🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 649
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Не е джудже в книгата, аз също се изненадах. Той добре е с морал, но вината не е негова, а на онези, които са осъществили идеята. Както и на най-добрия му приятел.

# 631
Учудващо за мен, трейлърът на Баладата много ми хареса. Кастът изглежда отлично подбран. Ще взема да препрочета книгата за подготовка.😀

# 632
Преди малко гледах "Екзористът на папата" на киното и много ми хареса.
Държи под напрежение до края и е интересен. Препоръчвам го ,от днес е по кината вече.

# 633
Учудващо за мен, трейлърът на Баладата много ми хареса. Кастът изглежда отлично подбран. Ще взема да препрочета книгата за подготовка.😀
И аз това си мислех, че почти нищо не помня. На първо четене ми харесва актьорът, избран за младия Сноу.

# 634
Омръзна ми филмите да се превръщат в сериали с предистории и продължения.

# 635
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Трейлъра на "Рицарите на зодиака" ако вече е качван, извинявам се.
Но, понеже съм фен на актьора в главната роля Mackenyu
реших да го постна. Трейлъра ми допада, да видим как ще е на голям екран.
Премиерата му при нас ще е на 26.05.2023.

# 636
  • София
От трейлъра на Игрите на глада мога смело да кажа, че изглежда доста по-добър от трилогията с Катнис Евърдийн.

# 637
По-концентриран е. Освен това, тук става дума за ранни игри - тези руини, в които се борят в трейлъра, не са специален терен, просто в началото игрите са се провеждали на кофти място.
Впоследствие (т.е. след събитията от филма) са се превърнали в популярно риалити шоу.

# 638
От трейлъра на Игрите на глада мога смело да кажа, че изглежда доста по-добър от трилогията с Катнис Евърдийн.
На мен и книгата ми хареса повече от трилогията. Обичам да знам origin stories, както е в случая със Сноу, може би затова ме заинтригува повече.

# 639
Ще излезе, че си търся повод да ги плюя, но американските либерали протестираха против излизането на тази книга, защото рекламирала токсичност Joy И в момента под поста на ИМДБ с този трейлър има някои много странни коментари от хора, които изобщо не са разбрали сюжета и си мислят, че книгата показва как малкият Сноу бил много добър, но после изведнъж станал лош...

Скрит текст:
Покрай тази клика вече си мисля, че не е хубаво всеки да се учи да чете и пише.

# 640
Прочетох днес,че Дисни ще съдят губернатора на Флорида -Рон ДеСантис,който е републиканец.До къде стигнах Scream да уточнявам политическата им принадлежност.
Според тях,той води кампания за отмъщение и им пречи да упражняват правото си на свобода на словото.
Правната битка е започнала още миналата година,когато Disney се противопоставят на закон, забраняващ обсъждането на сексуалната ориентация или половата идентичност в началните училища. Този закон забранява на учителите в началните училища във Флорида (с деца на възраст от 5 до 12 години) да обсъждат с учениците въпроси, свързани с ЛГБТ, сексуалната ориентация и половата идентичност.
Днешната е свързана с това, че ДеСантис отказва да разреши разшеряването на Дисни парк във Флорида.

# 641
Стискам им палци да фалират, знам че имат проблеми, но е малко - все така да им върви!

Дяволо, дано не се разсърдиш, но
Скрит текст:
има прогнози, че този филм за Пазителите на Галактиката ще се представи зле в бокс офиса - а дано!

# 642
  • България
Не знам дали този филм от Пазителите на Галактиката ще е провал, но благодарение на трейлъра вече знам, че аз няма да гледам поредния Трансформърс.
Свят, в който белите не съществуваме не ми е особено интересен.
Жалко, харесвах идеята и трансформърсите.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 17:18 от МоарейнД (от книгата)

# 643
Питър Пан и Уенди е излязъл и вече го има в Замунда - ако на някой му се гледа Simple Smile
Аз няма да се мъча, и без това ако ми се гледаше Питър Пан, щях да избера някоя от старите версии.

И Ариел трябваше да я зарежат на Дисни плюс, вместо да губят пари по киносалони.

# 644
  • софия
https://www.imdb.com/title/tt11310608/ Натъжи ме този филм.
В началото мислех,че ще е история за любов,както само французите я умеят,но тръгна в различна посока.
Впечатли ме играта на детето.Препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт