Темата на Ибо 🎧 - "Право към върха" 1 и 2 (Птичи полет) - # 75

• 46 625
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
еми така е лати ,не всеки артист колкото и признат и популярен де  има такава  уникална магнетичност като ибича
Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/Cp0tgoIo5mh/?hl=bg

# 151
Здравейте, момичета! :hugs:
От доста време не съм се разписвала в темата, но ви следя и харесвам постовете. Благодаря ви от сърце, че следите нашия любимец, макар и нещо напоследък  да се крие.

Скрит текст:
Лати, това което си писала си го помислих и аз. Изникна ми същата асоциация на Казвам се Фара с ЧБЛ. Та даже и къщата е същата. Само дето са вкарали в сюжета иранка с болно дете и нейната драма като жена и майка и това всъщност ме залепи пред екрана да го гледам, но гадовете от канала го ограничиха в ютуб, а в реално време онлайн не ми се гледа. Хредпочитам да го гледам на спокойствие, без дълъг рекламен блок.
За играта на Енгин какво да кажа. Хич не му е силна играта, ама какво да се прави. Доста критики отнася, че играе като в Дъщерята на посланика, но и там Неслихан беше силната. При Демет има прогрес. Далеч не е като в ДЕК. Развила се е като актриса. Иначе стоят добре на екран двамата, но ще видим, че всичко зависи от сценария, че заради недомислици съм зарязвала сериали.  
Загледах първата серия  на Семейство и го спрях на 15-та минута. Хубава двойка, но сериалът не ме впечатли.
Кмаро, хубава животинка си споделила. Много ми прилича на Ибича в момента и той така се крие от нас. Joy

# 152
Здравейте! Kiss Отсъствах малко за разходка до близък щат.Ski Smiley

Днес официално започнаха снимките за 3 сезон на "Птичи полет"  Sign Clapper

От ИГ акаунта на сериала пожелават на всички късмет.

Оператора и той е споделил 1 клапа на 3 сезон!

Започваме 3 сезон! Hands Muscle

Скрит текст:
Показвам ви какво публикува т.н.нова "любов" на Ибрахим,Натали Ярджан в Иг.историята си.Доста време от нея нямаше публикации и сега публикува това,на което пише "Край на лъжите".....Дали е решила сама да сложи край на лъжите,че е с Ибо?....Защото аз така и не повярвах в тази история!

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 03:29 от Lati-g

# 153
лека и приятна работа на  екипа .
дано публикуват  снимки с ибича
Скрит текст:
и той да намери вярната  любов

# 154
Добро утро със снимка от Иг историята на Ибрахим.Рано е станал за сутришната си тренировка с Моон. Animal Dog2 People Runner

Хубава неделя да му пожелаем! Nature High Brightness

# 155
https://www.instagram.com/p/Cp_GiWgoNPP/?hl=bg
Скрит текст:
след тренировката следва баня , не знам какво се карат  ,но е много привлекателен / меко казано / тука

Скрит текст:
спомени за някой ,за мен нова

# 156
Честита първа пролет, приятели😊 Природата се събужда за нов живот и цветовете ѝ ще правят света ни още по-пъстър и красив. Бъдете здрави и благословени ❤️ЩАСТЛИВА СЕДМИЦА!!! Flowers Four Leaf Clover

Да се надяваме на нови споделени снимки от Ибо,докато чакаме да гледаме сезон 2 на "Птичи полет".Снимките на 3 сезон интензивно напредват,а днес и Бирдже Акалай очакват да се включи,след завръщането й от Германия.
Никой от екипа не публикува снимки с актьорите!Голяма цензура е наложена на сета Close

Вчера вестник Cumhurıyet e писал за сериала и накрая казват,че от гледаемоста в световен мащаб на 2 сезон ще зависи дали ще се заснеме и 4 сезон.Вярвам,че това ще стане,имайки предвид,световната фенска аудитория на Ибрахим
/копирах снимката от латино американска група/

Този младеж познавате ли !? Yum Yellow Heart

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 22:51 от Lati-g

# 157

aли по стъпките тати  в тренировките

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 13:17 от kmaroo

# 158
Цитат
aли по стъпките тати  в тренировките
Най-накрая снимката, на която се надяваме от месец и половина, е ясна.Нова снимка от фитнеса на приятелят на Ибо @hknylmzzzz.Защо отново е пуснал брада? 🥸

Стара,но нова снимка на Ибо.  Снимката е от 11 или 12 декември 2022 г. Ибо по това време беше със своя  приятел в ресторант @kuzinasile в Шиле и прекара два дни там, за да снима краткото филмче "Полета на птицата".

Египетскa художничка и инженер Амал Хишам спечели наградата за най-добра маслена картина 💯❤👏
Картината е половин лице на Ибрахим Челиккол,която сега е изложена в Египет. Какво прави човека толкова Прекрасен? Художничката казва, че забелязал колко брилянтен е Ибрахим във въплъщаването на чувствата с лицето си и е нарисувалл половината от лицето на Ибрахим с всичките му детайли Браво и поздравления.👏👏

И снимка от клипа на интервюто с художничката.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 18:46 от Lati-g

# 159
https://www.instagram.com/p/CqCt9cgoHBT/?hl=bg

честита пролет . хубав и усмихнат ден

# 160
Здравейте Flowers Rose

Днес екипа на "Птичи полет 3" снима в 42 Маслак. Маслак е квартал в европейската част на Истанбул в който са изградени многоетажни сгради с различни предназначения.42 Маслак са 2 сгради кули в които има фирмени и банкови офиси,луксозни жилищни апартаменти.Навярно в един от тези апартаменти "живее"Кенан/Ибо .

Появи се нова снимка на порасналото ни детенце Али! People Person With Blond Hair Blue Heart

Фенки от Мексико са създали книга за Ибрахим /"На сън или реалност-графични новели",която се предлага на испаноговорящите му фенове от света.Текста е от Надя Ризо,а дизайна/оформлението от Вила Валентин. Blue Book

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 18:54 от Lati-g

# 161
Ибрахим вчера видяхме на снимачната площадка на "Птичи полет 3" благодарение на чужди ИГ акаунти!

Тази снимка е от дизайнерката му на облекло https://www.instagram.com/n1han/,която пише"Винаги 💪💪"

Другата е от ИГ историята на https://www.instagram.com/aysegulesmer/,която го е снимала с коафьора му @Osman_Gordu

Скрит текст:
И Бирдже Акалай вчера снимка от караваната.

Показвам ви снимка на конака на Намък/от сериала "Черно бяла любов"/ сега от сериала"Казвам се Фъра",сниман от дрон.Има промени в интериора на двора.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 21:56 от Lati-g

# 162
В момента дават сериал с негово участие по Диема фемили, Черно-бяла любов.
Накаква идея до кой епизод са стигнали, за да се ориентирам, че Нова нямат навика да пишат номерата на епизодите?!
Гледах го в Чукурова и много го харесах, като актьор

# 163
Цитат
В момента дават сериал с негово участие по Диема фемили, Черно-бяла любов.
Накаква идея до кой епизод са стигнали, за да се ориентирам, че Нова нямат навика да пишат номерата на епизодите?!
Гледах го в Чукурова и много го харесах, като актьор
Може някой друг да ви отговори на този ви въпрос.Аз живея извън България и не гледам бг.телевизия.Ибрахим Челиккол е най-добрия турски артист за мен. За пръв път го гледах в "Черно бяла любов".От тогава не съм спряла да го гледам в проектите,които е участвал.
Ако искате да гледате всички епизоди на ЧБЛ на компа си, напишете на търсачката на Google -Черно бяла любов 1 серия бг.субтитри.Така ще си търсите всяка серия до 32,който е финал.

Ето ви линк за гледане на 1 епизод с бг.суб./целия,а не по тв./След което в търсачката на този сайт/над екрана/пишете номера на серията за гледане.
https://playtube.tv/watch/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%B1% … t/zNMGGZLzTdsDn2g

Предлагам ви снимки зад кадър от филма "Фатих 1453" сниман 2012г.

Скрит текст:
Няма никакви новини от сета на "Птичи полет"
И Ибо не пуща нищо в ИГ сторито си.Мисля,че е много зает с Али,защото Михре се разхожда из Европа с приятелки .

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 19:30 от Lati-g

# 164
Благодаря за информацията. Simple Smile
Искам да го гледам по телевизията с бг аудио, а да наваксам със сериите с такива със субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт