Къде в Пловдив??? - 99

• 33 118
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм много доволна от моя инструктор, научих всичко по правилник. За съжаление с наученото не може да се кара по пътищата, защото никой не спазва правилата и ако не се съобразяваш със съществуващата ситуация на пътя ПТП- то не ти мърда. Да, после се констатира, че другият е в нарушение и неговият застраховател ти поема щетите, но кел файда. Денят ти е минал в разправии, а изплащането на обезщетението е след месеци. Просто не си заслужава.

# 691
  • Пловдив
Дали може да ме насочите за сполучлива Входна врата на апартамент!?
Сегашната ми врата е тип блиндирана, живея на 6 етаж, а се чуват шумовете почти от първия етаж - все едно са вкъщи всички комшии.
   Ще я сменя, но показаните в интернет врати пак са блиндирани, и никъде не пише какъв пълнеж имат и дали изобщо имат децибели за шумоизолация..

# 692
Сегашната ми врата е тип блиндирана, живея на 6 етаж, а се чуват шумовете почти от първия етаж - все едно са вкъщи всички комшии.
   Ще я сменя, но показаните в интернет врати пак са блиндирани, и никъде не пише какъв пълнеж имат и дали изобщо имат децибели за шумоизолация..

Хьорман. Има представители из града.

# 693
  • Пловдив

Хьорман. Има представители из града.

http://diadoors.com/bg

# 694
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате психолог? За отегчена от всичко тинейджърка.
Как ми се иска все още чакрите да се наместват с точилката ...

Моят тийн го водих в Еремита в Беломорски. Беше доволен.

# 695
  • Пловдив
Дайте идея за приличен ресторант за скромно семейно събитие.
Преди два дни звънях на Пирация Специале за утре - нямат никакви места.
В Южен полъх ходихме скоро, в Сомбреро също не ни се ходи. Трябва да има паркинг, защото ще имаме трудноподвижен човек.

Така ме е яд за Специале Simple Smile Много хубаво и разнообразно меню имат, но не предполагах, че е толкова търсено заведение.

# 696
В Южен полъх ходихме скоро, в Сомбреро също не ни се ходи. Трябва да има паркинг, защото ще имаме трудноподвижен човек.

Така ме е яд за Специале Simple Smile Много хубаво и разнообразно меню имат, но не предполагах, че е толкова търсено заведение.
Специале имат ли паркинг?

Estrella Bar & Dinner. Нямат собствен паркинг, но има доста места за паркиране около тях.
Кухнята на Рая. Ако в уличките около тях няма място за паркиране, на крачка е паркинга на хотел Тримонциум.
Central Park Fusion или Central Park в градската градина. Не зная дали тук лесно може да се намери място за паркиране наоколо. Но може трудноподвижният човек да се закара почти до вратата на заведението, за да слезе от колата и след това шофьорът да отиде да паркира.

# 697
  • Plovdiv

Ривиерата на Каменица, Риото, Трюфел, Фиеста
Ако искате нещо по-така Мемори, Панорама, Елеа, Порто Греко , Съборна 23

# 698
Розмарино.

# 699
  • Пловдив
Благодаря ви! На прима виста не се сетих за подходящи заведения,но вече си набелязах някои от предложенията.

Специале нямат собствен паркинг,но има съвсем в близост до градинката отстрани.

Къде е този ресторант Трюфел? Изглежда близо до нас,а не мога да се сетя къде се намира.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 21:54 от lili_78

# 700
Предлагам ресторант Унико на Отец Паисий 41. Приятно място с вкусна кухня.
За врати-https://akaza.bg/blindirani/ Само с тези имаме опит,но от години на различни места и сме доволни.
За врата на къща-нещо качествено и среден ценови клас,какво ще предложите ?

# 701
  • Пловдив
"Трюфел" е на ул. Средец. Пада се точно в края на градинката на Герджика. Симпатично местенце, но собственикът леко ме натоварва с приказките си.

# 702
  • Наблизо
Здравейте! Къде в Пловдив има дежурни общопрактикуващи лекари днес,бе да се налага човек да ходи в Свети Георги?
Много благодаря!

# 703
Във ДКЦ 2 има аптеки и оптики, но в събота дали работят? Изобщо отворено ли е? Никога не съм минавала от там през почивните дни, а ме питат специално за оптиката дали да ходят хората.

# 704
  • под тепетата
Не, ДКЦ-то е затворено.

Общи условия

Активация на акаунт