? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 136
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 10 755
  • София
Пълна лудница! По мое мнение само развалиха хубавия "Райфайзен". Ще направя опит там където някога им беше централата. Кофти ми е, че нямам никъде удобен офис на KBC.
Преди време, за да закрия карта към Пощенска Банка ми се наложи да си взема ден отпуск поради некомпетентни служители и мениджъри на които от горе на всичко не им се занимаваше докато аз си чакам.

# 10 756
Един различен въпрос - препоръчайте ми боб марка, от Лидъл. Казах, че ще готвя боб, но сега се лутам между марките... Вкарах се в як филм с това обещание...

# 10 757
Възможно ли е тава тип "опал",от онези белите като керамични,ястието така да загори,че после да се наложи да се търка с телче? Няма ли да се надраска? Прилича на материал,който не може да загори.

Напръскай/намажи с препарат за фурна. И да постои малко.
После с гъба за чинии, не телена.

# 10 758
  • пустинята Гоби
И на мен ми е тъпо за Райфайзен, а имам ипотечен кредит към тях и не ми се занимава да рефинансирам в друга банка. ОББ са пълна трагедия, бяха превели на мъжа ми по погрешка 20 000, представяте ли си! Той им звъня да им каже и го накараха да ходи в офис да се занимава, да си губи времето. То вярно, че няма как те да дойдат, ама не всеки ще е толкова луд, хем да има да връща пари, хем да ходи на крака.

# 10 759
  • София
ОББ не съществуват. Не и тези които помните.
KBC е купувач. Запазват името ОББ защото е по-популярно в България.

# 10 760
  • София
Аз никога не съм била към ОББ и не знам какво е било, но щом така тромаво започват нещата се замислям дали да не се махна от тях. Все пак, не знам дали този хаус не е нещо нормално след като всичко се сменя. Смениха дори хубавите нови банкомати на Райфайзен с някакви, които изглеждат стари.

# 10 761
Имам направление от личния лекар за специалист, но не можах да запиша час в рамките на срока на направлението. Какво трябва да направя - да отида при личната да го анулира и да даде ново или как?

# 10 762
  • София
Имам направление от личния лекар за специалист, но не можах да запиша час в рамките на срока на направлението. Какво трябва да направя - да отида при личната да го анулира и да даде ново или как?
Ако е изтекло, няма как да го анулира. Така ми е казвал ЛЛ. Веднъж бях в такава ситуация - даде ми ново.

# 10 763
То още не е изтекло, просто записах час след срока му. Нямаше по-ранни часове.

# 10 764

# 10 765
В същата ситуация бях. Отидох при ЛЛ преди да е изтекло направлението, за да помоля да ми го удължи. Отговорът беше :"не може, вече са електронни. Ела, след като изтече, ще ти издам ново." не можеше дори да го анулира

# 10 766
Не може да се удължава, ето отговор от касата от пролетта т.г.

# 10 767
Един различен въпрос - препоръчайте ми боб марка, от Лидъл. Казах, че ще готвя боб, но сега се лутам между марките... Вкарах се в як филм с това обещание...
В момента има два хубави в латиноамериканската седмица, пише борлоти и канелини.

# 10 768
  • София
Ако някой търси банкомат за депозит както бях аз, да знае, че при офиса на ОББ+KBC на ул. Иван Асен става.

# 10 769
И на мен ми е тъпо за Райфайзен, а имам ипотечен кредит към тях и не ми се занимава да рефинансирам в друга банка. ОББ са пълна трагедия, бяха превели на мъжа ми по погрешка 20 000, представяте ли си! Той им звъня да им каже и го накараха да ходи в офис да се занимава, да си губи времето. То вярно, че няма как те да дойдат, ама не всеки ще е толкова луд, хем да има да връща пари, хем да ходи на крака.

Ех, да ми преведат и на мен 20к. Тъкмо за една почивка на Карибите. Пък те да ме чакат да отида в офиса им на крака да им ги връщам...

Общи условия

Активация на акаунт