Къде в Пловдив??? - 99

• 33 144
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Уви, няма ги от години.

# 91
Може ли да се вярва на информацията в сайтовете на автогарите? Интересуват ме автобусите Пловдив-София и обратно.

# 92
Първият за София е в 6:30.
За обратно не мога да кажа.

# 93
  • Пловдив
От известно време не вярвам на онлайн разписанията. Пловдив-София сутрин са на Хеброс бус от автогара Юг. Имат телефон на автогарата. Може да попитате и да си резервирате билет. След обяд са на Карат С - от Централна гара.

# 94
Най-добре звънни на Автогара Юг - 032 626 937. Много любезно обясняват всичко. Не пропускай да упоменеш, ако търсиш автобуси събота/неделя.

# 95
Информацията в интернет не е актуална. Най- добре е да се звънне и да се пита.

# 96
По темата-спира ли автобусът от София за Пловдив,на Хеброс бус,на спирката на бившия Практикер?

# 97
Здравейте момичета,бихте ли препоръчали ортодонт за брекети и евентуално имате ли представа от цени . Благодаря. Flowers Hibiscus

# 98
lovepink, с две ръце и една широка усмивка препоръчвам д-р Али Ахмед в Алдентал.
Понеже не съм сигурна дали няма някакви промени в цените с времето, оставям ти линк за ориентир, а в сайта има и телефон за връзка, можеш да се обадиш и да попиташ, много са отзивчиви
https://www.aldental.net/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D … 1%81%D1%82%D0%B0/

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 10:36 от chrissie-d

# 99
  • Майничка
По темата-спира ли автобусът от София за Пловдив,на Хеброс бус,на спирката на бившия Практикер?
Не. В Пловдив спира само на автогара Юг.

# 100
Не. В Пловдив спира само на автогара Юг.
Много категорично мнение.
Точно с Хеброс бус, дъщеря ми пътува преди няколко седмици и слезе на спирката, след кръстовището на бул. България с Васил Априлов, веднага след светофара, преди моста. Води се спирка за междуградски автобуси, различна от тази на ГТ. Следващата спирка беше автогара Юг.

# 101
  • Майничка
Преди спираха, да. За последните три месеца четири пъти съм пътувала София-Пловдив и с двата превозвача. Единият път колега, който живее до "Хитър Петър" се беше приготвил да слезе точно на това място и се обади на шофьора, но той му отказа, защото не било разрешено да спира в града извън крайната спирка. Другите пъти също не са спирали там, в интерес на истината, не съм запомнила дали е имало мераклии.

# 102
Благодаря. Ще го имаме предвид за в бъдеще. Явно е било инцидентно спирането. Все по-рядко ни се налага да ползваме линията София - Пловдив. Благодаря много.
Хубава седмица на всички!

# 103
  • Пловдив
През юни пътувах Пловдив-София-Пловдив и на връщане спря на ресторант Стадиона, за която говори Кло. И предишни пъти, когато съм пътувала, е спирал там. Или е променено впоследствие, или си е решение на някой шофьор.

# 104
Кло говори за преди моста, а не за след Simple Smile И на мен са ми спирали на България с В. Априлов (след моста нямам спомен да са). Ама явно си зависи от шофьора и кой как е попитал Simple Smile
Т.е. ако спре - добре. Ако не - на автогарата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт