iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 128

• 64 270
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте,и аз имам въпрос ,и се надявам на помощ,Започнах да пия турмерик
Скрит текст:
на уебър нейчерълс/като противовъзпалително основно.Обаче /по 1 тб. на ден./,никъде не пише колко време се приема,но затова пък попаднах на статия ,че като страничен ефект ,е възможно образуване на камъни в бъбреците.А аз имам леко повишение на пикочната киселина ,другите показатели а ми, ок.благодаря за помоща.
Здравей!
Да, прием на високи дози Куркума, може да причини проблем с бъбреците и жлъчния мехур - образуване на камъни ... поредния парадокс - от една страна оказва нефропротекция поради своите антибактериални, противовъзпалителни и т.н. свойства, от друга - може и да навреди. Simple Smile
Правилния подход е - ако си склонен да образуваш камъни, защото причината не е само в добавките или вида храна, която приемаш и/или имаш вече подобен здравословен проблем - да се консултираш с лекар, в случая нефролог ( ако има болки в ставите - ревматолог...) ... и да внимаваш какви добавки приемаш. Ако искаш Куркума, то трябва да е хубав патент Куркумин (алкалоида, активния, полезен елемент в нея) , а не каква да е добавка Куркума.
Преразгледай храненето си, приемай повече вода, намали теглото ( ако там има проблем), спортувай  и т.н.

Flowers Maple Leaf Teddy me4eto
Засега, сайта предлага само един патент на Колаген тип II и e в капс... защото от него се приема много малка/ниска доза, еднократно:
https://www.iherb.com/pr/now-foods-uc-ii-joint-health-with-unden … eg-capsules/16572
- ако искаш, може да го разтваряш във вода ( отваряш касп. и добавяш вода)
- приема се на гладно, с вода, час преди хранене

iHerb® код:   YUL919
10%-5% ... или само жест към мен

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 07:26 от denis©

# 376
Отдавна не съм поръчвала. Вече безмитното до 70 лв ли е?

Не, всички цени на сайта вече са с включено мито и можете да поръчвате до $150 и 4,5 кг на пратка. Всичко идва директно до адрес със Спиди.
Не се плаща мито,а ДДС и митническа такса
Над 30 лв се плаща ДДС?

# 377
  • Пловдив
На всичко се плаща ДДС. Няма минимална сума. Включено е в цените на продуктите.

# 378
denis,
кога се приема маслото от вечерна иглика вечер или сутрин и от това по 1 капсула или 2 броя ?

Благодаря !

П.С. Извинявам се , че питам тук , но другата тема за добавките не я откривам .

# 379
Не се плаща мито,а ДДС и митническа такса
Над 30 лв се плаща ДДС?

Нищо не се плаща - нито под 30, нито над 30 лв.
Потребителката е имала предвид с коментара си, че е правилно да се казва "ДДС", а не "мито". Двете понятия технически са различни.

# 380
То реално си се плаща ДДС, просто е калкулирано в цената и плащаш това което виждаш като поръчваш, както от наш си магазин примерно. Допълнително няма.

# 381
  • София
denis,
кога се приема маслото от вечерна иглика вечер или сутрин и от това по 1 капсула или 2 броя ?
Скрит текст:

Благодаря !

П.С. Извинявам се , че питам тук , но другата тема за добавките не я откривам .
МВИ - дозата е 2х1300мг, след по-мазно хранене. Ако е за репр. функция - от М до М или постоянно... ако ще се приема дълго време, на 2-3 МЦ ( месеца), се прави почивка 15-20 дни.

# 382
Благодаря, denis© !
Heart Decoration

# 383
Denis, ще ти бъда благодарна да ми препоръчаш добавки за цироза на черен дроб за мой близък.

# 384
  • София
Denis, ще ти бъда благодарна да ми препоръчаш добавки за цироза на черен дроб за мой близък.
Съжалявам, не мога да помогна.
Цирозата е доста тежко увреждане на черния дроб, в повечето случаи, резултат от друго заболяване, засегнало и/или и черния дроб. В много случаи, участва и Имунната с-ма, а с това винаги, поне се опитвам, да внимавам. Терапията е комплексна, зависи и от етапа/стадия на заболяването... и в случая, и дори и добавка ( която много хора приемат за нещо "леко, елементарно, натурално" и т.н.) - може да навреди.
По-добре се консултирайте с лекар (Хепатолог...) и ако той препоръча прием на добавки, мога да помогна в избора - на по-качествена, чиста, с по-висока бионаличност и т.н., макар че и за това, лично аз не мога да гарантирам, защото моя ориентир е на база съпътстващата продуктова информация.

# 385
Денис някакъв пробиотик да ми препоръчаш общ или за стомаха

# 386
Здравейте,интересувам се този колаген добър ли е за кожата? Благодаря! https://www.iherb.com/pr/vital-proteins-beauty-collagen-tropical … -6-oz-271-g/85982

# 387
  • Столицата на "Второто българско царство"
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-whole-earth-sea-vegan-b … an-capsules/66436
Моля за мнение, дали се усвоява добре и дали е достатъчен да се поддържат добри стойности(не да се навакса дефицит).

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 19:14 от bebebe

# 388
Привет, търся препоръка за МБ за деца след прекаран бронхит.
Малката е на 7 и половина, по принцип не е болнава, но този бронхит направо я съсипа.
Това добър избор ли е?

Приема вит ц, д, омега.

Благодаря!

# 389
  • София
Здравейте, поръчах храносмилателни ензими на Now Foods 180 капсули. Мога ли да ги пия без прекъсване? Колко време е добре да се пият и с каква почивка? А пробиотик трябва ли да вземам с тях?

Общи условия

Активация на акаунт