На море в Гърция 2023

• 80 727
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Аз си следя букинг за промоции. Днес резервирах Mediterranean Village за 2500 със закуска и вечеря, без предплащане и с безплатно анулиране до 5 дни преди резервацията, докато в сайта им с такива условия ми иска 4 400, а с предплащане и без възможност за безплатно анулиране - за 3 300. Все още му се чудя, де, може би бих избрала друго, но ще си го държа като опция.
Между другото - това през мобилното, а през компютър ми дава съвсем друга цена и държеше на предплащане. Винаги следя и двата варианта.

А във Букинг ли намерихте оферта със закуска и вечеря или с ваучери?

В Букинг. Имат опция само със закуска и такава със закуска и вечеря.

# 571
  • София
Аз си следя букинг за промоции. Днес резервирах Mediterranean Village за 2500 със закуска и вечеря, без предплащане и с безплатно анулиране до 5 дни преди резервацията, докато в сайта им с такива условия ми иска 4 400, а с предплащане и без възможност за безплатно анулиране - за 3 300. Все още му се чудя, де, може би бих избрала друго, но ще си го държа като опция.
Между другото - това през мобилното, а през компютър ми дава съвсем друга цена и държеше на предплащане. Винаги следя и двата варианта.

А във Букинг ли намерихте оферта със закуска и вечеря или с ваучери?

В Букинг. Имат опция само със закуска и такава със закуска и вечеря.

Благодаря, не съм виждала такива оферти със закуска/ вечеря, но явно има.

Edit: проверих и съм уау - за 4-членно семейство за 7 нощувки с храна или без цената е между 5600 до 10 000 лв. 😆😆😆

# 572
В България се пазаря с хотелиерите:) в чужбина резервирам през букинг. Досега винаги са ми давали по-висока цена от самия хотел. Няма логика, но факт.

# 573
  • София
Здравейте!
Ще бъдем в района на Керамоти това лято с още 3 семейства.
 Разбрах, че има ферибот до Тасос оттам.
Искаме да отидем да разгледаме в един от двете и може би да плажауваме и там един ден.
Някой има ли идея къде мога да видя цени на билети за ферибота, разписания, часове?
А също и препоръки какво интересно може да се види наоколо в този район.
Резервирали сме къща за гости.
Досега не сме почивали така, все сме били all inclusive. Но решихме да пробваме и този начин, най-вече заради компанията, че ни се ходеше с компания този път.
Не съм била досега там.
Били сме в Аспровалта само и ни хареса много.
Ще се радвам който е бил по плажовете на Керамоти да разкаже впечатления.
Знам, че е пълно с българи и там, вероятно доста от вас са ходили.
Цените на билетите за ферибота - най-добре на място на пристанището да ги видите. За разписание - не мисля че е нужно - феритата са на около половин час до 45 минути. А плажа май е един - не съм плажувал, но за мен е супер /само се разходих около нова година/.

# 574
Благодаря! Аз намерих разписание, през около половин час са, но цени не виждам никъде. И ние искаме просто да се разходим, но и да видим някои забележителности.

# 575
Цените са 5 евро за възрастен, 25 евро за автомобил. За деца има и намаление.
http://thassos-ferries.gr/en/tickets.php
Пътниците се качват пеша с билетите си, само шофьорът вкарва колата. (За него също се купува билет.)
Непременно отделете поне един ден за разглеждане на Кавала, ако не сте. След Керамоти и делтата на Места има и други хубави плажове, ако този ви омръзне. Аз харесвам Еразмиу.
Със заведенията няма да ви е трудно, всичко е нагласено спрямо българския вкус, има навсякъде менюта на български, дори български храни (последното не знам дали е добре).

# 576
Благодаря! Аз намерих разписание, през около половин час са, но цени не виждам никъде. И ние искаме просто да се разходим, но и да видим някои забележителности.
http://www.thassos-ferries.gr/bg/tickets.php

# 577
Благодаря на всички!
Параход, на Кавала сме били.
И на крепостта сме се качвали.
Тасос искам да разгледаме този път.

# 578
  • София
Здравейте, става ли водата за къпане средата на юни месец? В Паралиа Офринио ще сме от 17ти юни и понеже не сме ходили толкова рано се притеснявам децата ще могат ли да се къпят.

# 579
Здравейте, става ли водата за къпане средата на юни месец? В Паралиа Офринио ще сме от 17ти юни и понеже не сме ходили толкова рано се притеснявам децата ще могат ли да се къпят.
Става, на този ден водата ще бъде 22.3С.
Как мислите, че ще може някой от тук да отговори подобен въпрос, задаван през 4 поста. Thinking
Били сме на 24ти май на Лагониси и водата е била много топла. Били сме и на 8ми Юли на Неа Перамос и нямаше нито деца нито възрастни във водата от студ.
През 2021 през август си беше ок температурата, но пък не можеше да се влезе от медузи.
Отивате и ще видите, ако къпането Ви е най-важния фактор, резервирате през друг период, когато е по-вероятно да е топла водата.

# 580
Ако няма някакви метеорологични аномалии, обичайно 15-20 юни е моментът, след който водата става приятна за плуване във всички по-плитки заливи на сушата (по островите е друга работа, и по-трудно предвидима).

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 22:00 от Параход

# 581
  • СИ
Благодаря на всички!
Параход, на Кавала сме били.
И на крепостта сме се качвали.
Тасос искам да разгледаме този път.

Тасос не е от големите острови. Обиколката му е около 100 километра. Има приятни местенца. Основният град е Лименас, там е ферибота. Лименария е от южната страна. Теологос се води нещо като стара столица и е по-навътре. Бих препоръчал най-високия връх на острова. Има невероятна панорама към Атон. Има много селца и хубави плажове. Пари са ни искали само на Мраморния плаж. И пътят до него беше засипан с ужасен прахоляк.
Вдигнаха доста цените на фериботите и с кола сякаш няма смисъл да се ходи за един ден. Но за разходка и хапване в Лименас става. Ако все пак сте с кола, оглеждайте по-внимателно къде и как паркирате в уличките пред и около пристанището. Свалят номера и пишат глоби.

# 582
  • Велико Търново
Здравейте! Моля за препоръки и ориентир за Крит. 1 седмица ще сме там в средата на май. Кацаме в Ираклион. Мисля да си вземем кола и да пообиколим, но лежерно обикаляне. Моля препоръчайте ми маршрут и красиви градчета и плажовеза за разходка и съзерцаване

# 583
Искам мнение за плажовете в Аспровалта и Неа Врасна. Дали са пясъчни, дълбоки, подходящи за деца....ей такива работи. Благадаря.

# 584
  • София
Нея вресна плажа не е за препоръчване, Аспровалта е ок но и на двата става много бързо дълбоко. Вижте Ставрос или едно по добро Estrella rooms Неа каликратея

Общи условия

Активация на акаунт