АВГУСТинчето се смее с весел глас - Коледа дойде при нас!

• 9 461
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • софия

Просто новината за медиците ни в Либия ми дойде в повече  Sad Обичам България, но за пореден път се убеждавам, че живеем в скапана страна.
Муцка,страната си ни е хубава,държавата ни е скапана  Peace!

# 76
  • Sofia, Bulgaria
Бубче Hug Пак ще стискаме и в четвъртък няма начин Grinning
Ние сме на 27-ми на последната. Малко обърках датите този месец ама... Та ще видим. Нали таткото ни е именник тогава, това ще му е подаръка - ваксината на Алекс hahaha Само малко ме е страх, че вечерта ще имаме гости и ще трябва да го оставя на баба и дядо, ама има време до тогава, ще го измислим.
Много да нацелуваш малката Ина.

P.S. Дани, съгласих се   bouquet

# 77
milena12, пие ми се, пие ми се по посочените от теб причини! Ще кажа едно наздраве и ще си сменя картинката с нещо по-коледно, белки ми се подобри настроението....

Бубче, я как хубаво сте наддали,пу-пу! Остави ги да си духат кашата, пък за четвъртък пак ще стискаме палци...Леле, ами то всеки ден май има за някой да стискаме палци....

Хи-хи, отивам с Ирма да се обръщаме, че то голям кеф било! Heart Eyes

# 78
  • Някъде там...
Забравих да ви кажа тези , които имат стрии да се мажат с контрактубекс, не знам дали така се пише, абе онова за белези където е:)

# 79
  • по света
Ех,наистина ми стана гадно за тези жени.Дори и да ги помилват психическите травми ще ги довършат.
Ние също сме били в чужбина, и знам колко тежко преживяха колегите първите смъртни присъди.Защото знаеш,че каквото и да ти се случи не можеш да разчиташ нито на посолство нито на милата ни родина.Ето това е нашата държава,не се оплаквам,ама щата за мед.сестра е минималната заплата Sick.
В събота бяхме на консултация и направихме и третия Пентаксим,нямаше никакви проблеми.
Иначе и аз се стягам за служебен купон с петък, а тати ще е с бебка,личните лекари са еднолични търговци  Joy Joy Joyза тях няма служебни купони  hahaha
От сега започна да кани приятели в къщи  #Crazy да гледат бебето hahaha.
Започнах да давам пюре от морков на Хип,харесва го няма и колика.Вчера се заредих за два месеца със сокове и пюрета. Wink
Леле не пиша,не пиша и после  Hug

# 80
  • София
Едно време имаше една песен дето се пешше от рода на "мама,татко и аз"-та и при мен се получинещо подобно Sunglasses

# 81
Леллее, мами, немога да изчета всичко.... Crazy

Сега от вас разбрах за лекарите и просто немога да повярвам...все си мислех, че ще ги помилват. #Cussing out

Вчера се наложи да ходя на една конференция и познайте какво правих през кафе-паузите...нашта крава мляко дава.... Mr. Green

dani777k, само не ми казвай, че си на "Враня", че съвсем ще се сродиме... Grinning

А за захранването и аз съм много объркана и се надявма нещо да ми влезе в главата след около 1 месец...

Хайде аз да поработя малко, че цял ден се мотахме с Гого из центъра!

# 82
  • варненка от София
Това пък ще е нашият колаж Коледен подарък за баби, дядовци, лели, вуйчовци.

Иначе днес пропуснахме разходката, тук вече е мрачно и мъгливо и цял ден се гушкаме с шушето.

Опа, вика меееее.

# 83
Здравейте отново Party
   Моят син обърна денят на нощ.ПРопусна си и храненето,ама то цяла нощ спа с цица в устата.Само като се дръпна и виква Twisted Evil шантава работа взе да ме ползва за биберон Mr. Green
  Блу аз направих албумчето,ама нещо не ми се качваха снимките.Сега обаче успях Peace
  Мами благодаря за отговора и ще мина на 4ка Памперс,че и на краката са поукъсели.ЩЕ взема да си поръчам коледните подаръци да са памперси,че и без друго бебо още не разбира Laughingпък и то все по нещо му носят и без повод.
  marulka_s ама много хубава идея с този колаж Wink

# 84
  • у дома
мами, ама и вашите картички са страхотни  Hug дори си "откраднах" някои рамки  Embarassed bubche, а твоята веднага използвах семейство  Embarassed

# 85
Здрасти на всички!
понеже отдавна не съм писала - сега и аз ще пишааааа!
Сетих се тези дни че в бременлийските ни теми имаше едно много активно момиче Tedy84 или нещо такова, а не съм виждала неин пост от много месеци. Някой не знае ли нещо за нея?
Ние също сме на Памперс 3 и засега ни стават. Бибите са ни 2 на Авент.
Захранването го започнахме, защото Елена постоянно беше гладна на 1.5 часа макс 2 часа. захраних я със зеленчуково пюре на ХИП от тиква и морков, като преди това й давах сок от домошни ябълки и моркови. вече на обяд изяжда половин пюре, а следобедното хранене го заместихме с каша - на Фризокрим и кисел, редувам ги. кашата определено я предпочита пред кисела, но днес и кисела го хареса, защото беше с банан, а не с круша и ябълка. Така че вече е яла - ябълка, круша, морков, банан, карфиол, грах, картоф и тиква.
жалко за медиците ни, но аз и не очаквах друго...
подаръци - ами на Елена й купих гимнастически салон от метро за 18 лв и едно комплектче дрешки. От пакостник й поръчахме от баба й комплект на KANZ, дойде вече и е направо страхотен, плюшени розови панталони, с памучна блузка и върху нея къса плюшена рокля на цветя, струва 38 лв. - препоръчвам я на всички, има я още налична.  На мъж ми му купих пантофи от метро пак - на дефонсега - много са готини и за мен разбира се едни  Sunglasses
За сватодването - ние не че имаме още кандидати онлайн, но сме и в дълбоката провинция, така че надали някой ще ни иска  Simple Smile Ние сме си харесали Токи, но там борбата явно ще бъде яростно жестока Laughing
AndyB да не забравя - изглеждаш направо страхотно, като 18 годишна мацка си. пу-пу.
Довечера ще снимам Елена до елхата да ни видите и нас порастали, я.
Ние пропуснахме втория прием на ваксината заради хремата, така че чак другия месец и по-другия живот и здраве.
Майчета, много от вас споменават че след 1-2 месеца ще започват работа, кой ще ви гледа бебоците???? Тук няма ясли за толкова малки бебета и ми стана интересно, че и аз нали съм някакъв такъв филм неизвестен сега.

# 86
Здравейте на всички за един ден много сте изписали  Simple Smile
Относно захранването ние от една седмица ядем по 50-70 гр пюре от морков,картоф и ябълка,когато имам слагам и малко круша.Първо се кърмим и после си хапваме пюренце.Днес прибавих и малко тиква и Дани го хареса.Днес почти заместихме обедното хранене с пюре . Пюретата си ги правя в къщи ,защото имам от село плодове и зеленчуци.Иначе плодиви пюрета хапваме от околко месец ,те са готови .Тях ги купувам.
Иначе и ние сме избрали подарък за бабите и дядовците ,календари със снимката на Дани,днес взех снимките и ще ги слагам на календарите.
Лека вечер на всички и целувки на малчовците  Simple Smile

# 87
  • Някъде там...
Кажете откъде взехте рамки де?   

# 88
Здравейте ,моми4ета! Влизам набързо  да ви хвърля едно око Wink.Луднала съм направо CrazyЕ..а ти деня #2gunfireАма- ще ви се оплаквам после 4е още ме държи.Преди малко се прибрах от ти4ане по безбрпй безумни зада4ки и сега Дари папка а аз пиша с 1 ръка.
Милена 12- не се притеснявай от салфетката- няма страшно - все пак е целулоза Peace
Памперси - ползвам още 3-ка,въпреки 4е ве4е са ни поумалвли( имам да доизразходя още малко от пакета).След ден- два отиваме на 4-ка( ама аз не виждам много голяма разлиока в размера Thinking
Анди Б- направо ми оправи настроението с твоя пост Joy Joy Joy
За захранването  да кажа 4е ве4е и тиква яде с охота.(Абе- тия моркови как ги давате- мойто диване нещо не им е фен newsm78)
Я кажете сега от къде ги взимате тези  рамки Rolling Eyes
Много са сладки вси4ките беб4овци в албум4ето Heart Eyes.А и майките талантливи.. ;-)4е да ги издокарат така
Буб4е- ще стискаме палци и в 4етвъртък Peace
Вие за подаръци говорите, а аз още елха не съм украсила Embarassed ooooh! Embarassed.Ще взема да се заема с това след малко,4е те празниците ще свършат, а аз още не съм ги запо4нала Crazy
Хайде- после пак ще пиша( нали обещах и да се опла4а Grinning)

# 89
Моята рамка я взех от една програма която ми прати Val-stef- за което и благодаря   bouquet
от тук може да се дръпне програмата http://www.monkeymen.com/

Общи условия

Активация на акаунт