? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 250
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 3 000
.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 23:05 от andreasassu

# 3 001
Не.
Много странен въпрос между другото

# 3 002
  • София
Не.
Много странен въпрос между другото
Изобщо не е странен, при семейни патардии, кой какво би наследил и т.н., точно едно такова криене започва.

# 3 003
Какви цигари пушите?

# 3 004
точно едно такова криене започва.
И целта на занятието криене е?

# 3 005
Револют е персонална, как ще е сметка на блока?
Има групови влогове, мисля че и групова сметка може да се отвори. Имат и бизнес предложения, но не съм разглеждал.
Освен това сметки платени през револют могат да се разпределят между група и всички да получат известие да платят еди колко си и копиенот разписката и т.н. опции много.

# 3 006
Някой гледа ли предавания или нещо в playtube.tv ? Засича ли ви вируси ?
Антивирусна на лаптопа ми засича някакви вируси на сайта и сега нищо не мога да гледам 😠.
Къде другаде ги качват всички предавания в момента, които дават ?

# 3 007
Къде другаде ги качват всички предавания в момента, които дават ?
Кои са тия всички предавания, които в момента дават? Визираш разните капки и ергени? На сайтовете на Нова и БТВ ги има качени след всеки епизод.

# 3 008
Между метростанциите на СУ и Орлов мост има ли вътрешна връзка или трябва от метростанция СУ да изляза навън и след това да вляза в тази на Орлов мост, тъй като са по различни линии?

# 3 009
  • София
Между метростанциите на СУ и Орлов мост има ли вътрешна връзка или трябва от метростанция СУ да изляза навън и след това да вляза в тази на Орлов мост, тъй като са по различни линии?
Има подземна връзка, да.

# 3 010
# 3 011
Благодаря ви.

# 3 012
Може ли някой простичко да ми обясни какви са тези Дялове в пенсионния фонд и за какво ни служат на нас?
Предлагат ми смяна на пенсионния фонд, има ли някакви минуси при направата на това и нещо, за което да гледам?

# 3 013
Имат ли право да  режат дървета в 6 ч сутрин?
Скрит текст:

# 3 014
Имат ли право да  режат дървета в 6 ч сутрин?
Скрит текст:

Да.

Общи условия

Активация на акаунт