? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 971
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Moже ли да ми помогнете с избор на верикална мишка?
Харесала съм https://www.emag.bg/bezzhichna-mishka-trust-bayo-vertikalna-prez … EYASAEEgJGnPD_BwE - основно, защото може да се работи с кабел, докато се зарежда (има такова изискване, да е презареждаема).

и тази

https://www.emag.bg/mishka-delux-m618db-bezzhichna-bluethoot-ver … 201/pd/D7CNKRMBM/

Също така приемам препоръки за безжични вертикални мишки до 60 лв. (или мааалко повече Simple Smile ).

Благодаря!
Здрава, щастлива и усшена 2023 г.!

# 121
  • Козлодуй
Аз съм с тази на делукс но не съм критерии защото я взех за да натискам с палец основния бутон, но не може и отново я ползвам с лява ръка - болят ме вените на дясната ръка и не мога да натискам с нея Simple Smile Иначе мишката е супер - подвижа приятна на допир не зная какво търсиш в мишката - тези конкретно са полегати не точно вертикални защото има и по-вертикални но не се събират на плота ми под бюрото Simple Smile

# 122
Ама 10 000 сметка да натрупаш не знам какво трябва да правиш, а и номерът няма ли някакъв лимит? Аз имам номер към А1 и има лимит 100лв. Сигурно е грешка.
С цените за интернет извън ЕС за нула време се натрупват. Преди няколко години като бях в Швейцария А1 таксуваха 24 лева без ДДС на мегабайт. 2 видеа в ютуб и сметката стават 10 000. Ако е имало интернет в самолета е възможно и от там да е сметката.
Иначе за лимита май преди време ги бяха осъдили, че си е техен проблем, че не го налагат на време и не могат да търсят пари над него. Те нарочно го правят тоя номер.

# 123
За чужбина се отчитало по-бавно и затова ставало това надвишаване на лимитите са ми обяснявали преди години в А1. Тогава дигнах скандал и казах, че няма да платя повече от колкото ми е лимита, техен е проблемът, че не са го спрели навреме. Писах жалби и в крайна сметка платих колкото ми е лимита, но това беше най-малко преди 10 години.

# 124
  • София
За чужбина се отчитало по-бавно и затова ставало това надвишаване на лимитите са ми обяснявали преди години в А1. Тогава дигнах скандал и казах, че няма да платя повече от колкото ми е лимита, техен е проблемът, че не са го спрели навреме. Писах жалби и в крайна сметка платих колкото ми е лимита, но това беше най-малко преди 10 години.
И в България се отчита по-бавно.
Майка ми беше с деменция и звънеше по врачки за каквото се сети. В България е била, но плащах до 160 лева сметки при лимит 60.

# 125
Миналата година в Албания ММ включи интернет по грешка, веднага дойде съобщение, че му остават еди колко си от лимита. Мисля, че този проблем са го оправили, поне А1.

# 126
  • София
Миналата година в Албания ММ включи интернет по грешка, веднага дойде съобщение, че му остават еди колко си от лимита. Мисля, че този проблем са го оправили, поне А1.
Това не е проблем, а ползване на услуги, които имат цена.
Някои оператори, за някои държави извън ЕС, може да имат пакети с минути и интернет срещу допълнителна такса, които се активират предварително.

# 127
Няма такива екстри, за по малко от минута сметката беше около 160 лева. Мобилните данни също имат цена.

# 128
  • BG-DE
Е, да де ама жената е била в Мюнхен (ЕС), разговори и интернет и се таксуват според тарифния и план, а в самолетите все още, поне до 16.12., тогава последно пътувах, държат да ползваш телефона на "самолетен режим", 10 000лв си е сериозна сума да я натрупаш за един ден. Преди няколко месеца имахме проблем с рутера и се наложи да ползваме мобилния на А1, (в Германия се сме) в момента, в които безплатните мегабайти изтекоха ме уведомиха и започнаха да ме таксуват, така че не им се бави много информацията.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 15:16 от Menerva

# 129
  • Somewhere far away
Ех, все да гледаш в днешно време. така ме е яд че видях чак след като се прибрах вкъщи , но да... за урок ми е! взех си бира, оказа се че срока и на годност е до 4.12.2022- един месец! А продавачките там за какво са, нали уж трябва да гледат за неща с изминал срок??  в потрес съм!
Въпроса ми е ок ли е да си сипя една чаша или директно да заминава в боклука?

# 130
  • BG-DE
Сипи си, нищо и няма 🙂 и на мен ми се е случвало 🙂

# 131
Ако е имало интернет в самолета е възможно и от там да е сметката.
Ами не, не е възможно.
Интернет в самолета е локален и се ползва като "предплатена тарифа" към самолетния интернет. Да не се е връзвал към на Мъск сателитите Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Последно в Луфтханза за сърфиране през целия полет беше 10 Е (летях началото на декември София - Мюнхен - Париж). Телефонът, с който ползвах FlyNet е с прима Simple Smile Нито са ми начислили нещо, нито има като цяло откъде да си го дръпнат...
Та самолетния интернет няма никаква връзка със сметката. 

до 4.12.2022- един месец!  ...Въпроса ми е ок ли е да си сипя една чаша или директно да заминава в боклука?
Нищо й няма. С ММ бира рядко пием, имали сме зарязани вкъщи с 6+ месеца изтекли в кенчета - отварям, като се сетя и са като нови. Лятото като ходим по палатки все остават и събираме последни с багажа.. и са си стояли и до следващото лято. Марки всякакви, не са били в хладилник.

# 132
Е, да де ама жената е била в Мюнхен (ЕС), ...
А ако е минала през Сърбия с включен нет?

# 133
  • BG-DE
Азалия, така е ама 10 000 🤔 Минавала съм през Сърбия без да си изключа нета и ме натовариха около 50 лева, вярно че зависи и от потреблението ама все пак.
bboiko, не мисля, че има начин в самолет да ползваш какъвто и да е друг интернет от освен локален, независимо от авиокомпанията.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 15:30 от Menerva

# 134
Здравейте, някой знае ли защо от София за Камелот се заобикаля по този начин?

Нищо му няма на пътя. Сега минахме оттам. Пътят си е за Самоков покрай язовира. Навигацията на Гугъл пак се гъбарка. Преди няколко седмици от Словения реши, че ще ни прекара през Будапеща с 3.5ч отклонение, защото пътят пред нас бил затворен и нямало обходен маршрут. Нищо подобно. Добре че ѝ знаем номерата и следим дали не ни променя маршрут в движение.

Общи условия

Активация на акаунт