Къде в Пловдив??? - 99

• 33 966
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Още едно място за помощ ,днес ,7 02.

# 526
Може ли да ми препоръчате къде да ми изперат добре килимите? Благодаря

# 527
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате къде да ми изперат добре килимите? Благодаря
Здравейте,няколко години вече давам килима си на Тепавица Рай,доволна съм идват взимат го и след това го връщат.

# 528
  • Пловдив
Видях, че химическото срещу Ленинград не съществува вече, къде другаде мога да закарам екип за мотор?

# 529
  • Пловдив
Аз да питам за личен лекар в гагарин? Трябва да сменя лекаря, тъй като се преместих преди няколко седмици в града и нямам представа дали първо трябва да отида и да говоря с лекаря, и след това в НЗОК за подаване на документите за смяна, след като вече знам кой доктор ще бъде, или направо в НЗОК и те ще ми кажат кой лекар може да вземе нови пациенти в района?
Препоръчвам д-р Петрана Краева. Личен лекар със специалност педиатрия. Може да разгледате в Супердок.

# 530
  • до най-прекрасния мъж
Аз да питам за личен лекар в гагарин? Трябва да сменя лекаря, тъй като се преместих преди няколко седмици в града и нямам представа дали първо трябва да отида и да говоря с лекаря, и след това в НЗОК за подаване на документите за смяна, след като вече знам кой доктор ще бъде, или направо в НЗОК и те ще ми кажат кой лекар може да вземе нови пациенти в района?
Препоръчвам д-р Петрана Краева. Личен лекар със специалност педиатрия. Може да разгледате в Супердок.
От декември 2021 се опитвам да запиша дъщеля си при нея. Не приема пациенти.

# 531
  • Пловдив
Има разлика дали е през декември и юни или през февруари.

Да, има. Личен лекар се сменя през юни и декември. През другото време само ако сменяш града.
Намираш си лекар и питаш кое и как.

Две години пера килими при еко белина. Идват, взимат от място, дават проследяващ номер, връщат ги след 3-4 дена напълно сухи.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 10:49 от dundi73

# 532
  • Пловдив
Виждам, че  химическото срещу Ленинград не съществува вече, къде другаде мога да закарам екип за мотор /няма значение локацията, само да има къде да се паркира/.

# 533
Има разлика дали е през декември и юни или през февруари.

Да, има. Личен лекар се сменя през юни и декември. През другото време само ако сменяш града.
Намираш си лекар и питаш кое и как.

Има и други мотиви,освен смяна на местожителство. Но при всички случаи,първо личен разговор с новоизбрания лекар,после по каналния ред.

# 534
Аз ползвам Макси-Асеновград.
Даже мин.месец прах-за една седмица ги върнаха сухи.
dundi, ти въобще прочете ли какво пише потребителката? Напоследък само се ядосвам, че си губя времето в тоя форум. Повечето ги мързи да напишат две думи в гугъл, другите си повтарят своето, независимо от колко години е информацията.

# 535
  • Пловдив
Аз ползвам Макси-Асеновград.
Даже мин.месец прах-за една седмица ги върнаха сухи.
dundi, ти въобще прочете ли какво пише потребителката? Напоследък само се ядосвам, че си губя времето в тоя форум. Повечето ги мързи да напишат две думи в гугъл, другите си повтарят своето, независимо от колко години е информацията.

Че недей пиши във форума, писането не е задължително. Отиди да си изкараш лошото настроение някъде другаде.
Ще пиша, каквото си реша, ти редактор ли си, модератор ли си, КПП ли?

# 536
  • Plovdiv
Виждам, че  химическото срещу Ленинград не съществува вече, къде другаде мога да закарам екип за мотор /няма значение локацията, само да има къде да се паркира/.
Химическо има срещу РИЦ, а преди имаше и в мол Пловди (не знам още има ли го)

# 537
  • Пловдив
В Мол Пловдив си го има химическото.

# 538
  • Пловдив
М момента има оферта в грабо за тепавица Рай
https://grabo.bg/plovdiv/chist-kilim-0n74t

# 539
  • Пловдив
Къде мога да поръчам калъфи за дивани по размер,не от тези дето ги продават по сайтовете?

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 10:03 от k sh

Общи условия

Активация на акаунт