? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 123
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 3 090
  • под тепетата
Момичета, сайта за козметика Parfimo.bg читав ли е? Близка иска да поръчва парфюм оттам, пък е над 100 лв.

# 3 091
  • София-Младост
Момичета, сайта за козметика Parfimo.bg читав ли е? Близка иска да поръчва парфюм оттам, пък е над 100 лв.
Читав е.

# 3 092
  • под тепетата
Благодаря много, Ала-Бала!

# 3 093
  • София
И как я защитавате? Създавайки задръствания. Понеже имате свободно време за убиване и давай да принудите целия град да губи време.
Шум и жажда за внимание е това, нищо друго.
Целият град? Между другото за колите има алтернативни маршрути. Никой не им пречи да ги използват, ама бемвето на Вуте харчи като ламя и 500 м в повече ще го бутнат финансово. За ползващите градски транспорт - метрото никой не го е блокирал. Вместо да си чешем тук езиците, елате и ни подкрепете. Така нещата ще се решат по-бързо и никой повече няма да смущава дълбокия сън на "гражданското общество".  Толкова по темата от мен, че не й е тук мястото.

Доста ограничен начин на мислене - ограничавате градския транспорт. Карате хората, които са избрали наземния транспорт пред колите си, да съжаляват...

# 3 094
  • София

За ползващите градски транспорт - метрото никой не го е блокирал. Вместо да си чешем тук езиците, елате и ни подкрепете.

Градския транспорт не се изчерпва с метрото, пречите на наземния. Не всеки живее и работи до спирка на метро.
И защо да ви подкрепяме? За да останат мръсните кучешки полянки и храсти, под които лятото спят клошари?
Погледни съседния Дианабад - колко хубаво и удобно стана като разкараха съборетините. Сега има нови блокове, под тях удобни магазини и салони за услуги. Квартала се оживи и подмлади.
Ако спрете един строител, друг ще дойде - няма да остане празна ливадата.
Но вие се разхождайте и пречете на другите работещи - и това ще мине.
Теренът е в този вид откакто общината продаде парцела. Преди частичните изменения в ПУП-а е бил предвиден за озеленяване. От това време се водят и делата. Исканията ни са да се възстанови старото предназначение на терена. Там има десетки дървета на по над 30 г., които просто ще изчезнат. А относно преченето, ако не пречим, на никого няма да накривим шапката. Всички мрънкат в колко скапана държава живеем, но когато някой реши да предприеме нещо - той пречи.

# 3 095
По-скоро обжалвайте в съда изменението на пуп-а. Ако е бил за озеленяване, процедурата беше доста сложна да му се промени предназначението, промениха ЗУТ в тази насока...
Като идея - пуснете жалба и в прокуратурата, те могат да се самосезират и по такъв въпрос -, доколко законосъобазна е заповедта за това измение....успех желая.

# 3 096
Далеч съм от София, при нас си е зелено, Подкрепям поне общинските площи да си останат градинки.
 За частните не можеш да командващ.
 Обаче имам едно съмнение -  видяна от високо София си е доста зелена..И с ниско строителство.
 И 2 милиона са нищо на фона на други  градове по света. А като гледам  Ню Йорк на филми от горе , нищо делено няма, сградите  са игли в небето и  пак се натискат да живеят в консервите там.

Хубаво е къде да играят децата , да не е бетон града, но  като се видят тенденциите по света - рано или късно  се върви нататък.

# 3 097

Да.
Да поръчва спокойно.

# 3 098
Колко време преди да ми изтече договора с Глобул мога да се прехвърля на Вивател или друг оператор!?
Само в новия ли мобилен оператор подавам заявление и той си задвижва процедурата или трябва и на 2 те место да ходя!?
Някой правил ли е това упражнение?!
Има ли уловки?!

# 3 099
Колко време преди да ми изтече договора с Глобул мога да се прехвърля на Вивател или друг оператор!?
Само в новия ли мобилен оператор подавам заявление и той си задвижва процедурата или трябва и на 2 те место да ходя!?
Има ли уловки?!

Да. 30 дни или месец, виж си договора, преди датата.
Преди 4 години се прехвърлих, със същия номер, от Теленор към Виваком.
В Теленор не съм ходила изобщо.

# 3 100
Да, в последният месец при изтичането на договора, може да се прехвърля номер. Достатъчно е да отидеш в избрания оператор и те си задвижват нещата. Вече естествено може да ти дойде някаква остатъчна сметка и тогава да минаваш през офиса на старият оператор... Това важи за всички оператори - имам опит и с трите...

# 3 101
Пътувалите с България Еър, колко време да си предвидя за чекиране на летище София? Нямам профил или приложение и не знам, ако чекирам онлайн става ли без да принтирам нищо. Ще пътуваме с две котки. Някой да знае къде ще ме карат да ги вадя от клетките, на проверката на багажа ли?

# 3 102
На скенера сме вадили нашата котка. Минах с нея през детектора за метал, а празната клетка - през рентгена.

# 3 103
Повече от 2 часа преди полета няма смисъл, защото гишетата за чекиране на багаж отварят точно 2 часа по-рано.
Ако няма нещо необичайно през скенерите и паспортен контрол се минава за по-малко от 30 минути, та час по-рано, час и половина с известен резерв, е предостатъчно.
Чекиране онлайн може и без профил и без да си принтираш бордната карта, но ако нямаш принтирано копие и ти свърши батерията на телефона може да е проблем.

# 3 104
  • Буркина Фасо
Има ли уловки?!

Да. 30 дни или месец, виж си договора, преди датата.
според така зададен въпрос - можеш да се прехвърлиш към друг оператор със запазване на номера по всяко време.

Общи условия

Активация на акаунт