На море в Гърция 2023

• 80 817
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Тя сигурно има предвид изворите на Ахерон, които са в Глики, на съвсем друго място. На устието само пясък и комари Simple Smile

За Парга - централният плаж, Крионери, е г*з до г*з и целият трафик - хора, коли, минава непосредствено зад гърба ти. На Валтос е друга работа, той е много по-голям и по-спокоен. Но пък на мен не ми харесва. Чадъри и шезлонги има предостатъчно и на двата. На Валтос има и свободна зона, както и разни водни спортове. Общо взето, за хубав плаж - извън Парга.

# 496
  • софия
Всъщност на устието на мен ми е интересно отчетливата граница в цвета на водата на реката и морето.

# 497
Да, Параход, изворите имах предвид:) Гледах ги, че са на около половин час от Парга и може да се разходим до тях, на снимките изглеждаше много красива природата, но се чудех дали са наистина така красиви.
Но и устието ще го уважим вероятно 😁

# 498
На мен плажът на Парга не ми хареса, прекалено нагъчкано беше. Срещу него има едно островче, където ММ и голямата дъщеря ходеха да шнорхелуват, което беше някакъв плюс. Този на Амудя също не беше уау, може би заради реката водата беше мътна.
Харесаха ни Саракинико и Каравостаси.

# 499
  • София
Да, Параход, изворите имах предвид:) Гледах ги, че са на около половин час от Парга и може да се разходим до тях, на снимките изглеждаше много красива природата, но се чудех дали са наистина така красиви.
Но и устието ще го уважим вероятно 😁
Ние сме ходили, но преди доста години. Simple Smile Красиво и приятно е! Бяхме в началото на октомври и беше спокойствие. Ако съдя по табелите могат да се яздят коне. Май имаше и някакви други забавления. Но бяха приключили вече.

Снимки - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.833685879977942&type=3

# 500
Таня, много благодаря!
Значи го отбелязвам да се разходим дотам. И май ще трябва да спра с плановете, че няма да стигне времето за всичко Grinning

# 501
  • София
Ние бяхме при изворите на Ахерон в края на последния септември. За мен е прекрасно там и ще отидем отново.

# 502
  • Пловдив
Ние ходихме миналото лято, много ни хареса, макар да не стигнахме много нагоре. Върви се през водата, която е малко над глезена, но е ледена /края на август/. Щяхме да повървим и да останем още, но ни чакаха други хора, които се отказаха заради температурата на водата. Имаше заведение, каякинг... Каяците излизат на въпросния плаж Амудия. Но пак останаха за друг път. И ние ще ходим пак

# 503
  • софия
Амудя, в частта противоположна на реката, не е мътна. Плажът е огромен. Никога не сме били до реката, там не ми харесва.

# 504
До Парга има един залив с хубав плаж с много малки камъчета, като леща - Лихнос. Има доста места за отсядане съвсем близо до плажа. Беше ни хубава база за района наоколо, а същевременно с красив плаж под носа ти за по-мързеливите дни. Самата Парга е очарователна за разходка, но ми се стори голяма лудница за отсядане там, поне така беше в края на август. Наистина е трудно с паркирането. Когато ходихме вечер за разходка, паркирахме във високата част в началото на града в едни открити паркинги под големи дървета. В Лихнос бяхме запазили през букинг стая в едно хотелче (стая за гости) Mare Blu -  семпло, обаче много чисто и с тераса с прекрасна гледка към залива.

# 505
  • някъде ... тук ...
Сега потърсих снимките - ходили сме по Ахерон в края на септември 2021. Стигнахме докъдето можеше да се ходи, после мъжът ми поплува нагоре и се върна. И все пак не вървяхме малко. Много е красиво, но водата беше ледена. На връщане не си усещах пръстите на краката. Бяхме с аква обувки.
Скрит текст:

# 506
Здравейте МОЛЯ за помощ искам да отидем със семейството в Неа парамос за 3 нощувки месец май търся места за настаняване

# 507
Здравейте, момичета! Как е положението в Гърция на Великден - заведенията, магазините и туристическите обекти работят ли? Обмисляме Атина или Солун, Метеора и Йоанина за Великден, но се чудя дали има смисъл или (почти) всичко ще е затворено, защото знам, че гърците са доста религиозни.

# 508
  • Велико Търново
Здравейте прекрасни хора! Следя ви от миналата година и тогава изкарахме една чудна седмица на Ситония.
Сега търся вашите препоръки и опит за място може би отново на Ситония-къща, вила, апартамент, с двор, където може да си правим барбекю. Не сме претенциозни, не държа и да е на първа линия, тъй като обикаляме различни плажове. Ще се радвам ако някой сподели място и лични впечатления. Отворена съм и за други места, подобни на Ситония!
Благодаря ви ☀️

# 509
Здравейте прекрасни хора! Следя ви от миналата година и тогава изкарахме една чудна седмица на Ситония.
Сега търся вашите препоръки и опит за място може би отново на Ситония-къща, вила, апартамент, с двор, където може да си правим барбекю. Не сме претенциозни, не държа и да е на първа линия, тъй като обикаляме различни плажове. Ще се радвам ако някой сподели място и лични впечатления. Отворена съм и за други места, подобни на Ситония!
Благодаря ви ☀️
Здравейте, няколко години сме били в Панорама във Вурвуру. Това са студия и апартаменти с прекрасна гледка към Диапорос и Атон. Минуса е,че трябва винаги да сте с кола,защото се намират над селото. За нас не беше проблем,защото обикаляхме плажовете на целия ръкав ,но ако искате плаж отпред,не е мястото. Имат голям двор с барбекю и беседка.Много чисто...а ако искате плажа да е наблизо препоръчвам да видите настаняванията  при плажа Трани Амудя.

Общи условия

Активация на акаунт