? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 997
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 5 055
Започна да ми се избистря. Значи за изходящите съм на 99% сигурна, че няма да е проблем. Ще погледна в договора и анекса, който съм подписвала последно относно входящите дали пише нещо по-детайлно. Но те пък променяха общите условия през годините, от друга страна моят договор реално е старичък и безсрочен от едно известно време.

# 5 056
  • Козлодуй
Някой знае ли кой е този филм? 💐

Скрит текст:

Моника Белучи и Никалас Кейдж са това ама в кой филм участват не зная Simple Smile

# 5 057
Търся си моторна бензинова косачка. Познавам само марката STIHL, но там цените са доста високи.
Някой ползва ли и познава ли марката RYOBI и доволен ли е? За сега съм се спряла на тази марка този модел https://praktiker.bg/bg/Motorni-kosi/MOTORNA-BENZINOVA-KOSA-RYOB … b-characteristics
Приемам съвети други, също! Благодаря предварително.

# 5 058
  • София
Търся си моторна бензинова косачка. Познавам само марката STIHL, но там цените са доста високи.
Някой ползва ли и познава ли марката RYOBI и доволен ли е? За сега съм се спряла на тази марка този модел https://praktiker.bg/bg/Motorni-kosi/MOTORNA-BENZINOVA-KOSA-RYOB … b-characteristics
STIHL   са отличници, водещи  в бранша, ползваме я много години и не е мръзнала, това е моето мнение и няма да рискувам с друга, вярно повече пари са, но те се изплащат във времето, както се казва. Всяка друга лесно може да даде дефекти, винаги залагам на добре изпитаното

# 5 059
Здравейте,
Разклатени нерви ли са дразненето ми на :
Дъвчене и мляскане на дъвка .
Шумно хранене пак с мляскане .
И шляпане на чехли .

Или е нисък праг на поносимост от незначителни неща .

# 5 060
  • Sofia
Според мен второто.

# 5 061
Здравейте,
И шляпане на чехли .

От тинейджърска възраст дъвченето и мляскането отключват в мен една неподозирана агресия. Също така чопленето на лицето, носа и гризането на нокти. Направо едва се контролирам. Аз съм се питала дали не е някакъв психически проблем, ама и да е какво да направя Joy

# 5 062
Да, точно така води се зона Балкани. Уж имам включени минути.

От чата, кол центъра и съпорта по мейл на А1 получих три различни отговора Joy И затова питам тук, ако някой е бил с подобен казус с минути по договор.

Иначе за разговори в Турция (минутите от роуминг Балкани към турски номер) няма проблем. Тествано е многократно. Нищо не доплащам към месечния план, не (де)активирам. Обаче към или от български номер докато съм в роуминг Балкани (при условие, че имам включени и международни минути към ЕС в плана) не ми е ясно, а последния път ми се налагаше, но се въздържах и искам да знам за друг път.
Моят съвет е да посетите офис преди тръгване , аз в Гърция , въпреки включения роуминг и наличен план, нямах никакво обслужване.
Нищо не помогна да проработи телефона, добре, че има Месинджър, Вайбър и хубав нет. На още един от групата се случи същото, с А1 сме.

# 5 063
  • София
Здравейте,
И шляпане на чехли .

Не сте се наспала/отпочинала може би...

# 5 064
На "нервна почва" е,както казват старите хора. Laughing Братовчед ми беше такъв невротик и много се нервираше като млясках по време на хранене. А не го правех нарочно. Просто ми е по-сладка храната така. Yum

# 5 065

Разгледай клипове в тубата, в които обикновени хора показват как работят различни машинки. Аз така си избрах цялата градинска техника, косачка, резачка, фреза и т.н и съм доволна от всичко, но моите са електрически.

# 5 066
И аз от дете не понасям мляскане, сърбане и каквито и да е звуци при хранене. Направо ми се обръщат червата.

# 5 067
А без хранене е супер гнусно. Например в автобус...бляк Head Band

Не мисля че на нас ни има нещо. На тези които ни е гнус...имам предвид.
 А отсреща нещо..не са наред нещата....

# 5 068
Не сме за Япония значи, ние, гнусливите (и аз в тоя куп) Joy Вчера гледах някакво шоу, в което хоста беше в Япония и му обясняваха как трябва да сърба звучно, за да покаже добра култура и че му е вкусно ястието.

# 5 069
  • София
Не разбрах развръзката по темата с чорапите.
И аз имам един изчезнал детски от няколко месеца го търся Simple Smile
Аз съм този с чорапите, но реших че е станало прекалено досадно. Значи, мистерията е разгадана, а именно - няма мистерия 😅
Но бях прав, че Да, влезли са в пералнята и Не, не са излезли с готовото пране. Излезли са по-рано.
Последно метнах едни боксерки, прецених че е достатъчно пълна и затворих. Но миг след това се усетих, че когато ги обух по-рано, видях че са почнали да се захабяват и това им е последно носене. Върнах се, отворих пералнята, взех ги и ги изхвърлих.
Нямам удобно място да сложа достатъчно съдове за разделно събиране вкъщи и затова събирам всичко заедно, а после при контейнерите долу сортирам. И вчера, докато сортирах пред блока ги намерих - грабнал съм ги с боксерките и съм ги изхвърлил 😅
То наистина само кофата не проверих тогава, но как да ми хрумне 🙃

Общи условия

Активация на акаунт