? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 966
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 5 100
Абе отдавна не съм ги гледал тия курсове, ама съм доста сигурен, че не са  само трима преподавателите в България. Не че е от значение това.
Не са нещо извънземно или много сложно тия курсове и целия материал плюс повечето от изпитните въпроси могат да се намерят свободно (нелегално) в интернет. Просто Cisco имат изграден бранд и затова се търсят. Нещо като със сертификатите по английски на Оксфорд/Кеймбридж/т.н.

# 5 101
Отслабване

Тц, нито един от двата сайта...

# 5 102
Привет,
Някой ползвал  ли е услуги на термо камера за откриване на течове в банята?
Доколко правилно откриват теча и показват ли точно в коя част на тръбата има пукнато ?
Питам, за са се избегне къртене, където не е нужно
Много ще съм благодарна да сподели някой от опит !!!!🙏

# 5 103
Привет,
Доколко правилно откриват теча и показват ли точно в коя част на тръбата има пукнато ?
Да, ползвала съм. Точно определиха откъде идва теча.

# 5 104
Приятел попита дали трябва да се декларират пари от граждански договор?

# 5 105
  • Deutschland/HE
Да, трябва да се декларират. Срокът изтече вчера.

# 5 106
Може ли да декларира след изтичане на срока?

# 5 107
Най добре да звънне утре в НАП.Ако е от тази година гражданския,срокът е до 1 май 24 г.

# 5 108
Благодаря ви.

# 5 109
Привет,
След като наводнихме съседите и разбихме пода в банята,  с термокамера открихме и отстранихме теча за минути . Оказа се в сервизното помещение. Струва си всеки лев за диагностиката и спестява много излишни разходи на принципа проба- грешка.

# 5 110
  • In The Middle Of Nowhere
А каква е горе-долу цената? Не ми трябва в момента, но питам от любопитство, може да ми се наложи някога в живота.

# 5 111
По-добре не питай мен , че моят случай е по- особен , но  около 50 -100лв. е диагностиката само.

# 5 112
  • Пловдив
А каква е горе-долу цената? Не ми трябва в момента, но питам от любопитство, може да ми се наложи някога в живота.

Преди 3 месеца познати ползваха в Пловдив 250лв

# 5 113
  • In The Middle Of Nowhere
Ок, мерси 👍

# 5 114
За сърбането в Япония, бях гледала един японец в Ютуб. Изрично поясни, че в ежедневието сърбането го правят, защото ядат храната гореща и така я охлаждат, а не защото е комплимент към шефа. С последното бъзикали основно чужденците, понеже се връзвали. Иначе и аз много мразя сърбане,направо ми изпилява нервите. Close

Общи условия

Активация на акаунт