? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 175
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Отваряте ли abv?

# 166
# 167
Аз отварям.

# 168
Аз също влизам без проблем.

# 169
Сега отвори ,преди малко имаше проблем.

# 170
  • Somewhere far away
При мен още не се отваря.

# 171
При мен вече се отвори.

Получихте ли съобщение от Виваком, за увеличение на таксите с до 2 лв.?

# 172
Получихме. 😡 Ми те така могат да си анексират таксата на договора и двойно! Това законно ли е? Подписваш за определен срок на тази цена и точка, увеличените разходи да си ги компенсират както намерят за добре. Примерно, да плащат на малоумните си консултанти по-малки заплати, но по договора нямат право да ми нанизват още суми.

# 173
  • София
Прочети Общите условия, които със сигурност си подписала и приела.

# 174
  • пустинята Гоби
Който е писал инфото на сайта на Виваком с обяснение за промяната в цената на услугите е някакъв страшен гений на мисълта:

⬤   Основни услуги с месечни абонаменти до 11.99 лв. с ДДС включително ще бъдат увеличени с процента на натрупана инфлация за 2022 г., но не повече от 2.00 лв. с ДДС.
⬤   Основни услуги с месечни абонаменти над 11.99 лв. с ДДС ще бъдат увеличени с 2.00 лева с ДДС, но не повече от процента на натрупаната инфлация за 2022 г.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 20:42 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 175
Е то инфлацията е 20%, та 2 лева са по-малко във втория случай. Но вярно е неграмотно написано. Предния път като искаха да вдигат се вдигна много шум по медиите и скачаха разни политици да казват, че ще го забранят, да видим как е сега.
И А1 го правят тоя номер, че даже май по-често вдигат цените тихомълком.

# 176
  • София
Ударих се доста силно на ръб на маса в областта на кокалчето на крака. И това преди около месец. Нормално ли е още да ме боли? Няма видим оток или синка, ама си ме наболява, особено като го натисна.

# 177
  • софия
Ударих се доста силно на ръб на маса в областта на кокалчето на крака. И това преди около месец. Нормално ли е още да ме боли? Няма видим оток или синка, ама си ме наболява, особено като го натисна.
Меналата година (2021) в опит да спася елхата от падане, която беше качена на дивана, а малката блейка ровеше нещо зад него, паднах и силно си натъртих големия пръст на крака. Без синина, без синка. При определени джижения ме наболяваше  почти до октомври 2022, т.е. почти година.

# 178
  • София
Скрит текст:
Меналата година (2021) в опит да спася елхата от падане, която беше качена на дивана, а малката блейка ровеше нещо зад него, паднах и силно си натъртих големия пръст на крака. Без синина, без синка. При определени джижения ме наболяваше  почти до октомври 2022, т.е. почти година.
Мерси! Попитах, че нали сега все думата тромб се повтаря, а аз не съм виждала (дано и не видя, де), да не изпусна нещата от контрол.

# 179
Тромб няма как да видиш, само може да усетиш, което на никого не пожелавам. Купи си крем Хепароид и го мажи.

Общи условия

Активация на акаунт