? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 331
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 2 925
Това са само за оцветителите. Съставките от насекоми ми се струва че ще са с други Е-та, ако са Е-та изобщо, и в по-голямо количество от оцветителите.
 ЧС, я ги има, я ги няма още...от къде да знаем и да сме сигурни? То тихомълком ще ни ги пробутат, да не мислиш с фанфари ще е оповестено...

# 2 926
Не мисля също, че ще успеят да го скрият. По правилата на ЕС трябва да е написано, а журналисти, блогъри и всякакви други ще вдигнат пара.

# 2 927
Всички знаем какъв е "контрола" в България. Мисля съвсем лесно ще го пробутат.
БАБХ може да се попита, тя ще е контролния орган, така че може би въпросът да се отправи към нея?

# 2 928
Може ли препоръка за стъклен термос за  вода, предпочитам по възможност  от онлайн магазин?

# 2 929
В България в храните отдавна има буболечки, вкарани по естествен път. Често дори не са смлени Sunglasses

# 2 930
Може ли препоръка за стъклен термос за  вода, предпочитам по възможност  от онлайн магазин?
Съществува ли стъклен термос?! Термосите не са стъклени, а стъклените бутилки не са термоси

# 2 931
Съществува ли стъклен термос?! Термосите не са стъклени, а стъклените бутилки не са термоси

Някога термосите на външен вид си бяха тенекиени като сега, но вътре имаха двустенна стъклена бутилка и тя де факто беше термосът. Стъклото беше посребрено отвътре като огледало и много тънко и крехко, та затова и много лесно се чупеха - я го бутнеш, я е дал фира. Затова и мислех, че вече не ги правят, макар иначе да са по-добри като характеристики. Но много ненадеждни.

# 2 932
  • София
Emsa и Boost имат стъклени. Първият го имам от години и си го пазя.

Този е моят.
https://www.bebemarket.bg/emsa-termos-rocket-0-5-l

# 2 933
Благодаря Ви.
Доволна  ли сте и колко дълго риентировъчно задържа температурата на течността?
Трябва  ми за дългите разходки с бебечето, да му нося затоплена вода за адаптираното мляко.

# 2 934
  • София
Благодаря Ви.
Доволна  ли сте и колко дълго риентировъчно задържа температурата на течността?
Трябва  ми за дългите разходки с бебечето, да му нося затоплена вода за адаптираното мляко.
Да, доволна съм. Ползвах го когато децата бяха малки, точно за приготвяне на храна. Според опътването- 12ч топло, 24-студено. Не съм го пробвала за 12ч, но 5 часа път ми е задържал температурата.

# 2 935
Стъклена бутилка тип термос съм купувала от плесио, но не знам дали ги има онлайн и дали още ги има.

# 2 936
Имам термос от Джъмбо и термос за храна от Лидл, държат си достатъчно дълго топлото часове наред. За времето на излизане с бебе - никакъв проблем да държи топла водата.
Тези са
https://egera.bg/product/%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0 … 0%BC%D0%BA%D0%B0/
https://cdn.bg-mamma.com/tSKl/bKwVi.jpg

# 2 937
Не мисля също, че ще успеят да го скрият. По правилата на ЕС трябва да е написано, а журналисти, блогъри и всякакви други ще вдигнат пара.

Щом като одобриха и  приеха идеята да ядем червеи , една липса на описание ли няма да издействат
Едва ли им пука , че нямат описание

Аз поне ,не виждам сега да описват и Ерата, до скоро ми се набиваха в погледа,но сега не виждам , ни Ета , ни щампа/ лого на червейчета

# 2 938
  • София
Аз и на черешите не виждам логото на червеите! Помощ!
tiq ot es sasipaha kleta majka bulgariq!
^ Това в кръга на шегата. Темата, румид, е за въпроси и отговори, не за излияния кой какво го вълнува. Зададе въпрос, получи отговор. Редно е, ако нямаш други, да ни лишиш от размишленията си.

# 2 939
Какъв е въпросът, твоят, че не разбрах?

Днес на каса ми казаха, че можело да платя с карта, само ако сумата е над 5 лева. купувала съм в магазин с карта продукти и на по-ниска цена. Това от търговецът ли зависи, и има ли право така да ограничава клиентите?

Общи условия

Активация на акаунт