🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 695
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Свети Влас
Пеева ще го напиша в скрит текст, дано вие сте разбрали.
Скрит текст:
Аз не разбрах тази жена, защо искаше да убие децата ?
Аз си пуснаха този- Abduction / Отвлечени (2019), днес ще го довърша, че снощи съм заспала. Днес го изгледах мега интересен е, препоръчвам го! Имаше бойни сцени, динамичен е, абе хубав е  !
Изглежда ми интересен.
https://www.imdb.com/title/tt7867360/
Този напрегнат екшън трилър изправя двама непознати срещу подла извънземна сила, при което бъдещето на човечеството е заложено на карта. Куин (Скот Адкинс), член на екип от спецчастите, излиза от фонтан в парка в град Азия, без изобщо да си спомня кой е и откъде е. Докато сглобява парченцата от миналото си, той бегло си спомня малката си дъщеря, която е отвлечена.

В същото време Конър (Анди Он) – бивш военен, станал наемен гангстер, разбира, че жена му също е изчезнала мистериозно посред нощ. Двамата мъже, които нямат почти нищо общо, осъзнават, че трябва да се съюзят за да намерят любимите си хора и да възпрат мистериозните похитители.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 18:32 от Габриела Радева

# 466
  • Варна
В  отговор на Габриела Радева :
Скрит текст:
показаха странни снимки и голяма сума пари-явно това ѝ е бизнеса.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 10:32 от Пеева

# 467
Когато излезе, Двете кули изглеждаше изключителен - направо те поглъща Simple Smile И не само ефекти, като днешните блокбъстъри, а и сюжет, музика, актьорска игра...
Това ми е любимия филм от трилогията.
Имам три любими битки,две са реални,а третата е при Шлемово усое Satisfied

Дълго време си мислех,че Children of Men е изключителен филм.Вече не,но пак ми харесва.Ама филмите могат да са изключителни по-различен начин.От изключително забавен до изключително загубено време.

# 468
  • София
Познава се по това дали би си го пуснала отново, целенасочено, а не случайно да попаднеш пак на него и да го повториш, щото няма друго интересно.
"Пияният майстор" с Джеки Чан е филмът, към когото съм се връщала многократно. В студентските си години, сега сигурно ще му се чудя какво ме е впечатлило толкова. А, и "Имате поща".

# 469
В Замунда са се появили Тетрис и Murder Mystery 2. Тетриса ще го гледам утре, но нещо нямам желание да гледам Мистериозното убийство.
Първа част беше ок, но нищо особено. Не бих казала, че ми беше забавен също (ако го разглеждаме като комедия).

# 470
  • София
На мен много ми хареса Мистериозно убийство, даже съм го гледала 3 пъти. Днес изгледах втората част и не останах очарована, очаквах повече. Имаше тук-таме някоя смешка, но е доста под нивото на първия филм.

# 471
Изгледах Тетрис - не е ужасен, но и не е нищо особено. Не ми се коментира подробно - не виждам смисъл.
Ако харесвате съветска екзотика (представена по типичния американски начин), филмът ще ви допадне, с уговорката, че е скучноват.
Оценката ми е 6 от 10.

Имам чувството, че е правен с надеждата за нещо по-специално, но екипът (режисьор, сценаристи и т.н.) просто не е успял да го постигне.

# 472
Гледях Д&Д, много приятен филм. Девойчето, дето играе Кира, явно е популярно тази година, видях я и в 65.

# 473
Тя играе и в Аватар даже, просто там е трудно да бъде разпозната.

# 474
Него не съм го гледала Simple Smile

# 475
Чакам Марио сега Simple Smile Както и филмът с Оуен Уилсън (Пейнт).

# 476
5 анимационни филма,които дават в местното кино и в 3 от тях главните роли са момичета,а в другите два поне има някакво момче. Дребното избра The Amazing Maurice Dubbed  защото има мишки. Критериите на избор при децата не подлежат на никаква логика. Липста на логика не е логика.
Базиран на The Amazing Maurice and His Educated Rodents на Тери Пратчет.
Историята се върти около говореща котка на име Морис, говорещи мишки с необичайни имена + религиозна отдаденост,говорещи хора с нормални (като за Пратчет) имена и малко от Децата от Хамелн.
На дребното му хареса.Аз съм 50 на 50,но е приятно да имаш герои,които не изглеждат героично,не са идеални и имат недостатъци.Допадна ми,че има елементи,които децата няма да разберат,но родителите ще могат,защото са част от творчеството на писателя - картина с костенурка  и Смъртта.Може и да има и други.
За съжаление филмът има доста бавно темпо и на моменти ми беше скучно. Очаквах да е много по-забавен.

# 477
От ревютата, които съм гледала, останах с впечатление, че сюжетът на книгата е доста променен във филма (т.е. книгата е по-мрачна).

# 478
Не съм чела книгата и няма как да ги съпоставя.
Дори незнаех,че е по история на Тери Пратчет преди да го кажат по време на началните надписи.

# 479
  • Галифрей
Ама те са плъхове 😁 На мен филмът ми хареса много, аз дори не знах,че във времената на чумата е имало
“ вълшебни свирачи на флейта ” които свирили и “ омагьосвали” плъховете. Спасява градове и села 😁

Общи условия

Активация на акаунт