? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 719
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 5 340
И Виза и Мастъркард са международни организации и нямат проблеми с международните плащания. Просто много рядко има търговци, които приемат само единия вид или пък от едните приемат само местни карти. В Англия съм имал най-много проблеми с това.
Иначе отвреме навреме си сменят таксите и българските банки променят това какви карти издават към обикновените сметки така, че да им е най-изгодно.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 20:04 от bboiko

# 5 341
Вижда ли сте предполагам рекламните пана върху хипермаркетите на Билла "Билла е Грилла"? Въпросът е какво правят с кеновете Пепси и бира? Пръскат ли върху скарата? И защо?

# 5 342
Че то скара и бира са като дупе и гащи. А колата е за непълнолетните Simple Smile

# 5 343
   За мен Виза и Мастъркард са равностойни. Вярно, почти не пазарувам от "чужбински" сайтове, но пътувам доста и навсякъде приемат и двете.

Последно за прането - пример от днес. Почти всичко пера на една програма - 60 градуса, 1200 оборота. Понякога смъквам оборотите, за някои по-фини дрехи. Днес мъжът ми самоинициативно свалил пердетата и ги изпрал на същата програма. Той само копчето start познава... (Аз бих ги изпрала на по-ниски градуси и обороти, защото са фини.) После ги изсушил в сушилнята... Ами, нищо им няма на пердетата. Не се наложи да му се карам Simple Smile

# 5 344
Аз пък днес видях билборд на една банка.
Търси си служители с Инстаграм СV Joy
Не знаех че има такова чудо

Как ще ги отсяват Joy

# 5 345
Ще ги отсяват на интервю и по документи. Биографията е само част от кандидатстването...

# 5 346
Ама какво общо има инстаграм? Да видят колко са активни ли, къде ходят, какво си публикуват, колко последователи ? Не разбирам идеята.

# 5 347
Вижда ли сте предполагам рекламните пана върху хипермаркетите на Билла "Билла е Грилла"? Въпросът е какво правят с кеновете Пепси и бира? Пръскат ли върху скарата? И защо?
Нищо не пръскат, просто ги държат до скарата. Има пушек (от скарата), който отива към кенчетата..

Ама какво общо има инстаграм? Да видят колко са активни ли, къде ходят, какво си публикуват, колко последователи ? Не разбирам идеята.
Привличат младите, които ги мързи едно СВ да си напишат Simple Smile Или освен фръц-пози с друго няма какво да се похвалят Simple Smile Simple Smile
Демек и трябва девойка с джуки и маНкюр за фронт офис. На такова ми звучи.

# 5 348
Търсят млади хора...явно, те имат инста..така си мисля де..
Ако е вярно де, а не фейк...

# 5 349
Търсят млади хора...явно, те имат инста..така си мисля де..
Ако е вярно де, а не фейк...
билбордовете са им навсякъде в града, а иначе тази реклама е тяхнат страница във Фейсбук.
 Не е фейк.

Според мен търсят хора с повече последователи, за да  рекламират услугите им.
Скрит текст:

# 5 350
  • Somewhere far away
това да си пускаш св-то от инстаграм ми се струва доста несериозно.

# 5 351
Те за фронтофиса им трябва само да могат да четат и пишат и да носят костюм. Ще ги търсят от всякъде където могат за да вземат най-евтините.

# 5 352
Все пак става дума за стаж. Възможност за младите хора.

# 5 353
Малко ни в клин, ни в ръкав, но наскоро гледах реклама по тв на чез, че скоро изцяло махат хартиените фактури и ще са само електронни. Това не е ли дискриминация на възрастните хора, които дори нямат имейл?

# 5 354
  • София
Защо да е дискриминация?
Старците имат деца и внуци - де се регистрират в сайта и да наблюдават сметките. Няма само да чакат наследството.

Общи условия

Активация на акаунт