? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 694
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 3 390
  • София
С какво мога да махна петна от трева т.е. озеленено по колената? Какво ли не опитах, няма махане.

# 3 391
Пробвай с водка или чист спирт. Ако е по-светла тъканта- може и с кислородна вода.

# 3 392
  • София
Пробвай с водка или чист спирт. Ако е по-светла тъканта- може и с кислородна вода.
Не, наситено синьо са, затова не посмях с кислородна вода, ама да пробвам със спирт ли? То така или иначе са пред прежалване. Не могат да се носят с тези петна.

# 3 393
С обезмаслител , но с втриване и на няколко пъти наслоявай. Да постои така няколко часа и после в пералнята.

# 3 394
  • UK
На каква материя е това петно, аз с петна от трева никога не съм имала проблем, ако не на първото пране, на второто излизат. За анцузи говоря аз.

# 3 395
Има едни сапуни за петна - натърква се, стои 1 нощ и след това се пере в пералня. Вадили са ми много петна, нямам опит с такива от трева.

# 3 396
За Кауфланд можеш, но само с хартиена бележка и оригинална опаковка .
Може и с разпечатана от приложението, трябва само да е цялата бележка.

# 3 397
Тези сапуни за петна май вършат една и съща работа както и старият домашен сапун.
Имам две калъпчета и ги пазя за такава цел.

# 3 398
Аз махам петна с обикновен бебешки сапун. Натривам ,накисвам цяла нощ и всичко излиза. Включително боядисан в червено бял потник от пералнята.

# 3 399
  • София
На каква материя е това петно, аз с петна от трева никога не съм имала проблем, ако не на първото пране, на второто излизат. За анцузи говоря аз.
Точно на анцуг е.

# 3 400
Не, наситено синьо са, затова не посмях с кислородна вода, ама да пробвам със спирт ли? То така или иначе са пред прежалване. Не могат да се носят с тези петна.
Не би трябвало да се отрази на цвета водката или спирта. А, ако се отрази....явно ще ги прежалвате...
Сега се сетих и за едно друго универсално средство, за чистене на петна, което от тук научих- Тест гел( зеленият в кръглите кутии), винаги държа наличен, че много пъти ме е спасявал- натърква се петното  и се пере- вадил ми е и стари петна.

# 3 401
  • София
Скрит текст:
Не би трябвало да се отрази на цвета водката или спирта. А, ако се отрази....явно ще ги прежалвате...
Сега се сетих и за едно друго универсално средство, за чистене на петна, което от тук научих- Тест гел( зеленият в кръглите кутии), винаги държа наличен, че много пъти ме е спасявал- натърква се петното  и се пере- вадил ми е и стари петна.
Да, за тест гел ми казаха, и онзи ден ходих да търся. Купих, пробвах, не се получи.

# 3 402
Тест Гела е за мазни петна

# 3 403
02 9041506,
02 9041511,
02 9041528
- цял ден атакуват телефона на детето, а докато звънят , се изписва "Възможен спам" на екрана. Блокирам един, звъни следващият Angry  Голяма досада, но се чудех дали и на друг са се пробвали?

# 3 404
Здравейте. Препоръчайте интернет доставчик в София за интернет без сключване на договор. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт