Къде в Пловдив??? - 99

• 33 266
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Когато, нокътя има проблем, често се наблюдава деформиране на плочката. Това се оправя само със скоба, защото държи нокътя правилно да расте върху леглото. Само при направа педикюр, няма кое да дава натиск, просто ръбчетата се оформят за да не се впиват.
Ролята е като скоби за зъби и т.н.

# 151
Такива скоби съм виждала в Алиекспрес.

# 152
  • plovdiv
Момичета,къде в Тракия има магазин с разнообразие от закачалки-за панталони,колани,шалове? Някъде ги видях онзи ден и сега не мога да си спомня в кой магазин беше.

# 153
Здравейте момичета,бихте ли препоръчали ортодонт за брекети и евентуално имате ли представа от цени . Благодаря. Flowers Hibiscus

За дъщеря ми ползвахме услугите на д-р Сехер Йозгур м. март 2021г., внимателна е, трудно е с часовете, около 3000лв. ни излезнаха брекетите за по един зъб горе и долу. Но сега почти две години по-късно вече цените са други.
4000 е там цената вече.Инфо отпреди два месеца. Може да се плаща разсрочено по 500 лв на около месец и половина.

# 154
  • Пловдив
То скоби има в алиекспреса, но си има чалъм за поставяне.

Някой карал ли е при Гавазов курс професионална компетентност за ръководител на транспотрна дейност? Или да препоръчате друго място?

# 155
Момичета, спешен случай.
Докато готвим изведнъж котлоните загаснаха. Край. Нищо не свети, никой тъч не реагира...
Майстор??

# 156
  • Майничка
Печката на отделен кръг ли е? Паднал бушон?

# 157
  • под тепетата
Пробвахте ли да ги изключите от контакта? И след две-три минути да ги включите отново.

# 158
Вградени са, печката си работи 🙄 Няма паднал бушон

# 159
Момичета, спешен случай.
Докато готвим изведнъж котлоните загаснаха. Край. Нищо не свети, никой тъч не реагира...
Майстор??

Майстор не мога да препоръчам, но мога да споделя опит.
Керамични ли са котлоните?
Ние сме с керамичен плот и ни се е случвало нееднократно. Котлоните не реагират по никакъв начин. Лощото е, че се е случвало да блокират така и да не може да се изключи по никакъв начин.
Изглежда нещо блокира.
Бъг в електрониката. Simple Smile
След време бутоните реагират.

# 160
djasra, леле! Сега казах на мъжа ми какво написа, той отиде и ги включи. Просто си тръгнаха! Благодаря много ❤️

ПС-извинявам се за спама, който се получи!

# 161
Здравейте, някой може ли да ме посъветва откъде мога да си купя хубаво пилешко месо, незамразено, в Кючук Париж? Изключвам Била и Кауфланд. Досега съм взимала от Лидъл, уж е добре месото, ама ми идва далече магазинa. Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 08:25 от LUCIOLE

# 162
  • Пловдив
В Слънчеви лъчи. Дали е хубаво е въпрос на вкус и преценка.

# 163
  • Пловдив
Някой знае ли къде се е преместила чорапената борса на бул. "6-ти септември", тази която беше по-близо до Четвъртък пазара и ресторант 21 век? Или е фалирала? От там купувах дебели чорапи на мъжът ми голям размер и чорапогащници на малката на сносни цени/качество за мен. Да препоръчате от къде другаде да купя?

# 164
Соленка, влизам в темата, като щях да питам абсолютно същото. От години оттам купувам чорапи и чорапогащници и бях неприятно изненадана, когато видях празния магазин. Така, че съм със същия въпрос - ново място имат ли? Както и дали има подобен магазин в центъра или в близост до ресторант Стадиона?

Общи условия

Активация на акаунт