Свет, великолепен анализ си направила. Напълно съм съгласна с теб.
Само ще допълня това което аз разбрах от визитата при адвоката на Йълмаз. Той ги извика за да ги предупреди, че ще се търсят още доказателства и те трябва да си спомнят и споделят с него всичко, което може да е доказателство. Каза им, че има разминаване в това, че Джанет е умряла от сърдечен удар. Смъртта тогава е моментална и би трябвало да е още при падането. Йълмаз казва, че Джанет е паднала и ненадейно го е ударила и кракът му е закървял. Той я пренесъл на леглото /как я влачеше само/и тя е била жива. Има доказателство, че тя се е обаждала и на сина си по телефона. Адвоката им каза, че трябва да бъдат внимателни за да не излезат и други доказателства. Резултата от кръвта по килима, който се предполага, че е на Йълмаз, още не е излязал, но май има и кръв от друго място. А дано да е от вратата, защото и там чоплеха разследващите, а тя е от Джанет. През цялото време Фериде беше много напрегната и чудесно се сещаше, че тя унищожи едно от основните доказателства за удар в главата.
Според мен ще излезнат и още доказателства. Да, изпраната кърпа висеше на простора и хубава снимка стана с Фериде, но дали ще послужи. Тя пак я смота и скри в чантата си. Ей, не мога да я разбера тази Фериде. Ще има да страда от всичко което се случва и което прикрива заради необяснимата, сляпа обич към баща си.
Момичета каня се да питам, защото може би съм изпуснала, Фериде има ли образование, работила ли е нещо и как се е запознала с Къванч?

И още нещо, бащата на Зейнеп знае ли, че това е дъщеря му /вероятно да/ Той 27 години е лежал в затвора, а тя е мила много малка, но белега на ръката й беше огромен. Възможно ли е това малко дете да е подложено на такова насилие.
Като гледам този човек не ми се вярва на е катил.

Тук също се задава интересна интрига.
Дано по скоро се изяснят Зейнеп и Халил, защото не изкам да ги гледам тревожни.

За неизяснените ми неща, чакам и бг.субтитри.
Хубава вечер и до скоро.