? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 793
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 3 315
  • Sofia
Има и боя за фаянс.

# 3 316
Скрит текст:

# 3 317
Непопулярна идея, не съм я прилагала - импрегниране с водоотблъскващ спрей...?
Уж не е съвсем до долу, чудех се не може ли да ги намажа с нещо и да не поемат вода...поръчах ги, да видим.

# 3 318
Cif имат добър препарат за ръжда. Чистила съм под с него.

# 3 319
Благодаря, момичета! Ще видя за турския препарат в тукашните турски магазини и за Циф.

# 3 320
Турският/ Лисичката го показа/ действа, но сложи ръкавици!

# 3 321
  • Точно където трябва
Непопулярна идея, не съм я прилагала - импрегниране с водоотблъскващ спрей...?
Уж не е съвсем до долу, чудех се не може ли да ги намажа с нещо и да не поемат вода...поръчах ги, да видим.
Ще пробвам на стари преди това. Да не съсипя нови обувки.

# 3 322
Ръжда от мрамор съм чистила с лимонена к-на и сода за хляб, гъста кашичка 1:1 се намазва да постои половин час. Може да пробваш.

# 3 323
  • Deutschland/HE
Благодаря, момичета! Ще видя за турския препарат в тукашните турски магазини и за Циф.

този турския препарат е за варовик, има го в турските магазини в Германия и сигурно ще го има и при теб. Гледай да си с маска или да са отворени прозорци, защото мирише доста, но е много ефективен. Аз си бях пресипала в едно пръскало и го проби.

# 3 324

този турския препарат е за варовик, има го в турските магазини в Германия и сигурно ще го има и при теб. Гледай да си с маска или да са отворени прозорци, защото мирише доста, но е много ефективен. Аз си бях пресипала в едно пръскало и го проби.
И не го оставяй дълго да действа, че доста силен- да не разяде повърхността. Същата работа върши( и пак не се оставя дълго)- една гръцка киселина- оранжево шише от половин литър, с череп и кръстосани кости на картинката( не я намирам, на изображение за да пусна снимка).

# 3 325
  • софия
С какво мога да махна ръждиво петно от теракота? Мопът е пуснал и изглежда вечно. Пробвах с яко търкане с четка, с препарат с белина, препарат за петна, обезмаслител, парочистачка. Не мръдва. Ще пробвам и да го залея с кола, ако някой ден се сетя да купя. Нещо друго?
Препарат за ръжда?
Скрит текст:

# 3 326
По-назад в темата някой спомена за преобразувател за ръжда за подобен проблем.
Май за тоалетната чиния ставаше въпрос. Бях го разляла неволно на мозайката на
терасата и така хубаво ми я почисти. Преди няколко години го купих за лев и нещо.
Сега виждам и доста по-скъпи.

# 3 327
Сега гледам по новините, че говорят за новия сайт за сравнение на цените, много реклама, много нещо. На мен обаче не ми се отваря. Вече го хакнаха ли? Simple Smile

# 3 328
  • софия
Сега гледам по новините, че говорят за новия сайт за сравнение на цените, много реклама, много нещо. На мен обаче не ми се отваря. Вече го хакнаха ли? Simple Smile
РАботи, няма проблем.

# 3 329
Сега и на мен ми се отвори, преди малко грешка даваше

Общи условия

Активация на акаунт