Къде в Пловдив??? - 99

• 33 184
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Да, и аз това имах предвид - не рекламация, а връщане на неносени обувки.

# 316
Билата в Марково тепе има ли шкафчета за багаж ?
В тази на автогара Родопи ги махнаха и ми е интересно навсякъде ли ги махат и защо

# 317
  • Пловдив
Последно,  като ми се наложи  - имаше! Вдясно от входа,  малко са скрити.

# 318
Здравейте, момичета от къде си купувате прибори за хранене от стомана(но да не е онлайн)? Искам да видя приборите на живо, че има такива които лесно се огъват а не искам да са такива. Благодаря предварително.

# 319
В тази на автогара Родопи ги махнаха и ми е интересно навсякъде ли ги махат и защо
Има. По-скоро са във фоайето преди Билата. Точно срещу автомата за проверка на билетите от паркинга.

# 320
  • Пловдив
Моите прибори не си знаят годините. Последно купих малки лъжички от Кауфланд, че изчезват някъде. Blush
Струва ми се, че в Метро има избор.

# 321
Прибори има и в Икеа

# 322
  • Пловдив
Повечето ми са от Икеа. Имам и един комплект подарък от Метро - по -масивни и красиви, но икейските са по -удобни. Не се огъват.

# 323
В Кауфланд и в Пепко съм виждала хубави прибори.

# 324
  • до най-прекрасния мъж
От Лидл купих хубави лъжички за кафе, чай и десертни вилички в комплекти по 6 бр. Продаваха се всеки вид по отделно. Мисля, че скоро пускаха и големи вилици, лъжици и ножове.

# 325
  • Пловдив
Може ли препоръка за Пиано бар? И къде да видя програмата им?

# 326
  • Пловдив
Последно от Кауфланд купувах прибори, доволна съм и не бяха скъпи

# 327
+1 за Лидл прибори
Големи вилици и малки имам от там, чудесни

# 328
Много хубави прибори има и на търговиите,на Брезовско шосе,долу в ляво,които са,като се влезе в търговиите,първата рампа в дясно,на края и,под рампата има магазин за порцелан,там продават и прибори,много фини и качествени съм взимала от там,не са евтини,но не са и прекалено скъпи,спрямо качеството си.

# 329
Момичета, предполагам, че многократно  е питано, но не намерих назад.
Препоръчайте от къде  да поръчам торта за повод. По възможност да не използват маргарин и палмова  мазнина.

Общи условия

Активация на акаунт