АВГУСТинчето се смее с весел глас - Коледа дойде при нас!

• 9 617
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там...
Да кажа на тези , които вадят снимки ето тук от този сайт http://www.snimkitevi.com/  онлайн поръчка е за 0.15/бр. Аз вадих от тука 200 снимки и указах фотото в Пловдив и ми станаха на другия ден. Иначе преди това бях вадила от едно фото по 0.35, след 100-тната по 0.16 лв. за 40 лв пак толкова снимки, ебахти набутах се тогава. Става дума за размер 10/15.

# 151
  • София
Тъпа,тъпа,та чак вдлъбната JoyОще съм си бременна в мозъка,ей ConfusedОтивам аз в Глобул и срам не срам обяснявам,че съм си забравила пин кода.Питат ме хорицата да ли съм си блокирала картата,а аз казвам че два опита съм направила.Оказа се,че единствения начин е да вкарам терети път,да блокирам картата и да подам молба за разблокирване.Тръгвам да вкарвам трети път и...се сещам верния код SickНема да ви казвам колко МА ЙЕ СРАМ Embarassed
Валка,да ти е живо и здраво сладурското съкровище
Ако ще има нови бебчета,да се захващам и аз  за работа Mr. Green
Дидика,дано да не се случва това повече,сигурно съвсем си се ошашкала #Crazy
Момичета и аз нощес сънувах странни работи като тризначките от ББ newsm78Питате ли ме какво ми беше,а?
MimSss,много ти мерси за сайта,такова фото има почти до нас и така ще ми е страшно удобно  bouquet
Лорекса,слънце,кажи какви са условията за трето,че ти даваш прекрасни идейки Heart EyesКари успокои ли се вече?
Момичета по въпроса за рамките на снимките,аз нямам Фотошоп и си свалих демо версията на една програм,обаче крайния продукт при нея илиза с воден знак през средата на снимката.Аз обаче съм гад и на Пейнт дообработвам снимката и заличавам знака.Ако някой иска ще му кажа програмата.Иначе много искам Фотошоп,ама ми е останала малко памет и ще задръстя компютъра.Айде да спирам и да ходя да си избирам и аз зет,че явно ще трябва да го пазара от сега Joy

# 152
Здравейте и от мен!
Аз май взех да ставам редовна и в четенето и в писането - ама като сте ми много готяни така е Hug

Честито на празнуващите днес!
А за зодиите искам да ви кажа, че мъжа ми е козирог - хубави хора, забавни, амбициозни, ама  трудно се живее с тях Joy
Велмар, за подаръка на свекито не мога да ти дам предложение, защото много зависи от жената. На моята например, за да го хареса и да е доволна трябва да е нещо неполезно, непрактично, но красиво и почти задължително да има вече нещо подобно но не точно това. Ама как го обясних само Mr. Green Т. е. не и пречи да има 10 парфюма, 30 шала, 10 шлифера, 15 сервиза за кафе и т.н.
Блу, newsm51 newsm51 newsm51 - ти си знаеш защо /хайде и ние да бъдем загадъчни/. Пък аз съм хвърлила око на Ния, ама да видим какво ще кажат младите на някоя срещичка Simple Smile
Лорекса, сподели наистина поне за някой от условията, че аз все не си изигравам добре картите в тези отношения.

Чао, че гарджето ми ме вика......пак

# 153
  • у нас
Да ви се похваля-Кари вече ака сама.Не предполагах колко тъпо ще прозвучи Flushed,но ноли бяхме със запек и за мен това си е празник и повод за хвалба.Даже за почерпка tooth
Не съм и предполагала,че някога ще ми се наложи за се радвам на нечие лайно,пък било то и на дъщеря ми. Joy
Решението на проблема дойде,след като по идея на една приятелка от септемврийките,преминах на Фризо1.Минах през какви ли не млека и от тъпите ми предразсъдъци(че Фризото е стара марка мляко и че сега има по-хубави smile3538)си измъчих детето.Три месеца акаме с помощта на термометъра,асега от 2 дена пълним яко памперса самостоятелно  Hands Thumbsup
Бубче,ти ме разсмя искрено rotfImaoдо сълзи чак хахахахаха представям си как са те гледали в Глобул smile3556
А за условията към мъжо--
1. къща с голям двор с райграс(а не апартамент)
2.гледачка за дечицата
3.Пежото да се подмени с джип,че ни е много тясна тази кола
4.месечен (чист)доход,не по-малко от 10 000 Е
5.след евентуалното трето раждане една "Пълна промяна" за мен(цици,липо и каквото там се налага.
Това е като за начало.Мисля,че е добре coolcool
Кари се успокои миличка,дано и при вас този път ваксината мине леко,както и при всички останали бебчета fingerscrossed

# 154
Здравейте и честит втори сняг!!!
Нека да повали и натрупа. За да подсили коледните ни емоции!
Val_stef честит празник. Много здраве и късмет на малката сладуранка!

Съжалявам че чак сега го правя, но нямах възможност преди. Ето една почерпка за вас и бебешрковците за нашата четвърта месечинка на 15.

Днес Маги е добре, няма спомен от снощните преживявания. Но не съм спала за да я наблюдава. Наистина се исплаших доста.
blanc добре дошла при нас. Надвам се да ти бъде приятно!
От 2 часа се опитвам да довърша и да напиша още но не става. Малката иска внимание. Ще пиша по-късно. Целувки за всички!

# 155
Val_stef къде се скатаваш бе, хайде разказвай че не издържам вече.  Mr. Green Кое време стана, а теб още те няма.
Ииий Lorexa много сериозни изисквания. Ама така, така трябва. И аз докато не ми купи кола няма да се навия за второ (нашата пред блока стои и нема кой да я кара ама новата си е нова).  Mr. Green
bubcheto15 не си самичка пиши е ми мен в твоя отбор. Аз вчера докато прибера прането и вече бях забравила къде съм оставила детето и като видях че не е върху спалнята (защото си мислех че съм го оставила там) направо ми се  Sick. Изтръпнах цялата. А аз съм го преместила в кошарат преди да изляза и то си играеше кротко кротко. Ама "вдлъбната" му майка като не помни и 5 мин...

# 156
  • варненка от София
Здравейте мамчета и бебчовци!
В това лошо време два дена сме си вкъщи и шушето е на вълна гушкане и глезонтене, така ако я караме зимата, то няма да имам нужда от нови дрехи, а от пижами, кревата няма да го оправям и изобщо, като мечките ще сме май. Два дена без разходка и мен ме стегна шапката. Утре сме на ваксина и ми е притеснено, че ще ни е втори прием ДТК, дано да не се изложим предпразнично.
Чета ви аз, но къде смогвам, къде не, явно в лошото време пишете ли пишете, което е хубаво.

Аз приключих с подаръците, на свеки съм ушила едно гобленче и го рамкирах и в рамка сложихме и колажа на шушето, който е 30 на 40, тя ще се радва жената. Всички подаръци съм купила и опаковала. Сега остава да изпратим свеки в Швейцарията на 25-ти, а ние да тръгнем за София на 26-ти, чакайте нииииииии.

Искам да поздравя малките големи бебчовци с месечинките им, както и майките им за силите и търпението, с които ги отглеждат. След няколко истерични пристъпа на шушето се убедих, че понякога трябват железни нерви, а аз от време на време издишам. Оня ден отупах леко памперса на наследничката, после плакахме и двете  Embarassed

По темата с захранването, аз сокчета давам от 3-ти навършен месец, най-често давам круша и сини сливи, заради акането. Ето защо Лорексче, много ми е познато това с радостта от наакания памперс. При нас това е малък семеен празник! Памперсът задължително се пази да се покаже и на татито и да му се радваме, радваме... идилия!
Иначе след нова година, към средата на януари смятам да дам оризова безмлечна каша, а след това да започна със зеленчуците. Тя плодовете за сега на сок ги е приемала. Смятам да давам готови пюрета около 2 седмици и после аз да започна да си й готвя.

Аз второ искам скоро, скоро. Още не сме го почнали, но на лято може и да се заемем с план второ бебе  luvbed stork-girl, още една мома искам аз, татито иска момче, ама к'вот му родя, това ще е.

Хайде стига, че се оплесках  Blush

# 157
  • у дома
emelle и bubche, пишете и мен в отбора  Sick  Mr. Green  Joy

# 158
Блу, и ние newsm51 Подписах петицията, искам да помогна повече, ама не знам как...

Спинки, ами партито не е ли за цялата фирма?Ти нали си част от колектива, хич не ти трябва покана....според мен, отивай и се забавлявай, всички имаме нужда smile3521

didika, честито на Маги на патерица!  bouquet

Аз на свекървата взех блузка, червена, мисля, че няма такава...

Лорекса, абсолютно те разбирам за акото. Ирма имаше запек само няколко дни заради капките против колики и аз се чудех как едно лайно може толкова да ме ощастливи....За условията newsm10 - май на всички тези неща ни се въртят като цели, ама и аз искам да участвам в постигането им....

marulka_s , идвайте, идвайте!! За железните нерви си съвсем права - и аз понякога губя търпение и  чак се плаша от себе си... SickЧетох, че е нормално - трябва да оставиш бебето за 5 мин. дори да реве и отидеш в другата стая. И да дишаш дълбоко, дълбоко...Леле, ми като си преставя две и направо  #Shocked

Спирам за днес, целувки от нас!

# 159
  • София
   О дааа, преди малко Ники буквално ме направи луда  #Crazy Не искаше по никакъв начин да се успокои и дори в един момент и аз я тупнах по памперса. За да я успокоя бях оставила Ваня за да обърна внимание само на Ники, съответно и тя се разрева. Най-накрая ги успокоих на гърда и в момента и двете са в мен и ме е страх да ги оставя като се сетя какъв ужас беше преди малко. Скоро обаче гърбът ми ще почне да се оплаква и ще се наложи..
   Да се похваля че днес като преобличах Ваня тя успя да си налапа палеца на крака и беше страшно доволна че е открила нещо ново за дъвкане  Simple Smile Отделно тъй като се научиха в момента в който им сваля памперса да се изпикаят и ми омръзна да пера пелени които се налага да ги слагам под тях докато ги преобличам, сега след като я съблека я държа за малко над кофата за мръсни памперси и тя се научи там да се изпишка  Simple Smile
   Само аз ли още се скатавам  и не съм купила никакви подаръци, но виж очаквам на мен да ми се купят задължително. Мечтая си и след няколко години една или две рисунки подарък от малките  Simple Smile
   Последно някои знае ли някъде, където да е описано на колко месеца какво трябва да умеят да правят бебчетата?

# 160
Еххх, благодаря, благодаря за пожеланията  bowuu

Нарочно се крия щото няма кво да кажа за вчера........ Прибрах се в 11 часа   Shocked - Ееее сега вече ви е ясно за кво се крия, че то е срамота  Shocked мъжо чак миличкия като ме видя не можа да повярвана очите си, а кво ми остана на мен  newsm45
Беше едно снобарско и скучно, язък ми за точенето...вярно че го оцениха уж де, казаха че съм била много секси майка, ама явно дебелините ми са имали предвид   Crazy  нали пълничките са по сексапилни  Blush

Ох ставам, че мини рожденничката ръмжи нещо....днес не се спря  Crazy
После като се върне мъжо ще се включа както аз си знам  Joy

# 161
  • София
   Вижте на какво попаднах Въвеждат нов ред за прием в детските градини в София, сега да бързам да ги запиша преди НГ или да чакам докато станат на 10 месеца?
    По принцип като станат на годинка и нещо ще ми се наложи да ги дам на ясла за да може да се върна на работа...

# 162
  • София
Къде се запиляхте,става ми скучно,а вас ви няма Close
Айде,че е ракиено време,знаете ли на колко места вече повръщат и си бият жените,а? Twisted EvilЯ сядайте на масата,за да мога да ви изям салата,че нещо ме мързи да си направя  chef
Айла,на гърба на амбулаторната карата(детския картон),в който педиатърката ви записва развитието и килограмите и ваксините на всяка консултация има точно такава таблица,в която пише какво трябва да правят и на каква възраст:peace:

# 163
Почвам да пиша! Dani777сватосвате се по адреси.Дано с рахита да няма проблеми.Пиши после къде сте ходили и с направление или така на свободно.
Dusheto е пуснала много сладка снимка на Гого.Elli78 ние все още сме с памперс 3,тежим 6850 и сме 63см,скоро сигерно и ние ще ги сменим с 4-ка.Eli_ym зеленчуковото пюре след кърмене ли го даваш?Интересувам се,защото аз искам да заменя обедното кърмене с пюрето и давам преди ядене.Определено намалява папкането на цицата от време-на време.Pepper,харесва ми как се включваш.Aila за заспиването, добре е да заспива и сам и със мама или тати.Milena12 много ме разсмя с  тая салфетка.Ще я изака на парцали.Племенничката ми Ивайла редовно папкашесладко-сладко салфетки.Bubcheto15 браво, наддали сте, ще стискаме палци за ваксината в четвъртък.За глобул и такива подобни,ич не се притеснявай.Случва ни се често,това е следродилна треска ни тресе.Misssss, контратубекс се слага на розови стрии в голямо количество като компрес и има ефект,обаче една тубичка е към 10лв и нали се сещаш, че трябва яко мазане.И нашия тати нещо почна нещо да подсмърча-пие Fervex Ostalococium, дано помогне, че в другата стая спи бабчето на бебчо/моята мама/ и да не се наложи да слага маска докато спи при нас

# 164
Продължавам още!И аз подписах петицията за лекарите,ако можем да помогнеп и по този начин.Едната от сестрите Валя Червеняшка е била съученичка на мама, и на нея и е много мъчно.Можеха политиците да направят нещо и да ги измъкнат още в началото, но едно забавяне...Didka25и аз за първи път чух за тези талончета от теб.Да не би да е направила алергична реакция от папкането и да не е искала цица, защото в момента не й е било добре.И при нас се е случвало да не иска цица,тогава го вдигам да се оглежда и да си поговорим малко и да се посмеем да мине малко време и тогава пробвам пак, ако не иска,спинка малко и тогава ве4е е гладен.Eliona,искам и аз да се понапия като спра да кърмя,ама не мога да го направя на банкета на фирмата/на29,12/Blueeye,ех тая Ния-голяма опашка за сватосване.Дано пък някой ден,като станат по големи да се цункат с някои,които си е избрала.Winkeydee,благодаря!Mmария26,вземи нещо и раздай за този сън,дето си сънувала.Juliana,да няма изненада?Val stef, да е жива и здрава AlexandraМного да Ви радва,да слушка и да пакости,и при вас ще настанат опашки за сладурката

Общи условия

Активация на акаунт