? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 818
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 3 195
Трябва да направя ПКК на детето. Трябва ли за ходя при ЛЛ за направление или няма такова по ЗК?
Някой разбра ли ми въпроса с толкова съкращения Grinning

# 3 196
Както казах,не сме затворили пари които са ни трябвали,имоти не ни трябваха,кола имаме,затова избрахме злато.Не е голяма печалбата,но на нас ни беше по важно да е сигурна инвестицията не да се стопят.Не съм чела в темите за инвестиции,сигурно има по добри и рискови инвестиции,и двамата с мъжа ми не разбираме от акции и облигации и заложихме на познатото.Не помня злато да е било никога на минус или паднало като нефта примерно.
Има такова направление разбира се,педиатърката редовно пуска на моя и пкк и урина по време на боледуване.Даже и такса не ми искат в лабораторията като е за дете.

# 3 197
Злато не се купува за печалба.

# 3 198
8% печалба как точно бори инфлацията?
Никак. За две години е назад 30% щото ако не бъркам 2020 началото беше предното дъно

# 3 199
Злато не се купува за печалба.

И аз така мисля.
Просто си запазва парите. Не цели доходност.

# 3 200
Трябва да направя ПКК на детето. Трябва ли за ходя при ЛЛ за направление или няма такова по ЗК?
ПКК си е по каса,да

# 3 201
Не можеш да пазиш с нещо чиято стойност не расте с процента на инфлацията. Sunglasses

# 3 202
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

би могло да е по здравна каса, като годишна профилактика или заради съмнение за нещо, но заслужава ли си висенето и разправиите?
мисля, че са около  десетина лева.

# 3 203
ПКК си е по каса,да
Ако е само ПКК, виж цените в лабораториите първо, за 5-6 лв не бих се мъкнала до личния и да чакам в коридор с болни...

# 3 204

Точно 5-6 лв. е
Не си струва губенето на време при ЛЛ.

# 3 205
Благодаря!
А гладна и жадна ли трябва да е т.е рано сутрин ли се прави, че е на училище?

# 3 206
Да, гладна. Вода може.

# 3 207
И аз последно за 6 лв. си пусках ПКК. Наистина не си заслужава мотаенето и чакането при ЛЛ.
Май и нещо си добавих, та  докарах цена 10 лв.

# 3 208
То зависи какво ще се търси с ПКК. Общата с десетте показателя не е много информативна. Например при вирус рядко дава отклонения.
Ако може звъннете на ЛЛ кои покозатели към нея да пуснете....напр.ДКК или друго...

За инвестициите има тема..

# 3 209
  • София
Имунизационният паспорт, който се носи в детската личната ли го издава? И какво се вписва в него, ваксините които тя е направила само или и тези от родилното?

Общи условия

Активация на акаунт