? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 793
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 3 360
  • BG-DE
Погледнах плана, не пише да има включени международни минути, какво са ви таксували или не преди няма значение, в момента те са в правото си.

# 3 361
Най-вероятно в предния план сегашния им платен пакет за международни минути е бил включен безплатно. Роуминга няма общо.

# 3 362
Препоръчайте, моля, вакуумни пликове за дрехи, от които сте доволни.
Пробвах от домашни потреби + още някакви  (не помня дали Лидл/Кауфланд/Джъмбо), но не останах доволна. Едните се развакуумираха сами след някакво време, а другите - направо веднага, още докато ги прибирам в гардероба и се чува "пссс" и виждам как си връщат първоначалния размер Grinning

# 3 363
  • София
Аз съм доволна от пликовете в Практикер.

# 3 364
Аз тия пликове не ги разбирам. Пробвала съм да ползвам преди години, дори да не изпускат, стават с едно такива криви линии, че и да искам не мога да събера 2-3 един върху друг и реално пак същото място си заемат, като да си наредя дрехите плътно. А после всичко е мачканак. Изобщо, приложението им реално изобщо не е функционално.

# 3 365
  • София
Когато има смърдящ.... в трамвая - ватмана длъжен ли е да направи нещо по въпроса, да сигнализира на ЦГМ или др?

# 3 366
Когато има смърдящ.... в трамвая - ватмана длъжен ли е да направи нещо по въпроса, да сигнализира на ЦГМ или др?
А ти защо не сигнализираш? Ватманът едва ли знае кой как ухае, той си е в кабината и си гледа пътя

# 3 367
  • София
Как мога да премахна някой приятел от ФБ да не ме следва?  Не искам да прекратя приятелство, а само да не не следва.

# 3 368
Сложи го в Ограничени, после давай видимост на публикациите си без Ограничени.

# 3 369
Имате ли изкуствени цветя вкъщи?
Какво мислите носят ли лоша енергия?

# 3 370
Да и за двете.
Не носят, но задържат.

# 3 371
Да и за двете.
Не носят, но задържат.
И прахоляци най-вече...

# 3 372
  • София
В Джъмбо има ли силиконови кухненски помощници - щипки, бъркалки  и др.?

# 3 373
  • Пловдив
Има.

# 3 374
  • София
Има.
а 1мм сил. подложки за бъркане на тесто и др...за да не поръчвам от алиекспес.

Общи условия

Активация на акаунт