Отговори
# 75
  • София
Привет!
Свет, великолепен анализ си направила. Напълно съм съгласна с теб.
Само ще допълня това което аз разбрах от визитата при адвоката на Йълмаз. Той ги извика за да ги предупреди, че ще се търсят още доказателства и те трябва да си спомнят и споделят с него всичко, което може да е доказателство. Каза им, че има разминаване в това, че Джанет е умряла от сърдечен удар. Смъртта тогава е моментална и би трябвало да е още при падането.  Йълмаз казва, че Джанет е паднала и ненадейно го е ударила и кракът му е закървял. Той я пренесъл на леглото /как я влачеше само/и тя е била жива. Има доказателство, че тя се е обаждала и на сина си по телефона. Адвоката им каза, че трябва да бъдат внимателни за да не излезат и други доказателства. Резултата от кръвта по килима, който се предполага, че е на Йълмаз, още не е излязал, но май има и кръв от друго място. А дано да е от вратата, защото и там чоплеха разследващите, а тя е от Джанет. През цялото време Фериде беше много напрегната и чудесно се сещаше, че тя унищожи едно от основните доказателства за удар в главата.
Според мен ще излезнат и още доказателства. Да,  изпраната кърпа висеше на простора и хубава снимка стана с Фериде, но дали ще послужи. Тя пак я смота и скри в чантата си. Ей, не мога да я разбера тази Фериде. Ще има да страда от всичко което се случва и което прикрива заради необяснимата, сляпа обич към баща си.
Момичета каня се да питам, защото може би съм изпуснала, Фериде има ли образование, работила ли е нещо и как се е запознала с Къванч?

И още нещо, бащата на Зейнеп знае ли, че това е дъщеря му /вероятно да/  Той 27 години е лежал в затвора, а тя е мила много малка, но белега на ръката й беше огромен. Възможно ли е това малко дете да е подложено на такова насилие.
Като гледам този човек не ми се вярва на е катил.
Тук също се задава интересна интрига.
Дано по скоро се изяснят Зейнеп и Халил, защото не изкам да ги гледам тревожни.

За неизяснените ми неща, чакам и бг.субтитри.
Хубава вечер и до скоро.Flowers Four Leaf Clover

# 76
Допълних си поста!

Момичета, Нинче, Свети...
Благодаря за споделянето. Аз, снощи късно видях и споделих озвучката, но до сега не можах да я изледам....ще.
Горе-долу съм схванала...Бях изтървала на онлайна и началото...
За Бабето  и аз съм я гледала в Листопад - много отдавна, но и там си спомням, че направи изключителна роля. Браво на актрисата! Изобщо каста е много силен и ми доставя наистина удоволствие с играта си!
За сега Лека вечер!
.........

...........
А ето и 7 епизод с нашите си буквички! :

https://www.vbox7.com/play:7135a8b63c

https://www.vbox7.com/play:1ed6f36e2c

Едно голямо Благодаря на Мина, Дони и Гери! 🌺🌺🌺🌹🌹🌹

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 09:59 от Stella2021

# 77
Приветтттттттт....
Нинка,аз и по рано писах...и аз се чудих ,дали някога Фериде е работила ,дали обича Къванч,и той нея,но....досега  нищо не е споменато по тези въпроси...
А относно Али Фуат ,от последния епизод разбрах ,че той е убил жена си ,от изрезките във вестника,но явно това не е истина...на една от изрезките пишеше и нещо за бебето...но не се преведе ...на другата ,че полицая Джем Йондер е герой....явно той е разкрил убийството и е вкарал в затвора бащата на Зейнеп.Даже по назад писах ,че под един от коментариите на серията пишеше същото и че Джем Йондер е осиновил бебето.И тука има друго....пише бебе...а и показаха веднъж на рожд.ден на Зейнеп такава снимка....тогава излиза ,че като бебе още е получила тази рана....

# 78
  • София
Здравейте, момичета!
Свет, извинявай ако съм те повторила, но явно не съм разбрала.  Старая се да не повтарям и да не слагам фотоси, които преди са сложени, но явно недоглеждам.  На тази възраст трябва да ми е простено. Сега видях при падругите интересни за мен снимки на които Халил плаче и ги споделям с вас.

Много ме впечатлиха, защото показват колко талантлив е Алп. Една от най-трудните сцини за артиста е да плаче без химически стимулатори. Това си личи от цялото изражение на лицето, което показва тъгата и голямата мъка. Когато се стимулират  очите със спрейове веднага си личи.
И една анкета, която ме зарадва, защото Алп /Халил/  е изпреварил чапкъна.

Дано скоро има бг.субтитри за 8-ми епизод за да си попълня непълнотите.
Хубава вечер и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 79
Нинка,хич не се извинявай скъпа....и аз забравям ,а и какво от това ,че повтаряме някои снимчици....те са красоти за нас...нали.... ThinkingJoyJoyJoy
Аз пък ви нося едно клипче ,с по главните герои и кой колко получава за труда си....и познайте кой е пръв.... Grinning /ако е вярно ,де/

Всички ще изпревари Алпчи....сигурна съм....той си е Талант с главно Т... Hands Plus1

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Интервю на Алп Навруз от Хакан Гендже за вестник Hurriet Cumartesi.
 💥 Седем години на екран.  Той се изкачи по кариерната стълбица с твърди и уверени стъпки.  Той привлече вниманието с красотата и таланта си.  Срещнахме се с Алп Навруз, който в момента играе в драматичния сериал #СърдечнаБолка.
❓Хакан: Толкова ли си тих и "готин", както изглеждаш в реалния живот?
▪️- Например в зависимост от ситуацията е и моето мнение.  Обичам да карам хората да се смеят повече.  Не говоря много.  Мисля, че е по-добре да се каже малко и по същество.
❓Хакан: Имало ли е моменти, в които си мислил, че си бил неразбран, защото не си говорил много?
▪️- Да, имаше, когато за първи път дойдох в този сектор (актьорство).  Хората ме смятаха за разглезен и не исках да говоря.  Винаги съм бил на една линия.  Не обичам да споделям проблемите и щастието си.  Изживявам тези чувства сам в себе си.
❓Хакан: Нямате ли чувство на вълнение?
▪️- Вълнението да, но няма наслада.
 Първата стъпка винаги ме плаши, вероятно страхът да не бъда отхвърлен.
❓Хакан: Какво те развълнува?
▪️- Единственото нещо, което предизвика вълнение, беше актьорството.
Когато започваме внимателно да изучаваме всеки нов герой, това е моментът, който се вълнувам най-много.
❓Хакан: От какво най-много се оплакват твоите приятели?  Какво не харесват в теб?
▪️- Спокоен съм.  Мисля, че когато един спокоен човек псува някого, другият много се ядосва. По време на спор не реагирам много, имам определен лимит.  Но когато един спокоен човек се ядоса, става много лошо.
Стига човек да не достигне моя предел в спор, може да полудее.  (смее се)
❓Хакан: Какво бихте искали да промените в себе си?
▪️- Вероятно бих искал да се откажа от склонността да отлагам нещата за по-късно.
❓Хакан: Минаха 1,5 години от последното ни интервю.  Промени ли се нещо в живота ви през това време?
▪️- Чувствам, че съм станал по-зрял.  След месец ставам на 33 години.
По време на пандемията се чудех какво означава животът за мен.  За мен амбицията е заменена с думата постоянство.
Преди можех да вземам по-агресивни решения или да отлагам. Започнах да се наслаждавам на момента и да приемам всичко, което се случва в този момент.
❓Хакан: От тук нататък животът ще стане ли по-приятен за теб?
▪️- По-приятен и без стрес.  Когато правите планове в живота, ако те се объркат, тогава изпадате в депресия.  Но в момента съм в тема, приемам всеки процес.
❓Хакан: Затвори очи и помисли за детството си.  Какво ти хрумна?
▪️- Денят, в който взех първия си мотор.  Бях на 5-6 години, случи се неочаквано.  Видях го от балкона.  Спомням си, че тичах тогава.  Виж ме, сега съм развълнуван.
❓Хакан: На ​​какво се надявахте в актьорството?
▪️- Никога не съм започвал работа с надеждата за нещо.  Мисля само за "как да го направя най-добре"
 И успях, предишната ми работа няма нищо общо с настоящата.  И това ме радва, щях да бъда нещастен, ако всичко беше същото.
❓Хакан: В новия проект имате напълно различен характер.  Избрахте обратната роля, когато има роли на красиви мъже.
▪️- да  Чел съм много сценарии.  След това дойде историята на сериала #СърдечнаБолка.
 Това е история от книга, много ме впечатли и ми направи впечатление, че това е историята на техния живот.
❓Хакан: Как се подготвихте за ролята?
▪️- В продължение на един месец работих по 6 часа на ден с треньор по актьорско майсторство.  На улицата наблюдавах хора, които приличат на моя герой.  На непознати места носех каскет.
Реакцията на публиката много ме радва.
❓Хакан: Какво разказва историята, върху която работихте толкова усилено?
▪️- Това е истинска история.  Тази история се основава на драматична структура.  Заради моя характер трябваше да науча в детайли неговата социална и психологическа позиция.  Работихме много здраво върху неговите чувства и емоции.
❓Хакан: Какво можеш да кажеш за Халил?
▪️- Той не изживя детството си, израства под насилие и натиск, не чувства свободен.  Той обмисля всяка своя стъпка и може да предвиди какво ще се случи с него по-късно и има развит защитен механизъм.  С течение на времето той става безразсъден, вярва, че няма какво да губи.
❓Хакан: Чувстваш ли се смутен, когато гледаш работата си?
Какви промени виждаш в себе си, когато видиш първата си работа?
▪️- Рядко се гледам на екрана.  Гледам първите няколко епизода, за да видя дали не съм сгрешил някъде.
Чувствам се срамежлив и нервен, когато се погледна.  Но чувствам, че съм инвестирал нещо и мисля, че може да се направи повече.
❓Новото поколение идва отдолу с пълна сила.  Страшен ли е този ход?
▪️- Никога не съм разглеждал нови имена като конкуренти, никога не съм казвал за по-старите "ще ги бия".  Ако сте успешни и можете да дадете на хората това, което искат, и който и да е над или под вас, никога няма да ви уплаши.
❓Хакан: Често ли сте печелили във вниманието на жените?
▪️- Докато учех в училище, често намирах писма под чина.  Но знаех, че трябва да уча и да получавам добри оценки.  Връзките ми се струваха излишни.
❓Хакан: Обичаш ли да флиртуваш?
▪️-  Не.  Предпочитам да чета и пиша сама, отколкото да се забавлявам и флиртувам и това ме прави щастлив.
❓Хакан: Какъв човек може да те заинтересува?
▪️- Интелигентността е важна за мен.  Мога да говоря на всякакви теми, ако той има добро чувство за хумор, ако не ми е скучно, тогава неговият разговор ми е достатъчен.
❓Хакан: Ти ли започваш първи или отсрещната страна?
▪️Първата стъпка винаги ме плаши.  Може би е страхът да не бъдеш отхвърлен.
❓Хакан: Случвало ли ви се е да ви отхвърлят?
▪️-  Не.  Защото чакам стъпка от другата страна, това е като гаранция.
❓Хакан: Влюбен ли си в момента?
▪️-  Не.  Но мога да флиртувам, ако е взаимно (има енергия)
❓Хакан: Сега учиш магистратура във факултета по литература.  Какви книги са на дневен ред?
▪️- Обичам да чета романи и стихове, чета книги за личностно развитие.  Пиша поезия и започнах да пиша сценарии.
❓Хакан: Не ти ли е малко скучно?
▪️- Мисля, че малко да.
 Имам добра комуникация с абонатите относно книгите.  Споделям с тях, виждам какви книги вземат.
❓Хакан: Ти пишеш поезия, романтик ли си?
▪️- Не, не съм романтик.  Пак казваш скучно 🤣
 Аз съм реалист.·

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 19:50 от Svet_sz

# 80
  • София
Привет!
Момичета, ето и 8-ми епизод с бълг. субтитри:
"Сърдечна болка"
8 епизод
Превод и субтр. Mina G, Doni J
https://ok.ru/video/4786363960022
https://my.mail.ru/mail/mgeorgiyeva/video/14/332.html
https://my.mail.ru/…/jelezova.donka/video/_myvideo/612.html
https://www.vbox7.com/play:a9da9a0ae3
https://www.vbox7.com/play:ab192de12d
https://redload.co/f/e3f64u1n3neg
Преводът принадлежи на група
"ASKIM - най-новите турски сериали".
Благодаря на преводачите.

# 81
Нинка...Мерсаж!🤗😘🍀На теб и преводачките!!!🌹🌹🌹🌹🌹
Малееее,колко ни е огладняло момчето...😲🤭😂

Партньори и приятели!👍👏

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 01:40 от Svet_sz

# 82
Здравейте , огладнял е наш Алпи нека си хапва за сили .
Водя ви горещ трениран еркек по баклава Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
Фемичччч,много обичам баклава....😋🤭🤭🤭

Ммммм .....супер ....😂😂😂

Момичета , има Трей,но не мога да го сложа от тела.....стрелят по Али Фуат пред клуба ,но Халил го избутва и го раняват.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 00:52 от Svet_sz

# 84

Момичета , има Трей,но не мога да го сложа от тела.....стрелят по Али Фуат пред клуба ,но Халил го избутва и го раняват.

Свети, момичета 🌺🌺

Втори трей с руски субтитри - 10 епизод

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-10-seriya.html

# 85
Алпчо си хапва пица...😲🤭

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 20:55 от Svet_sz

# 86
Алпчо си хапва пица...😲🤭

Да му е сладко! Ами, доста  си е хард, момчето! Браво!

# 87
Привет....😘
Няма още нито озет ,нито снимчици.
Има нещо у инста....долу горе се схваща смисъла....ето го...

Започнаха да излизат снимки от 10 епизод...
Текстовете са с превод на гугълчо....

Рая мигновено щастие във фойерверките... 🎆

Kivanc оставя лоши дни зад себе си и иска само щастие... 😶

Вие вие, ние ви казваме! 🫵 ThinkingThinkingThinking

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 18:06 от Svet_sz

# 88
Здравейте, момичета! 👌
Готови ли сме за новата серия? 🌺

Описание и снимки на 10 еп. Сърдечна болка:
Сериалът е адаптиран по романа на Атике Хънчлиер "Сърдечна безизходица". Внезапно неразположение на Фериде свързва Зейнеп, която иска да изясни въпроса. Тя е принудена да остави настрана натиска си върху Къванч и Фериде, поне докато опасността от спонтанен аборт не премине.
От друга страна Йълмаз, който е решен да прибере Бирсен, продължава да дразни Юсуф. Говорейки за морал и чест, той мимоходом споменава името Илкер. Когато Юсуф се прибира, той разбира, че сестра му е извикала фризьорка у дома и отива да доведе Сарай. Въпреки че Бирсен, която никога преди не беше виждала Юсуф такъв, беше притеснена, тя дори не можеше да си представи огромната опасност.
Получили покана от Къванч, която не са очаквали, Халил и Бирсен отиват при Фериде. Тази нощ ще бъде едновременно за тримата братя и сестри нощ на равносметка и нова възможност за сключване на мир. Внезапното пристигане на Йълмаз обръща всички планове с главата надолу. Пътищата на тримата отново се разделят. За Халил, който не му е останал нито един клон, за който да се хване, Джанет е единственото убежище.
Излъчване вторник 10.1.2023 г.

Едно следобедно чайче....

# 89
Привет,къзлар! Hug
Стели ,мерсаж за озета....сега вече е топ...разбира се чудесно.... Hands Plus1
Аз съм почти готова... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт