Термин Септември 2023

• 59 054
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Снощи вечеряхме с ММ и легнахме да спим като около 1:30ч се събуждам със зверски болки в корема . Бяха си ниско долу и около яйчниците като при болезнен цикъл . Пъшках охках много ме хвана страх , трябваше ми първо да помисля около 10 минути какво да правя и реших първо да пробвам с нош па . Изпих го легнах , като пробвах да легна на лявата страна понеже така съм чела че се правило ... НЕ просто не ставаше на лявата страна болеше ме още повече . Легнах по гръб затворих очите и съм заспала . Станах към 5:30ч не ме болеше вече по този начин но се усеща дискомфорт при лягане при ставане при завъртане . Все едно имам мускулна треска на корема , а реално няма от какво да я имам ,защото не се натоварвам по никакъв начин . Нямам зацапване и т.н ..
И така момичета, аз така или иначе в понеделник имам час при АГ ще и кажа всичко . Но ако това шоу се повтори в рамките на уикенда ще ходя в спешен кабинет то е ясно . Пия си нош па пия и магнезии и витамини и каквото се сетите .. надявам се просто да е от това разширяване на матката и да не е нещо сериозно

# 646
Б.к.а дано е от разширяването на матката.
Днес и аз за 1ви път пих нош-па, защото остро ме заболя корема. Бързо ме отпусна. Но после пак имах като схващане.  И аз понеделник съм на ЖК.
Последно време корема ми доста прилича.
С по-леките дрехи пролетта. Даже се замислям за рокля/панталон за бременни с първата бременност почти не носех такива дрехи. Имах една рокля, но като цяло дрехите си ми ставаха.

# 647
Момичета, онзи ден видях положителния тест, днес пуснах чхг 97, в сряда ще пусна още един. Искам да попитам добре ли е ЧХГ,какво трябва да си взема да пия, защото ще отида на лекар чак на 04.05 за установяване и също ако имате някакви други съвети?

# 648
Момичета, онзи ден видях положителния тест, днес пуснах чхг 97, в сряда ще пусна още един. Искам да попитам добре ли е ЧХГ,какво трябва да си взема да пия, защото ще отида на лекар чак на 04.05 за установяване и също ако имате някакви други съвети?
Честито! Започвай фолиева киселина Неофолик още от утре. Другото ще ти го каже АГ.

# 649
Здравейте момичета Hug
Ходих днес при АГ ... Гледахме бебето на ехограф ,пусна ми изследвания и бхс също .
Казах и за моя случай с болките и че сега не усещам болка , тя каза че на ехографа матката изглеждала спокойна и това беше по темата Rolling Eyes

Другото ... Значи щом не съм родила на 20/25 години задължително сега детето ми ще се роди с някой синдром . Така ми говорише за бхс ,че не чакаме да видим резултати хубави или лоши ами чакаме да видим лошите резултати Rage
И защо не съм имала дете от по рано ? Проблеми ли съм имала ? Супер учудена че не съм имала аборти до сега .
Откровено и казах ,че не съм имала защото не съм искала .
Тия лекари са оле мале с времето стават все по груби все по арогантни и безразлични към пациента .
Аз дори не съм от хората които много питат и говорят , аз отивам казвам си набързо историята за да и припомня коя съм .. и чакам да ме прегледа , да ми пусне изследвания и съответно да каже какво да пия .
Изказването и : ах колко хубаво се вижда плода ,въпреки че сте дебеличка
Беше топа днес !

Smile - надявам се твоята консултация да е минала по добре днес Heart

# 650
Б.к.а. сменяй я тази.

# 651
Същото си мислех.
Съжалявам, че такива отвратително отношение е демонстрирала. Хем невъзпитано, хем непрофесионално.

# 652
Б.к.а и аз бих те посъветвала да я смениш. На никого не му е работа да дава коментари кога да раждаш. Пък и услугите на лекарите са платени, и е добре да си гледат работата, а не да дават непоискано непрофесионално мнение. В друга държава това дори ще е подсъдно, но както и да е...

Усещате ли мъниците вече? Моята госпожица се бунтува от  дългото седене на бюро 😄.
И друго, което забелязвам е, че сутрин се събуждам супер гладна и чак ми става лошо, ако не ям веднага, което не се е случвало преди.

# 653

Другото ... Значи щом не съм родила на 20/25 години задължително сега детето ми ще се роди с някой синдром . Така ми говорише за бхс ,че не чакаме да видим резултати хубави или лоши ами чакаме да видим лошите резултати
Аааааа, въобще не се връзвай! Аз съм на 31 и същото бях подочула....Само дето се притеснявах, резултатите са ми "отлични", както каза АГ.
Така че по-добре без предварителни преценки. И според мен я сменяй.

# 654
Определено ще я сменя момичета . Бремеността е достатъчно голямо преживяване за да си хабя нервите с такива " професионалисти" .

Аз не знам какво усещам много е странно хаха . Не са ритничета защото е още мъничко ,но когато си задържа ръката върху корема усещам едно галене .. даже не мога да го опиша правилно Joy
За глада ... При мен си е целодневен Joy
Четох че е нормално с напредването на бременността да ти се хапва повечко , аз сутрешния глад го боря с банани . Поне два си хапвам . Четох ,че овесените ядки са идеали за закуска ама то зависи на кой как му действат . При мен не действат в положителна посока Sweat Smile

# 655
Б.к.а благодаря, добре мина консултацията. Закъснях доста с часа за преглед и забравих какво ще я питам. Малкия ми е пак със сополи и температура вдигна в неделя, цял ден поддържаше.
И аз бих те посъветвала да в смениш докторката. На мене са ми правили такива коментари,аз родих на 34 първия път сега на 37.
Моето бебче доста подскача тия дни. Яко ритници, даже като легна го виждам как почуква отвътре. Вчера се беше сгушило и се виждаха само крачета.

# 656
Моят първи син го родих на 34, сега съм на 36. Не е драма. Важно е да е здрав плода, пък годините кой ги гледа вече.

# 657
Определено ще я сменя момичета . Бремеността е достатъчно голямо преживяване за да си хабя нервите с такива " професионалисти" .

Аз не знам какво усещам много е странно хаха . Не са ритничета защото е още мъничко ,но когато си задържа ръката върху корема усещам едно галене .. даже не мога да го опиша правилно Joy
За глада ... При мен си е целодневен Joy
Четох че е нормално с напредването на бременността да ти се хапва повечко , аз сутрешния глад го боря с банани . Поне два си хапвам . Четох ,че овесените ядки са идеали за закуска ама то зависи на кой как му действат . При мен не действат в положителна посока Sweat Smile
Аз съм на 38, ще стана на 39 преди термин, първа бременност и според всички възможни изследвания бебето е здраво. Много бих се засегнала след такъв коментар за възрастта, още повече , че на мен ми отне 7 години опити, стимулации, трансфери изследвания и.т.н
Смените си лекаря и без това се притесняваме дали всичко ще е наред с бебето и раждането, недопустимо е лекарят Ви да Ви напряга допълнително Rage

# 658
Здравейте, някоя мама беше ли вече на фетална ехокардиография? Как протича?

# 659
Момичета здравейте , другия месец ми предстои ходене до София, посъветвайте ме в кои големи бебешки магазини да отида за да разгледам колички (като марки се интересувам от Анекс, Стоке и Adbor   ) и обзавеждане.Благодаря предварително 🌹

Общи условия

Активация на акаунт