Отговори
# 705
Привет! Hug И аз изгледах последния епизод на "Малък слънчев лъч" и вече не съм така оптимистично настроена и за нашия сериал. А и за извесно време загубих интерес към започнатите сериали. С какво Фърат заслужи такъв край? Заради опасната Суде(да пази Господ от такива маниаци), щото не можела да живее без него? Е ОК, гръмна се, ама защо и него? Не е първия, нито ще е последния сериал с такъв финал( "Кара севда", "Пойраз...", "Баща" и др.) Cry Ама много ме е яд, все едно сега Саба да убие Халил на сватбата му със Зейнеп. Angry  Не мога да си обясня защо сценаристите го правят. Трагедиите се запомняли, е аз не, забравям ги, както сега се наложи да търся "Баща", защото му бях забравила заглавието. От разочарование! Е да , дават след няколко години, наследник, как другите са щастливи и живота продължава. Но горчилката остава. Cry Искрено се надявам нашият сериал да не е такъв! Hands Pray Heart Извинявам се пиша тук за други сериали, но нали трябва да свършим темата. Хайде, малко остана! Heart

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 21:32 от pipilota65

# 706
  • София
Пепелче, аз още съм разстроена от финала на "Малкия слънчев лъч" , но не съжалявам, че го гледах с желание и интерес. Наистина прекалена беше  смърта на главния герой, но и цалото семейство беше разбито - майката в затвора, сестрата в лудницата, а имението предложено за продан, Гюнеш и Елиф на гробищата. Да, малката чаровница проговори и това, че бяха двете на плажа не ми промени разочарованието от лошия финал.    Много се надявам при нашата сърдечна рана да няма повече наранявания.  Целият сериал беше голяма болка и дано вече ни пощадят сценаристите.
Намерих много хубави снимки на "патрона "Алп  
Може да сте ги гледали, но  аз ги слагам пак защото едно време ни учеха, че "Повторението е майка на знанието" , а и трябва да приключваме темата.

И снимки на Ирем

Всичко добро и до скоро.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 22:17 от Nina NN

# 707

Пак съм аз....преди малко изгледах втория тийзър на един от летните сериали...с Емре Бей и Бусе Мерал...те бяха възлюблени в Не пускай ръката ми ...харесваха ми като двойка...и сега пак ще играят заедно ...мисля да го гледам...Тийзъра е забавен...ААААААА...а булката в него,изоставена пред олтара е мацето от Сърдечна болка...влюбена беше в Халил...работеше в ресторанта...сори,забравих и името...Laughing

https://vk.com/turkiee?fbclid=IwAR1eG1rKLcKo8-fjYEZZWFCpLG3k5AE7 … pl_wall_-46308288

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 22:44 от Svet_sz

# 708
  • София
Привет!
Пак съм аз. Чудих се, чудих се дали да сложа снимки на Месут Акуста и реших, че колкото и да го ненавиждам в сериала, според мен е доста добър артист и заслужава. Слагам снимки на които изглежда що годе добре и малко напомнят на Йълмаз.

Пише, че е със семейството си  :  

Женен на 3 юни 2016 г за Шафак Езбир..

И с нашите хора, извън кадър, когато беше със счупена ръка:

Лека нощ и до скоро.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 23:02 от Nina NN

# 709
Нинка ,Благодаря....Йълмазчо ,опс Месут май доста късничко се е оженил...и какво мъниче имат...да им е живо и здраво.

Green HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen Heart

Ето началото....сигурно и последната серия ще я изгледат пак заедно... Thinking

Най обсъжданите сериали в соц. мрежи

Айдеееееееееее...Лека и от мен! Hug Sleeping

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 23:59 от Svet_sz

# 710
  • София
Здравейте мили приятелки!
Поздравявам  ви в "Международния ден на приятелството".  
Доволна съм и  радостна , че тук в темата намерих   приятелки.

Ето и 22 ри епизод с български субтитри:
"Сърдечна болка"
22 епизод
Превод и субтр. Mina G, Doni J
https://www.vbox7.com/play:d1ca1f0744
https://www.vbox7.com/play:9a3b26cc3b
https://ok.ru/video/5833939552982
https://my.mail.ru/mail/mgeorgiyeva/video/14/392.html
https://ahvsh.com/w/aj9ehng6tqbr
https://askim-bg.com/watch_video.php?v=D5K5AD7BRBS1
Преводът принадлежи на група
"ASKIM - най-новите турски сериали".
Много благодаря на преводачите. Flowers Bouquet
Допълвам се с още снимки на прекрасния ни патрон:

Хубав ден и всичко добро.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 10:57 от Nina NN

# 711
Честит празник,приятелки любими! 🤗😘

# 712
  • София
Привет!
Щях да забравя един от много талантливите турски артисти, който гледахме и в този сериал и който аз харесвам - Мехмет Аслантуг -

А това е жена му  Азрум Онан бивша манекенка и актриса.

Със семейството от 2014 г-

Плъзнаха слухове, че ще се развежда и, че не живеят заедно с жена си.

Аз съм гледала Мехмет Асланту в "Невинност" :

В "Децата на сестра ми" не съм го глезала, но казват, че и там е бил впечатляващ.

Там си е партнирал с Айча  

Това е сериал, който не съм гледала "Hanımın Çiftliği" , но на снимката се вижда и Джанер Джиндорук /"Жена" , "Мрежа от лъжи"/  като доста млад,  

teve2
Hanımın Çiftliği

Хубав ден и до скоро.

Ох, никой не е писал след мен!
Има 2- ри фрагмент с руски субтитри . Дано го видите!
https://turkru.tv/serdechnaya-bol-28-seriya.html#frag_2

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 22:04 от Nina NN

# 713
Прекрасна Айча

# 714
  • София
Добро утро, мили момичета!
azisiq, добре слагаш снимки на Айча за да изпишем по бързо темата, но все пак напиши нещо за нея. Има ли нов проект, къде се изявява, нещо от биографията й. Има ли нов приятел  още ли страда за Алп или пък не. Защото това, което чета за Алп той въобще не се сеща за нея. Работи усилено и има много срещи с почитателки, а защо не и нова любов.

Всички обичат Алп. Има и много малките почитатели.

И със своите малки и любими колеги:

Слагам отново  2- ри фрагмент с руски субтитри , защото дописах предишния си пост и може да не сте го видели.
https://turkru.tv/serdechnaya-bol-28-seriya.html#frag_2

Ще има сватба!!!

Хубав почивен ден и бъдете здрави.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 10:29 от Nina NN

# 715
Помагам и аз да свършим темата .
Ще постна колежката Алина Боз , която рекламира Булгари в  Италия - Рим

# 716

Аз ще Ви отговоря на "детинският" коментар:
1. Отивате на страница 1, скролвате надолу и откривате информация за Айча, ако Ви е толкова интересна досега трябваше да сте запозната с всичко, което е публично известно за нея.
2. Нов проект предстои, но Вие като почитател веднага ще разберете. Няма да има нужда някой друг да Ви информира.
3. А относно нов мъж, би трябвало да знаете, след като се вълнувате от личността й, че тя не обича излишните демонстрации.
И смятам, че си е много щастлива в личен и професионален план, далеч от неподходящата компания на г-н Навруз. Явно и тя може да се подведе по една "приятна за окото" опаковка.
P.S. Отдавна не бях влизала, защото "патронът" и работата му вече не са ми интересни, но темата ми изкочи и "тонът" на коментара ме провокира да избухна с тази тирада. Отегчавам се от дълги коментари, затова ще спра до тук.
Сойонара ✌

# 717
  • София

Аз ще Ви отговоря на "детинският" коментар:
1. Отивате на страница 1, скролвате надолу и откривате информация за Айча, ако Ви е толкова интересна досега трябваше да сте запозната с всичко, което е публично известно за нея.
2. Нов проект предстои, но Вие като почитател веднага ще разберете. Няма да има нужда някой друг да Ви информира.
3. А относно нов мъж, би трябвало да знаете, след като се вълнувате от личността й, че тя не обича излишните демонстрации.
И смятам, че си е много щастлива в личен и професионален план, далеч от неподходящата компания на г-н Навруз. Явно и тя може да се подведе по една "приятна за окото" опаковка.
P.S. Отдавна не бях влизала, защото "патронът" и работата му вече не са ми интересни, но темата ми изкочи и "тонът" на коментара ме провокира да избухна с тази тирада. Отегчавам се от дълги коментари, затова ще спра до тук.
Сойонара ✌

Здравей, demo80!
Благодаря за обширното разяснение!
Не искам да навлизам във вашия поучителен тон, но ще отговоря така:
Пиша отдавна в БГ Мамма, доста преди вас и съм наясно с правилата. Недоумявам, защо се впускате в защита на някой, който слага само снимки на отдавна не интересна персона за "патрона", който пък за вас не е интересен. Ами когато някой от артистите или коментарите за даден сериал в определена тема не ви харесват, " не са ви интересни" изхода е само един - не четете и не пишете там и няма да имате терзания.

# 718
Добър ден,прекрасни!🤗
Благодаря ви за постовете.Аз съм на село и не ми остава много време ,от агрофитнес ,да пиша.🤭Но утре...ще се реабилитирам.👍
Нинка видях трея....даааа ,ще ходим на сватба.👩‍❤️‍💋‍👨💃.
Нинка е права,Демо.Наистина Азисия слага ,а и понякога повтаря доста често снимки на Айча без нито едно обяснение.И аз поставям на Алпчи също,но все пак той е в настоящето,главен герой в сериала,който в момента гледаме и коментираме.А и Нинка,а и не само тя сме доста разочаровани от Айча ...въпрос на мнение ,но пък и никога не сме я наричали с обидни думи.Така мисля аз.

Лек ден ви желая и до утре!🤗😘

# 719
Слушам и изпълнявам 💁‍♀️!
Ще се редактирам: Аз не защитавам момичето, което е качило снимките, защото и мен ме дразни тази повтаряемост, а тя се вихри и в други групи.
Малко е заблуждаващо за хора, които се интересуват от личността на Айча и влизайки в темата вероятно ще останат неприятно изненадани от "настроението" спрямо нея.
По-добре името й да не присъства в заглавието на темата, защото вкарвате в заблуда заинтересованите.
Толкова от мен по темата ✌.
На момичетата с които изживяхме заедно една страхотна година, която сякаш беше мнооого отдавна пожелавам щастливо лято.
А на Вас ще кажа, че дълголетието в Бг Мама нищо не означава, когато не уважавате хората за които се пише в темите, независимо дали са Ви симпатични или не.[video][/video]

Общи условия

Активация на акаунт