AVON само за представители - V

• 15 363
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
  • София
мама_знае , благодаря за изчерпателния отговор  Heart Eyes
Бях решила да не го взимам, но се замислих точно за ароматите. Мострите им са скъпички, и дори да има 4 мостри в комплекта, пак ще си заслужава.

Ау, това колие  Flamboyant  не изглежда зле  Sunglasses

P.S.  Също искам да попитам за цветовата карта дали да я взимам. Цветовете отговарят ли?

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 18:26 от bebsun

# 151
НЕ! Да не си посмяла! Тя е от преди балканската. Много скъпо излизалаизработката, бързо се променяла модата и пр. глупости изтъкнаха, та да не ни направят нова  #Cussing out А като се добави, че новите червила масово са меки и не позволяват да се направят мостри. За сенките и лаковете изобщо да не подхващам.

# 152
  • Бургас
а дали това е чантата за малки дами  newsm78

# 153
  • София
НЕ! Да не си посмяла! Тя е от преди балканската. Много скъпо излизалаизработката, бързо се променяла модата и пр. глупости изтъкнаха, та да не ни направят нова  #Cussing out А като се добави, че новите червила масово са меки и не позволяват да се направят мостри. За сенките и лаковете изобщо да не подхващам.

Лелеее. Много лошо било положението.
Видях, че е 2004/2005, ама тогава защо изобщо я предлагат? Егати.

# 154
Яна аз пък си мисля да не е някаква с кученце или аз пък се лъжа, ако е това което ти си намерила ми допада. Няма ли някой, който си я е взел предишния път, нея пак я имаше?

# 155
Изтървах нещо пак. За каква чанта е питането?
 Яна (2 в 1) тази определено е дамска чанта.

# 156
  • Бургас
беше в един немски сайт при продуктите за деца. Преди време някой беше споменал че е лилава и ..... Outta Joint

# 157
Момичета и аз се включвам при вас,тъй като и аз от скоро съм представител Heart Eyes

Исках да ви попитам за тези курсове по бяла и декоративна козметика,някоя от вас ходила ли е?И как протича самият курс?Има ли смисъл,че моята координаторка ме пита дали искам да ме запише и аз се чудя Rolling Eyes

# 158
  • София
беше в един немски сайт при продуктите за деца. Преди време някой беше споменал че е лилава и ..... Outta Joint

аз мисля, че е тази:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89948

# 159
Момичета и аз се включвам при вас,тъй като и аз от скоро съм представител Heart Eyes
Радвам се, че една от моите мами октомврийки е тук Wink
Добре дошла Рени! Hug

# 160

Исках да ви попитам за тези курсове по бяла и декоративна козметика,някоя от вас ходила ли е?И как протича самият курс?Има ли смисъл,че моята координаторка ме пита дали искам да ме запише и аз се чудя Rolling Eyes

Добре дошла Grinning Няма да загубиш от тези обучения, според мен ще ти бъдат полезни Flutter Ще получиш ценни съвети и демонстрации на продукти - как точно ще стане това зависи от човека, който ще води курса - предполагам, това ще бъде вашият зонален мениджър.

# 161
Алинка,Благодаря ти за информацията Hug Сигурно ще се запиша Heart Eyes

Стели Мели,ще си обменяме инфо и опит Heart Eyes

Момичета желая Ви Весело посрещане на Новата Година,много усмивки и настроение!  bouquet  bouquet  bouquet

# 162
Amidala- тази е детска и много сладка чанта. Но май вече е изчерпана окончателно. Защото я пуснаха в нетна по 4.90 и аз поръчах една, която не дойде. Щото много умувах.
mamareni - курсовете са 2 х 3 часа.
 Бяла козметика
1. клиенти
2. Кожа - структура и определяне типа
3. Продукти - демонстрация на 3-те стъпки в грижа за кожата и предстанвяне на всички продукти от бялата козметика
Декоративна:
1. Определяне типа - цветове
2. Демонстрация на 10-те стъпки в гримирането и представяне на продуктите
3. Маникюр
4. Аромати - полагане, избиране...
Мисля, че ще ти бъдат полезни

# 163
Тогава коя е тази чанта за малки дами от специалните предложения? Имаше я и предишния път.  Аз се сещам само за една космата като куче, към която имаше шапка и шал.

Весело посрещане на новата година.

Последна редакция: нд, 31 дек 2006, 14:46 от Teddy *

# 164
мацета,имам пак въпрос  Blush
от приложението към к01 си поръчах намалените мострички на фдт Personal Match и дадох на клиентка да го пробва. тя мн се хареса,но на мостричката не пише какъв цвят е  Thinking а сега иска да и го поръчам...... та кой от всички цветове на стр.6 да и поръчам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт