Къде в Пловдив??? - 99

• 33 139
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Чувствам се виновна. Аз отидох да питам за ампула GS при него. Едно младо момче, не знам дали той е въпросния доктор, ми дръпна една лекция първо колко е незаконно това лечение в България и каза само: "доведете котето".

Много съжалявам. Моите котани посещават селския ни вет, не са стъпвали в апартамент.

# 61
  • Пловдив
Като стана въпрос за котета, този сладур си търси нов дом. За подробности на лс.

# 62
Къде има офис на Спиди, пред който да може да се спре? Трябва едни кашони да нося. "Нашият" на Янко Сакъзов по принцип има запазени места, но никога не може да се спре. Даже и в Тракия ме устройва. До 2ро и 3то районно ги знам, на Руски се сещам за един. Толкова удобни офиси имам на Еконт, но Спиди ми трябва Grinning

# 63
  • Пловдив
Хоп-Троп! до втора градска болница, но е в Южен, а стигането до там, ако е в час пик, си е предизвикателство.

# 64
  • Пловдив
Къде има офис на Спиди, пред който да може да се спре? Трябва едни кашони да нося. "Нашият" на Янко Сакъзов по принцип има запазени места, но никога не може да се спре. Даже и в Тракия ме устройва. До 2ро и 3то районно ги знам, на Руски се сещам за един. Толкова удобни офиси имам на Еконт, но Спиди ми трябва Grinning

На 6ти септември до Булсатком, има паркинг, винаги има места. Това е бившият офис Ла Мартин, така се води.

# 65

СПИДИ Пловдив - Рива Център в Кършияка, в повечето случаи се намира място.

# 66
Аз използвам Спиди срещу Йегерхоф, към момента все е имало място пред офиса 🤷🏼‍♀️

# 67
Няма смисъл да се чувстваш виновна за информацията,аз отидох при Капашиков,защото е най-близо и си правех планове всеки ден да я водя там да инжекциите.Относно компетентността на ветеринарите, понеже се грижим за доста хайванчето,налага се чат-пат да посещаваме вет и май е въпрос на късмет при определени състояния.И в Провед сме имали греда и при Шишков сме били разочаровани -там.водех две котета за първа ваксина,той си беше поканил някакви роднини в кабинета и въобще не обърна внимание на котетата,бам ваксините и чао.Не отидох втори път при него,животните са ни като семейство,искаме като влезем и си платим за услугата,да има някакво отношение.Ходила съм и на другия край на Пловдив за едно безнадеждно хайванче ,то в един момент аз подсказвах на вета какво може да е...за някои болести просто налучкват.Иначе пък Капашиков оперира една хулиганка с изкълчена става и добре се справи с нея.Аз обвинявам себе си,защото при фип корема е пълен с течност и въобще не бях обърнала внимание колко много е отслабнала котето,заради големия корем.Колкото и да ги обичам котетата пред блока, напоследък избягвах да ги галя, заради епидемията от ФИП и страха да не го предам на апартаментните,ако по-рано я бях погалила,щях да видя колко притеснително и се броят прешлените.От там, заради късния стадии, започна едно истерично лечение,заедно с джи еса,се втурнахме да правим системи,беше дехидратирана,антибиотици,че и носа и течеше и направо го прелекувахме, имам чувството,оставих го два дена на стационар,уж за добро,уж там са специалисти,на разположение,пък аз на работа,уж си изяждаше всичко,но накрая,завчера като я видях да последно,беше живо трупче,позна ме,каза едно тихо мяу и това ми остана за спомен от нея.Много,много страдаме за тези улични несретничета,през годините си давахме много любов и сега като се прибера,няма кой да ме посрещне пред входа...

# 68
Papermint, много съжалявам за котето...😰
Скрит текст:
Имахме в края на лятото едно малко котенце пред блока и така бяхме свикнали с него, носехме му храна, посрещаше ни отдалече, беше игриво...Един ден просто изчезна и се надявам някой добър човек да го е приютил и сега да е добре и да не му се е случило нещо лошо. На моменти още ми е пусто, като се прибирам и котето го няма пред блока...😥 А беше само за месеци, но много се привързахме...

# 69
  • Пловдив
Пред Спиди на бул.Дунав 66 в Кършиака може да се спира. На булеварда е, но почти винаги има място и за 5 минути не е проблем.

# 70
Пред Спиди на Пещерско шосе, след ТЕТ-а, се спира спокойно.

# 71
  • Пловдив

Спиди - Борба 26 в Гагарин до завода на майонеза Краси. Там също има опция за спиране.

# 72
Здравейте,
Знаете ли кога ще затварят бул.Дунав ,идвайки от Надлеза на Ален мак надясно има табели,че улицата е затворена, има и големи тръби баш пред пешеходната пътека ( кой ги стовари там). Няма да е за кратко явно.
И Някъде мога ли да дам високи маратонки на химическо чистене. Кожени са и не знам дали няма да ги съсипя,ако ги изпера.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 08:39 от Трапезица

# 73
  • Пловдив
Здравейте,
Знаете ли кога ще затварят бул.Дунав ,идвайки от Надлеза на Ален мак надясно има табели,че улицата е затворена, има и големи тръби баш пред пешеходната пътека ( кой ум ги стовари там). Няма да е за кратко явно.
Ето инфо https://www.plovdiv-press.bg/2023/01/06/%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2 … %B0%D0%B2/311887/
Пет месеца ще е в най-добрия случай според мен.

# 74
Дааа...колкото ремонтът на участъкът след училище "Елин Пелин" щеше да приключи до края на ноември...🤪 Гледам, че автобусите, които минаваха оттам, все още се движат по Пещерско шосе, та явно и ремонтът толкова е приключил...🤔

Общи условия

Активация на акаунт