Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 424
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 085
Ахой- те, дружина! Hug

Изчетох вА.
Започна Аустрелиън Оупън и си дадох тотален детокс от форум. Simple Smile
От няколко дни при мен вали сняг, но навън е топло и не успява да натрупа. Sad
Супа за закуска- писала съм, обожавам!!! Даже често като правя, директно си отделям една- две порцийки да си имам за сабале, защото не е сигурно, че иначе ще остане. Суполюбци големи сме всички дОма. Синко не един сервитьор е впечатлявал, поръчвайки си три супи една след друга. Joy
При тичането дишането трябва да е равномерно, да не се задържа дъха. Това е основното. Вече в какъв ритъм ще е - индивидуално е, също така и с времето се напасва/ променя.
Това го зная не от опит- аз не тичам по ред причини.
Мислихме да каним гости в събота, аз понапазарувах така стабилно- да има. Прибира се ММ вчера, вика: "Душа, изпревариха ни!!! ТЕ ни поканиха на гости първи." Та сега близо седмица поне ще се ходи до магазина само за стоки от наистина първа необходимост.
След малко май ще излизам да крачкомеря. Ако не домързи вповече.

# 2 086
Всичко ме боли, тая седмица ме натовари много моят инструктор. Вчера през цялата тренировка капеше пот от мен, гърди, ръце, крака, корем, дупе, всичко ме боли. Като загрея ми минава, тренирам и като изстина почва пак.
Бабри, браво машино! Само така! Дано и в личен план ти се намести всичко! Имаш ли уреди у вас? С какво тренираш?
Тринке, нали тялото има мускулна памет, по-лесно ще стане отколкото някой като мен да тръгне да бяга, не че ще тръгна де. Мразя бягане,  мразя всякакво кардио! Евала за ентусиазма и усилията, скоро Бен Джонсън ще ти диша прахта!
Поканиха ме на погача на бебе на 9.02, обаче майката освен, че ми е приятелка прави и перманентен грим и веждите тя ми ги прави преди 5г. На 6.02 имам час за вежди при друго момиче, защото тази моята ако чуе ще ми направи пак веждите, обаче и пари няма да ми вземе, което не ми е ок. Сега се чудя как да се изтипосам с пресни вежди на погачата.  Ще й кажа тия дни, че ще ходя на микропигментация и дано не ми се разсърди. Тя е много добра, още имам пигмент от времето, когато ме прави.
Лоли, да минава бързо! Стиснати палци, за който има нужда!
Крот, ако има някой за бой свиркай! Бокс съм тренирала едно време сепак! Само между 14 и 16 не ме търси, че съм на фитнес 😁

# 2 087
Бруутр.

Фил, милото детенце. Дано е било нещо еднократно. Имам спомени от съвсем мъничка - будех се от страшни кошмари, които бяха толкова реални за мен, че вярвах, че наистина са се случили. След толкова години, все още имам усещането, че това куче от горния етаж ме е гонило по стълбището и ухапало. За протокола - никога не е имало куче на горния етаж. 😁
ММ се от няколко дни се изживява като Мастършеф. Гледа някакви клипчета във фб с уж лесни рецепти и се вихри. Стават не лоши нещата, но погромът в кухнята е нереален. Той пък милия толкова си повярва, че реши да прави панетоне в хлебопекарната. Ма защо да следва рецептата дословно, като той знае по - добре. Много масло било, щял зехтин да сложи. С течен шоколад по - добре, отколкоро с какао. Нужно ли е да казвам какъв беше резултата?
Днес щял да прави пилешки хапки по тайландски. Боже опази!

# 2 088
  • sf
Чакам си аз с кучето  на един светофар и чувам: "Лелче, може ли да питам нещо?"
Обръщам се с най-драконовския си поглед и виждам мойто тийн, който се залива от смях. 😆

# 2 089
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не пей ми се,
не смей ми се...

изгорях на балкончето, сега ми щипе цялата лява страна, а уж само половин час си пих кафето там.
моите са се хванали с нещо и никой не иска да излиза. давам им още половин час и ги подюрквам.

за тренировки си думате. аз кляках, ставах, нападах... висчко по процедура, но нямам мускулна треска. затова пък имам болки в дясното коляно. пак. Sad тъкмо си мислех, че всичко е минало.
снощи го погледнах, ами то е по-дебело от другото. Sad Sad пак ще има да го мисля.
и ухото ми не спира да тече. Sad а това, дето докторката го изписа прави нещата по-зле. Sad

# 2 090
Красавици, нИедни?
Залипсвах ли?!

Няма причина за притеснения, но имам една огромна молба към всички вас.

Когато пускате Кулинарна рецепта, да ми пращате на ЛС с линк към поста. Нямам възможност да следя в момента всичко.

Важното е, че мама е ок! ❤️🍀🌹😁

# 2 091
  • тук и там
Направих тренировката . Доволна. Аз не знак какво толкоЗ правя-ама все съм с МТ.Това щото не съм захващала спорт от една година поне, да не си помислите че мноого спортувам..Ся пия протеин, разбрахме се с каката да си го поделим, не го хареса обаче и ще трябва сама да си го пия.За довечера -хляб, вино и мезета ще е..Язък ми за тренировките,като хапна две парчета бри и вече съм на плюс със калориите,другото даже не щЪ да го смятам..

Кло, много се радвам за майка ти! Heart

# 2 092
Важното е, че мама е ок! ❤️🍀🌹😁
Ето това е приказка вече! Браво! Бързо възстановяване желая. Hug

Забравих да се похваля, че правих мусака тези дни. Заливката стана един път! Перфектна. А уж нищо по- различно- яйца, кисело мляко, брашно (от лимец този път, че покрай всичкото кексове напоследък само такова се оказа, че имах)- в блендера и залях "плънката" или както там се казва. Всички ахкаха по нея.

А, харесах си и един парфюм за сезона студена пролет (март- ранен април), ама ще се похваля като го взема в ръка, защото е лимитирана серия. Да ме пита човек вчера защо направо не си го взех. А днес ме мързи да ходя пак до мола. Simple Smile Скоро.

Но пък си купих нов лак. Blush Щерката също го оцени подобаващо. Heart Eyes
Скрит текст:
Не намерих снимка, угодна на платформата, затова- линка, за който е прелюбопитен. Grinning
https://i0.wp.com/livwithbiv.com/wp-content/uploads/2022/11/IMG_ … e=768%2C905&ssl=1
Скрит текст:

# 2 093
  • София
Браво, Тили,
жена с хубава мусака е мечта за всеки мъж. Kissing Face
Лака ти е точно в любимата гама на голяма щерка.
Аз с новини за моята майка за съжаление не мога да се похваля. Нещата стават все по-трудни за баща ми всеки ден и вече й търси дом за настаняването й.

# 2 094
  • Euskal Herria
Дано успеете, Родива!  Трудно се взима такова решение, но понякога е неизбежно.

Някой има ли отзиви за новия румънски сериал, който се излъчва по БТВ?

# 2 095
Бабри, браво машино! Само така! Дано и в личен план ти се намести всичко! Имаш ли уреди у вас? С какво тренираш?

Бобче, благодаря! Имам уреди вкъщи, лежанка, лостове, гири, дъмбели с различна тежест, тежести за крака и три вида ластици. Аз правя основно силови тренировки и това ми е достатъчно. Мисля само да си подновя тежестите с по-модерни, че моите са стари.

Специално започнах да наблягам на долната част на тялото, че аз съм слаба, но по едно време дупето ми беше станало като палачинка плоско. За няма и месец стана перфектно по моя вкус. Аз не обичам огромни, изхвръкнали задници, пак е малко, но се повдигна и стегна. Повече не искам да ми растат мускулите там, сега само ще поддържам.
Аз харесвам тренирани тела, не просто слаби, но не и като на щангистка. Още малко и ще си постигна целта. Simple Smile

Добри, мисля те с твоите клекове и напади и с нулева мускулна треска. Нещо не правиш както трябва и натоварваш коленете явно вместо дупето. Погледни клипчета в тубата, където обясняват и показват как се правят.

На работа съм, а не ми се похваща нищо. Ще отметна набързо най-спешното и ще си чета за курса, че проект имам да предавам днес. Почва въртележката пак.

# 2 096
Добри, като клякаш и се изправяш от дупето ли изтласкваш?
Бабри, завиждам! Аз имам още докато си постигна целта, но 7г не бях тренирала. Не палачинка, ами си подритвах дупето. Но стават работите, имам огромен напредък. Днес правих тяга с 20кг дъмбел и прибрани крака, това държи задника постоянно стегнат докато се прави и много ми хареса.

# 2 097
Някой има ли отзиви за новия румънски сериал, който се излъчва по БТВ?

Ми... същият е като стария. На мене не ми харесва, на ММ много.

# 2 098
Добри, като клякаш и се изправяш от дупето ли изтласкваш?
Бабри, завиждам! Аз имам още докато си постигна целта, но 7г не бях тренирала. Не палачинка, ами си подритвах дупето. Но стават работите, имам огромен напредък. Днес правих тяга с 20кг дъмбел и прибрани крака, това държи задника постоянно стегнат докато се прави и много ми хареса.

Стават и още как, но трябва дисциплина и постоянство и да се внимава с храната. Аз с храната нямам проблеми, никога не съм била от ящните и боклуци не ме влече да ям, обаче си трябват специални тренировки с фокус върху проблемните зони, а аз от курсове, четене, изпити, проекти в последните две години правех само най-базови тренировки.

Тягата и аз много я уважавам. И българските клекове с гири. После как боли не е истина, но аз обичам да ме боли. No pain, no gain, както се казва на чист български.

# 2 099
  • тук и там
Аз съм близо  80 кила жена . Та каквото и да направя сега -все съм с МТ.Въпреки това -гледам да правя клекове, тяга и напади и те най-много ме натоварват. За бягане обаче не искам да чувам-не мога да бягам и това е.Иначе съм родена за тежести- с яки  бедра  и едри..ъ,глутеуси.Родена за щангистка!..GrinStuck Out Tongue Winking Eye. Кръста ме предава обаче. Сега тренирам само с колан. Та ме е страх да правя с тежести.
Чакам МН да се прибере и да си налея...И да се скъсам от трениране-с това Едене все 80 кила ще си остана..Blush

Общи условия

Активация на акаунт