? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 116
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 3 120
  • Буркина Фасо
Имаме, но са с по-скъпи оферти.
ако доставчика ти е с оптика е в пъти за предпочитане от въздушния.

# 3 121
Дева, минавай на Кулбокс. Оптиката не я заменям за никой мобилен интернет.

# 3 122
Точно тях гледам. 45 лв. сумарно.
Виваком са 25.
При положение, че за БНТ и Нова ще ползвам ТВ, не ми се дават двойно повече пари.

# 3 123
  • Сф
Не разбрах кой какво на кого ще връща, чета по диагонал, но пазете си бележките за върнато оборудване,че Близу се опитаха да ми врътнат тоя номер, че нещо не било върнато. Правеха го масово преди години .
Аз съм на локален за нет и тв и съм си много доволна, безсрочен. Обаче не навсякъде има локални доставчици, особено в Сф.
Да питам сега, сайта Али баба читав ли е? Мм гледа някакви неща , инструменти там , ама аз идея нямам .Да не ровя , ако някой ми каже, благодарско. Аз до вчера мислих ,че в Али експрес рови , ама не било там. Абе гледа ни той как си поръчваме ние с щерката оттук оттам иде засилил и той 🤣

# 3 124
Али Баба не е ли за поръчки на едро?

# 3 125
  • Сф
Май да. Сега погледнах в бг мама. И не е много сигурно май. Ще го пратя в алито . Не ми се занимава хич.

# 3 126
На "Оскар"-ите Морган Фрийман се появи с черна ръкавица на едната от ръцете си. Тя била предназначена да облекчава болките в рамото му,останали след като претърпял автомобилна катастрофа и последвалата операция. Наистина ли съществува такава медицинска ръкавица или Морган се прави на интересен?

# 3 127
Цитат
Причината да я носи е, че след автомобилната катастрофа лявата ръка на кино легендата остава парализирана. Спешните медици се опитали да окажат първа помощ на Фрийман, но се оказало, че нараняванията му са твърде тежки и се наложило да бъде закаран с хеликоптер до болница в Мемфис. Там станало ясно, че актьорът има множество счупвания и прекарал над 4 часа на операционната маса, за да опитат да спасят ръката му. Вследствие на тези увреждания актьорът не може да движи лявата си ръка и тя започва да се подува. Именно това налага Фрийман да носи специална компресионна ръкавица, която да облекчава подуването.
Друг е въпросът, че това можеш да си намериш и прочетеш сам във всеки сайт, в който ти излезе търсенето за Морган Фриймън и ръкавица... но ти умираш да питаш безсмислени неща.

# 3 128
Май да. Сега погледнах в бг мама. И не е много сигурно май. Ще го пратя в алито . Не ми се занимава хич.
Алибаба и Алиекспрес са една фирма, но алибаба е за поръчки на едро само. Една - две бройки обикновено не може или ако може доставката е на убийствена цена.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 13:52 от bboiko

# 3 129
Вчера беше погребението на свекърва ми....има ли някакви забрани нещо което не е хубаво да се правят първите дни?
Пране на дрехи примерно?

# 3 130
Има всякакви суеверия - да не се гледа телевизия, да не се слуша радио, да са покрити огледалата, да не бръснат мъжете.... Но това няма никакво значение за починалия.
Вие едва ли перете на ръка, пералнята пере

# 3 131
Съболезнования, Мими...
Имало е преди време, сега дали ще спазваш, твоя си работа.
До 9 ден не се пере, но ако си с малко дете, това няма как да стане.

# 3 132
  • ту тук, ту там
Мими, не се измъчвай да спазваш разни суеверия, още повече щом до момента никой не ти е казал, че “трябва” нещо такова.  🤗

# 3 133
Да с дете сме на три,дрехи винаги има за пране 9 дена незнам как ще изкараме.
Съболезнования, Мими...
Имало е преди време, сега дали ще спазваш, твоя си работа.
До 9 ден не се пере, но ако си с малко дете, това няма как да стане.

# 3 134
не че има смисъл да го изтъквам....но, тези „суеверия“ изобщо знаете ли смисъла им??
едно време са пазели 9 дни гробовете даже, за да не мине някой  да ги оскверни...
времената са били други-привичките са се превръщали в обичаи
но,добре че не всички са се превърнали в норма
ако пък,изобщо се смятате за православни-има канон на църквата,който даже забранява тъжбите/оплакването , защото трябва да има вяра в задгробния живот

Общи условия

Активация на акаунт