Коледата идва вече, а подарък ни е МАЙ-ското човече

• 13 447
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas, Bulgaria
утре ще отида при личната и ще я питам.Благодаря ти за всичко в такива ситуации когато знаеш че не си добре ,а лекарите се правят на луди започвам да си мисля,че аз нещо бъркам.
Много нещо е празно къде са другите,май всеки е хванал пътя на някаде.

# 121
  • Варна
Да пишеш, ако има някаква промяна, че тази нощ ще те мисля. Утре да се отчетеш. Hug И се замисли за друг лекар, че тази нещо е меко казано странна. #Cussing out

# 122
mama 21 да знаеш че и на мен това с кръвното не ми харесва, а оттоците, не са нормално явление както ти е казала твойта, щото чак окото да ти се подуе....ще ме прощава.консултирай се с друг доктор ьзадължително, ако трябва преувеличи малко за да ти обуърнат внимание. Но не се шашкай де, просто го направи при първа възможност и ако се случи пак направо в болницата.

# 123
Zdravejte mam4eta! Za prav pat pi6a no ot niakolko meseca 4eta forumite na majskite mam4eta. Terminat mi e na 1 maj, bebo e devojka Grinning
Pritesni me situaciata s mama21!  Doktor sam (makar i ne AG) i  po vsiaka veroiatnost stava duma za preeklampsia (ili EPH gestoza - edem+proteinuria+hypertonia). Mislia 4e mnogo spe6no triabva da polu4i6 kompetentna pomo6t, mama21! Parvo da se pusne urina da se vidi kolko e beltaka i da se ovladee kravnoto, ako triabva s venozni lekarstva! Ina4e naistina moje da stane mnogo lo6o za bebo (ne polu4ava dostata4no krav)!
Kasmet i dejstvaj!!!

# 124
Didka:D , добре дошла!  bouquet
mama21, отчитай се редовно, че ще има да те мислим! Ако се случи отново да вдигнеш така кръвно, отивай директно в болница!
Eiphnh ,   bouquet
Да се похваля, върнаха ми документите newsm44
А днес за пръв път мой колега ме попита да не би да съм бременна  Grinning Вече започва да ми личи и през дрехите Sunglasses
Гледам, че доста май-чета ще зачезнат за празниците. Тези, които ще имаме нет трябва да поддържаме огъня значи Simple Smile

# 125
Момичета струва ми се че лекарите,които работят със здравната каса мн мн не си гледат работата както трябва спрямо нас? Аз съм си на частно и плащам всеки път по 20лв и досега не съм била на преглед където само те питат как си,колко тежиш и да ти мерят талията все едно ще си шиеш рокля- а нали като слушам мамите които ходят на ЖК там това се правело, е кака тогава виждат че беб е добре? newsm78Напоследък май все по-малко мами ползват услугите на тия док,които са към здр.каса #Crazy
Мама21 ти на частно ли си при тази лекарка?

# 126
Обърках цвета Embarassed :oops:Sorry!

# 127
  • Burgas, Bulgaria
Дадаха ми талон и отидох да се регистрирем при тази лекарка защото е доста добра при секцио и работи с най-добрите анестеолози-аз съм доста алергична към лекарствата.
Всеки път обаче си плащам видеозона-15лв. не е проблем да дам и повече но не ми е искала.Не ме е мерила никога единствено гледа бебо и това е.Тя казва че 100 хемоглабин е идеален.
Преди малко се скарахме с таткото защото той иска да ходим във Варна,понеже вижда какво става тук и чува как мои родили приятелки се възмощават.Аз не съм от мълчаливите но не искам да се карам с док понеже всичко тук е навързано и ако стане нещо се сещате какво ще стане.
Тя ми каза да си направя изследвания но освен обичайната кр.картина и урина дали да пускам нещо друго.

# 128
  • София
mama21, сигурно вече ти пламна главата, но наистина е сериозно положението - още повече и доктор го потвърди. Приеми го сериозно и още утре сутринта си пусни изследвания. М/у другото, като си занесла талон на тази гинеколожка, тя трябва всеки месец или поне на два да ти пуска кръвна картина и урина (това се покрива от касата и влиза е ЖК)! Можеш да й го кажеш - в такава ситуация няма защо да се съобразяваш с нея, а главно със себе си и бебчето!!! Дори и да не излезеш на глава с нея, задължително пусни едни изследвания веднага - не струват повече от 20лв (въпреки че това едва ли е от значение за теб).

КСИ, много се радвам, че са ти върнали документите!!! Толкова разправии са ти спестили, а и глоби...

# 129
  • Burgas, Bulgaria
Еееххооо май вече празнувате.Дано всички сте ОК.
За отчета личната каза да пия 3х2 но-шпа,което сваляло кръвното докато почне да работи и отида на консултация.
Желая на всички весели празници и да сте много щастливи  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 130
Момичета, искам да ви пожелая Весели Празници!

Нека те ви донесат много положителни емоции и смях!   Hug Hug Hug

# 131
Здравейте!Аз не съм рисала,ама редовно ви чета!Тези дни бях на Коледни празненства с моите ученици.Аз съм болнични и те милите бяха много щастливи,че съм с тях.Малко ме беше страх от вируси и варицелата,ама поне видях щастливи детски очички.Много тъгувам за тях!Както е тръгнало май няма да мога да се върна на работа.Важното е бебчо да е добре.
Звездичке,не се притеснявай за ниската плацента,аз постъпих в Шеиново с 0.7 разстояние,а ме изписаха с плацента превия(след 5 дневен престой и куп инжекции)в 14 седмица,във вторник на 19.12(18 г.с)бях на амиоцентеза и д-р Велев каза да забравя за тази диагноза."Спокойствие и само спокойствие"-Карлсон,който живее на покрива.

# 132
Май-чета и бебчовци,весели бъдневичарски трапези,много коледни изненади,смях и веселби желая.Много здраве и късмет и май месец БЕРЕКЕТ!

# 133
Весели празници и от мен момичета! Simple Smile

Пожелавам ви да си изкарате весело и приятно бъдни вечер,заобиколени от най-близките ви хора Peace А другата година по това време да празнуваме и с нашите мънички и сладки бебченца  love001

# 134
  • София
Весели празници и от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт