? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 833
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 710
  • In The Middle Of Nowhere
Разбрах ви, но аз съм изпращач в случая. Този път пропуснах и не ме питаха в офиса за чия сметка да е връщането. В такъв случай какво е? Дали съм се прецакала се чудя.

# 7 711
Чекнали са за негова сметка да е, си мисля аз...най-често срещана е тази опция защото..

# 7 712
  • Sofia
Ако ти е важно, им се обади по телефона и ги питай. Може да направиш корекция в товарителницата по всяко време.

# 7 713
Благодаря ви, късно е вече за корекция. Ако е за моя сметка ще пия една студена вода и ще ми е обица на ухото...

# 7 714
  • Sofia
Не е късно. Simple Smile По телефона също може да направиш корекцията. Само трябва да звъннеш от номера, който е вписан в товарителницата. Ако не сега, утре сутринта.

# 7 715
До колко часа е редовният ГТ в София?

# 7 716
  • Сф
Зависи от линията, от посоката, но някъде до към полунощ.

# 7 717
  • София
До колко часа е редовният ГТ в София?
Зависи от линията. Можеш да видиш, тази която те интересува тук.

# 7 718
Разбрах ви, но аз съм изпращач в случая. Този път пропуснах и не ме питаха в офиса за чия сметка да е връщането. В такъв случай какво е? Дали съм се прецакала се чудя.
Ако получателя въобще не се появи или откаже да плати, така или ще търсят дължимото от вас.

# 7 719
Комшията на горния етаж прави основен ремонт. Преди да купи жилището, горе живееше един занемарен дядо, който трупаше боклуци. Сега за пореден път от месеци насам, като вляза в банята или кухнята (те са гръб до гръб), ми мирише на сяра/амоняк или нещо такова неприятно. Какво може да е това? Блокът е много стар панелен

# 7 720
Почистващи препарати, разтворители за боя и какво ли не друго, качи се и го питай.

Има мирис сярата.

# 7 721
Ако получателя въобще не се появи или откаже да плати, така или ще търсят дължимото от вас.
Нали имаше нещо, че може да се откажеш и отива за унищожаване..

# 7 722
Блокът е много стар панелен
Мирише на дърт блок. Можеш да си смениш жилището, няма да става по-добре. Все тая козметичните ремонти.

# 7 723
Да, може да отиде за унищожаване.

# 7 724
Нали имаше нещо, че може да се откажеш и отива за унищожаване..
Можеш, но при следващото изпращане ще ти потърсят и тия пари. Те от унищожаване пари не правят.

Общи условия

Активация на акаунт