като пиле в калчища, не схванала кое как да направи, на последните две пък мазало, за едната се досетила, след като предала листа, а за другата каза, че целият клас се потял над нея, и никой не е успял да я реши.
За уч - ката по БЕЛ пък докато си беше вкъщи уж болна, ми каза, че много обичала и харесвала тяхната паралелка, слабост и била от другите, на последното класно, въпреки, че имало класни и от другите паралелки, накарала едно от момичетата да ги подреди по номера, на другите ги оставила разбъркани.
А вчера също така, влезнала психоложката набързо при тях и се обърнала към едното момче с думите ( казва му името ) на теб вътрешно, душата ти е нещо дълбоко наранена, признай си, то и отговорило, че не е вярно. А тя го изтърсила ей тъй от нищото, още с влизането, целият клас взел да се смее. Имат си забава тез деца, не им е никак скучно. Само диването дет се оплаква, хич не може да се забавлява. За валентинките, имало тук таме подаряване на такива, някои казали, че леличките от стола им ги давали.

Останалите пари ще ги получим другия месец. Бях чела, че ще са този, но явно са ме подвели тез новинари.

# 586
  • Бургас
Набора и той вчера цвете подарява. Момата била много щастлива ☺️

# 587
  • Mars Hotel
Класът на дъщеря ми утре и в петък няма да са на училище, за да се готвят за олимпиада. Много ми хареса тази практика, дано да се случва всяка година. Smiley

# 588
Посъветвайте за голяма, здрава раница за момче. Тази няма никакви поражения, но много трудно се хващат всички учебници. А като се сетя догодина колко предмети ще има... Чак на мен ми става лошо. 😒

# 589
И щерката вчера получила две валентинки - една от приятелка и една от анонимен обожател. Лятото и любовни писма получаваше от едно момче.... Не ѝ липсват ухажори, но се надявам да няма скоро гадже.

# 590
  • София, в момента в любимото ми село Железница
А пък набора днес има двойка по МАТ. Учителката го е привикала на консултация, че се очаква още една такава и от днес може би 3 или 4. Flushed

# 591
Ninanb,ще поправи оценката,щом г-жата го е привикала,дай му шанс.
Никакви сърцати неща у дома,нито подарени,нито получени-лигав празник било..хм,хм...до кога ли?Виж земетресението го развълнувало повече,без думиииии,аз не го усетих.
Днес съм на рс,не очаквам кой знае какво,но ще отвися.

# 592
  • Бургас
Вчера,моя дремел в час по литература. Учителя го вдигнал да го изпита. Отговарял му на въпросите,очаквал да му пише 4-5. Обаче! Учителя му казал,още един въпрос мога да ти задам за 5,но няма,защото мислех да ти пиша 2,че не си учил.
Моя го изгледал странно и му заявил ,,Значи съм за 5и няма да ми я пишеш,но ако не бях учил и съм за 2, веднага щеше да ми я напишеш! ,, Беше се ядосал много на господина. Аз също!

# 593
При нас се очертава някаква драма с учителката по АЕ - взаимно не се харесват с щерката, и с учителката по ФВС също не се харесват, но поне не я ощетява в оценките. Това ми дете е много устато и напористо, търси си правата и при желание може да направи от мухта слон.

# 594
  • в очите на дъщеря ми
При нас се очертава някаква драма с учителката по АЕ - взаимно не се харесват с щерката, и с учителката по ФВС също не се харесват, но поне не я ощетява в оценките. Това ми дете е много устато и напористо, търси си правата и при желание може да направи от мухта слон.
Все едно за прекрасната говориш.....ще има глава да пАти...... пък хората, които ме познават викат.." що ли ми прилича на някой"... ма те нищо не разбират...Sweat Smile Sweat Smile
Аууу девойката има 5 на теста по математика.....мнооооого е доволна от себе си.....

# 595
  • при моите любими
Ето ме и мен. Наборката не ме ядосва. Учи си детето. Намира време за фитнес и за излизания с приятелки. Няма валентинка, но и тя уж нямала на кой да даде. Още ми се прави, че е над нещата с гаджетата, ще видим до кога. Мен ми създава ядове малкия, ама не е той за тази тема. По скоро ще се оплача от нас възрастните с какъв акъл му подарихме Плейстейшън не знам. От добро, ученолюбиво дете се превърна в ядосано, раздразнителни и мързеливо. Ще го хвърля през балкона съвсем скоро това устройство и всички ще мирясаме.
Аз имам някакво странно главоболие 3 дни подред. Днес май съм по-добре. Заподозрях пиенето на няколко кафета едно след друго и днес съм пила само едно, рано сутринта и съм добре. Обмислям да си купя апарат за кръвно, че не ни е трябвал до сега. Горе долу това от мен скоро пак ще пиша.

# 596
  • София
Класът на дъщеря ми утре и в петък няма да са на училище, за да се готвят за олимпиада. Много ми хареса тази практика, дано да се случва всяка година. Smiley
Светлица
А има ли традиция в това? Питам, защото при нас дават в зависимост от това кой учител как е станал сутринта. А на моето му трябва един ден точно преди трети кръг.
При вас как се гледа на състезанията по икономика? Обсъжда ли се нещо за финансовите? При нас лингвистиката и статистиката даже не се споменават. И информатиката не се споменава. А това ми е много странно това.

Ще го хвърля през балкона съвсем скоро това устройство и всички ще мирясаме.
Ако намериш как с устройсвото да хвърлиш и пубертета, ще помоля да споделиш. При нас драмата с устройството отмина бързо, но човечето много може да е намусено и заядлво.

# 597
  • Mars Hotel
Вампирче, нямам идея, честно казано. Знам, че и миналата година осмокласниците са имали 2 дни за подготовка за областния по география, но дали реално се случва всяка година нямам идея. А иначе моята спомена, че и за областния по физика ще дават дни, но не съм се интересувала от подробности, защото тя на физика няма да се явява.

За състезания по икономика и финанси нищо не съм чувала.

# 598
  • София
.... ,,Значи съм за 5и няма да ми я пишеш,но ако не бях учил и съм за 2, веднага щеше да ми я напишеш! ...
Много се радвам на такива деца, които не се притесняват да си отстояват правата!
Моето едното е вечният борец за справедливост (с произтичащите от това негативи, естествено), но наборката няма никакъв шанс да се осмели да издума подобно нещо. Няма и да й хрумне. Може да си страда после тихичко в стаята, но на "авторитета" няма да възрази, а не го намирам за редно. Авторитетът трябва да си заслужи уважението, а това става дори и като признава, когато не е прав. Даже именно тогава. А щерката колкото и да я тренирам, не става по-смела. А постоянно я провокирам в къщи. Само да чуя "може ли..." и веднага казва - не, не може. И тя се разстройва, свива в черупката, прибира в стаята, но няма да се нахвърли да пита - ама защо, ама аз искам, ама как така, поне обясни защо да не може, дай аргументи. Като знам какъв дзверт съм била аз, токова смотано дете да ми се падне, значи Sad
После изпадам в обяснения, как съм забранила, само, за да я накарам да се бори за това, което иска. Няма разбиране засега.

# 599
  • Бургас
Оооо,моя не си оставя магарето в калта :–)
Винаги е готов да си отстоява своето !

Общи условия

Активация на акаунт