Рискова бременност препоръка специалист София

• 391
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте мами,

На 35 години съм, в 9+4 г.с. От 6г.с. кървя и изхвърлям кръвно съсиреци. За жалост не мога да попадна на адекватен лекар, който да ме вдъхва доверие.
Веднъж ме върнаха от МБАЛ Св. София, от Токуда, само в 1 АГ ме приеха и то лекарствата ми са същите като тези приемани вкъщи - магнерот, утрогестан и но шпа.
Та след 4тото изкървяване се обръщам към вас със силна вяра и надежда, че някой може да сподели мнение за добър специалист, който няма да претупа нещата и ще ме кара да се чувствам спокойно.
Смятам себе си за интелигентен човек и не мисля, че е редно да търпя хапливи иронични нападки от следващата ме лекарка, която между другото ме преглежда само на частно и без амбулаторен лист.
Ще се радвам да споделите вашият опит и дано той ми помогне да запазим бебчето си, шансове за зачеването на което по естествен начин ми бяха казали, че са 1 на милион.

Благодарна съм предварително!

# 1
Мартинелка, за съжаление, в ранните месеци не може да се направи много. Това е, което са ти изписали. И много почивка и положителни мисли Simple Smile

# 2
В чужбина, щом в БГ не намираш кой да реши проблема.  Медицината е толкова напреднала, че си мисля, че могат да ти помогнат. Даже можеш да се запишеш  да раждаш, болниците, ще те наблюдават, и ако се налага, ще лежиш там, при тях, за да спасят детето.

# 3
  • Sofia
Често в чужбина преди 12г.с. дори не ги считат за бременни.

# 4
Благодаря дами, но не съм убедена, че чужбина е вариант за следене на бременност.
По-скоро бих се насочила към добър АГ в София, на база на препоръки от други майки с рискова бременност.
Благодаря отново.

# 5
Аз също обичам да планирам, с дете обаче е предизвикателство, но с времето ставаш още по-добър Bowtie

Пренатест правихме по същата причина, както и вие бихте, още повече предвид възрастта (също след 30 г. и при двамата), при мен беше точно в 10 г. с. и платихме за най-големия възможен пакет, по спомен около 430-450 €.
Хубавото е, че и веднага разбираш пола на бебето и настройката за син/ дъщеря е от много рано Blush

От форума и позната съм чувала за Сигридов, за съжаление не могат да бъда с повече полезна.
Лека бременност и само позитивни мисли! Heart

Допис: Объркала съм темите, но стискам палци!!!

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 17:46 от Threemafan

Общи условия

Активация на акаунт