'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 614
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Valcheva, да те питам че ми стана интересно. Как според теб не можеш да си груб с хора, които не познаваш. Но дойде ли някоя непозната на вратата ти и повика мъжа ти по работа/или друго и ти направо я" пребиваш от бой". Страхотна логика.

# 496
  • Варна
А моментът с лозето е като взаимстван от романтичния филм с Киану и Антъни Куин. И там имаше нещо подобно, но и нашите се справиха добре.
"Взаимстван"... Joy

# 497
И "В сърцето на машината" играе Зомбори. Момичетата не бях засичала в други продукции, та не ме дразнят (трудно се задържам на български сериали). Но този определено гледам с кеф.

# 498
Хексе, поправих се. JoyМай ми се спи вече.
Зомбори е такъв бонбон. И като визия и като игра.

# 499
Приятелката на дъщерята и любовница на бащата къде сме я гледали? Позната ми е странната й дикция.
На Геро не му разбирам всичко, в театър гледали ли сте го, пак ли е така?

# 500
Приятелката беше мисля мед. сестра в Откраднат живот.

# 501
Приятелката на дъщерята и любовница на бащата къде сме я гледали? Позната ми е странната й дикция.
На Геро не му разбирам всичко, в театър гледали ли сте го, пак ли е така?
Приятелката  беше  сестра Кирилова - гей в ОЖ   . Щяха да си правят бебок с доктора - гей .

Тук още не мога  да започна да харесвам някого   Confused

# 502
Много добра серия. Приближават Филип и Елина.
Марта вече твърдо не ми харесва. Каквото и е да е станало, щом е дошла с мъжа си до родината, трябваше още малко усилия да положи в тази връзка. Не изглеждаше загубен брака им, според мен. Така оставя мъжа си...
Жената на Бончев май се е самоубила. Жалко.

# 503
  • Варна
Хексе, поправих се. JoyМай ми се спи вече.

На "краден" трябваше да го поправиш. Wink Joy

# 504
Малко ми е тромаво, за сега на моменти.
Примерно, гумените ботуши, преди Филип и Елена, да тръгнат за лозето - сякаш на забавен кадър ги даваха.
Малкият, синът на Харизанов, малко преиграване, единствено той.

# 505
Екстра ми е сериалчето.
Бързо ни вкараха в действието, показват нагледно феодализмът, който се вихри в малките населени места, че и не само в малките.
Актьорите са ми ок. Билалов! ❤️
Кажете, моля кой е в ролята на дядо Станко, че спорим с Мм.
Самият факт, че го чакам и не заспивам, това е серила на годината, според мен.
Адмирации за създателите.

# 506
И на мен все повече ми харесва сериала. Снощната серия беше отново много добра. За мен действието се развива с хубаво темпо, увлича ме, не ми е скучно или досадно.
Момъка в ареста много достоверно пресъздаде образа на богаташко синче.
И аз мисля, че може да се окаже, че дядо Станко е дядото на Филип. С това намекване, че майка му и сина му са били добри приятели...

Симпатията ми към Марта трая колкото мартенски сняг Grinning предния епизод ми стана малко симпатична, но в този отново се върна първоначалното неодобрение.
Последното, което мисля за нея е, че е любезна с непознати. Напротив, тя още от началото демонстрира някакво превъзходство над персонала във винарната, отношение снизходително и пренебрежително показва, неуважение с този детектор... това, че не повишава тон и не говори троснато като Елина не означава, че има добро и мило държание.

Впечатлена съм от гледките, които показват! Толкова красива природа, наслада за очите! Heart

# 507
И аз мисля, че може да се окаже, че дядо Станко е дядото на Филип. С това намекване, че майка му и сина му са били добри приятели...

А може просто да са били добри приятели. Но ме съмнява, че Бончев може да има пръст в смъртта му и затова майката беше ужасена, когато разбра, че синът ѝ се е срещнал с него.
Има там някаква драма, тепърва ще се разбере какво и що.

# 508
Възможно е, да. Сериала предлага хубава интрига и развихряне на въображението за възможните варианти Simple Smile

Не мисля, че Цвета е мъртва/самоубила се. В промо снимките (част от които са и в първия пост) я има, в някакво село май.

# 509
  • Пловдив
И на мен мноого ми харесва..само да беше по-често излъчван. С това по епизод на седмица в тегаво.

Общи условия

Активация на акаунт