Темата на Ибо 🎧 - "Право към върха" 1 и 2 (Птичи полет) - # 75

• 46 600
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета,
Добре дошъл м.септември, щастлив и успешен да е Simple Smile

Големи емоции на наградите,,  разкошен Ибо,
Специално за Вас,

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 13:43 от nanni_123

# 661
Привет, момичета! Hug
Нашата гордост Ибо. Радвам се за успеха му, който е абсолютно заслужен. Той е един от най-талантливите турски  актьори и това е доказал през годините със стойностни образи в турското кино и дизи индустрия. Надявам се все да пак продължим  да се наслаждаваме повече на сериалните му образи по турските канали, но пак изтече новина, че ще вземе участие в проект на Нетфликс. Дано да се съгласи и на сериал в скоро време.

# 662
Горд и щастлив Ибо,
Има голяма еуфория и подкрепа, от своите фенове ❤️🤙

А това, че говори на италиански беше изключителен жест Simple Smile

Якут 🫠

# 663
нани ,якут Yellow Heart
най- важно да е жив и здрав ибича ,    ще има още такива оценки   за неговите огромни възможности
 и  прекрасни преживявания от фестивали .

# 664
Изключителна двойка.

# 665
Наталия е изключително стилна до Ибо,
А Ибо вече е в свои води...небрежно облечен и с фен 🤙

# 666
удоволствие за очите са
   и те да се наслаждават на Италия

# 667
Много ми харесва роклята и,

И още от снощи...

# 668
и целувката от ибича за почитателите Blue Heart
натали е висока ,елегантна дама ,  отива такава дълга рокля Wear Dress  носена с финес

# 669
С благодарности към Жаки,
Визуализитам тази красота на червения килим ❤️

Стил, чар,харизма,трудолюбие и огромен талант
Това е Ибо за мен Simple Smile

# 670
аристократично поведение по подиума

+ изискано облекло  ,  обувки с червена подметка
и приятелки настроен с публиката

# 671
Пост от Ибо,

Влюбен, щастлив и успешен ....

# 672
Най-накрая успях да изгледам на един дъх втори и до четвърти епизод на трети сезон на Птичи полет и останах много доволна. Много добър сценарий, реалистичен, такъв какъвто в живота ежедневно ни се налага да се срещаме с такива персонажи и изживяваме обстоятелства подобни на тези в сериала. Изненадах ли се, че Селим сложи точката на брака с Ляле или че Ляле се събра с Кенан или че не Аслъ е най- кофтия персонаж, а Мюге? Също не. Както винаги изключително на висота бяха Ибо и Бирдже, но и Мирай и целият екип. Реплики, интериор,  костюми, всичко беше на ниво. Невероятни. С нетърпение очаквам да качат останалите четири епизода. Като се замисля в първи сезон акцентираха много върху поколението Z и по-скоро неговите негативни черти, но всъщност във всяко поколение си има и добри и лоши, и принципни и безкрупулни и неморални. Юсуф и Аслъ са от едно и също поколение, но колко са различни. А Ляле и Мюге нали са били даже и приятелки, но завистта какви демони може да роди ...

# 673
Якут,
Тук има всички серии,
Аз също съм много впечатлена от сериала.
Изключителна игра на всички, но Ибо и Бирдже са на много високо ниво.
Плаках с него и се чудех как играе тези сцени....

https://playtube.tv/search?keyword=%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8 … 1%8F+%D1%81%D0%B8

# 674
нани , истинска снимка , изпълнена с много любов ,  заедно да я споделят дълги години

якут , настъпваха изменения я чувствата ми към героите , най - вече  кум аслъ ,  от  ненавиждана в 1 сезон ,  3 сезон накрая дори ми стана симпатична

Общи условия

Активация на акаунт