? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 647 110
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 4 860
  • София
Благодаря, ще опитам и това.
Значи наглезенка през деня и явно най-добре лекар.. благодаря!

# 4 861
  • София
Колко бонбони има в малка кутия Мерси?
20 броя.

# 4 862
Някой пита дали се носи нещо на помен в църква.
Ако искате да си раздадете за свой близък, точно на помена се носи.
Най-често сладки неща като дребни кифлички или бонбони. Цветя не.
Така е по нашия край.

# 4 863
Благодаря, ще опитам и това.
Значи наглезенка през деня и явно най-добре лекар.. благодаря!

От два месеца съм с тендонит на ахилесовото сухожилие. На мен не ми помогна особено наглезенка. В момента ходя на физиотерапия - shockwave се казва процедурата, не зная как е на български, веднъж седмично. Съветват ме да вървя навсякъде с обувки с ниско токче, за да се релаксира сухожилието и да се подпомогне възстановяването. Още имам болки, но започнаха да намаляват.
Мислех, че едноседмична почивка ще помогне, но уви. Нищо не ми помогна, затова започнах процедурите.

# 4 864
При травмиран, силно болезнен (претоварен) глезен, дали е добра идея да се ползва компресиращ чорап?
Не за наглезенка - почивка и лежане е лечението.
За болката -диклак, най-ефективен е като го размазмаш с кубче лед.
Перскиндол и двата вида стават, синият изстудяващ, жълтият първо изстудява, после леко загрява.
Дийп релийф - съдържа болкоуспокояващо
Всеки крем с арника, който се сетиш.
В момента ползвам един с канабис -олио и екстракт, но не съм го купувала оттук.
Може и  болкоуспокояващи пачове -тези съм купувала тук и съм оставала доволна
https://aptekizapad.bg/stopdol-bolkouspokoyavashti-plastiri-artr … -bolki-h5-broya/p

Няма да продължавам да изброявам аптеката в къщи за такъв тип болки Grinning

Най-добре лекар, такива нелекувани състояния може да продължат месеци на приливи и отливи с болката.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 08:37 от zari65

# 4 865
Препоръчайте ми изпитан модел и марка лека ютия.
Насочила съм се към Филипс, но не открих тема във форума.

# 4 866
  • София
закупуване на билет от Грабо, за НДК... има ли опция да избереш места или е след плащането? Тъй като има свободен ред а през ивентим са единични в този блок. (червен и син дясно)

# 4 867
  • Бургас
Моята е Tefal fv3922 (може да видиш характеристиките из интернет, но не се предлага май вече). Беше от най-евтините на марката. Ползвам я вече 9 години, като се има предвид, че гладя често. Лека е.

# 4 868
  • Sofia
За да глади добре,ютията трябва да е по-тежка.

# 4 869
  • Бургас
За да глади добре,ютията трябва да е по-тежка.
И аз така мисля, но потребителката иска лека. Моята ютия глади много добре, но сякаш ми липсва онази тежест, която усещах със старата метална ютия на майка ми.

# 4 870
закупуване на билет от Грабо, за НДК... има ли опция да избереш места или е след плащането? Тъй като има свободен ред а през ивентим са единични в този блок. (червен и син дясно)
Прочети какво пише в офертата, всичко е обяснено:

1Провери
Използвайте бутона "Схема на местата", за да проверите към момента кои места са свободни и налични за продажба.
Схема на местата

2Заплати
Изберете брой ваучери и следвайте стъпките за покупка.

Добавете ваучерите в Количката за пазаруване, изберете метод за плащане и заплатете съответната сума.

Когато плащането бъде отчетено, ваучерите Ви ще бъдат издадени и ще получите потвърждение по имейл.

3Потвърди
От страницата "Моите ваучери" отбележете чрез опцията "Запази места" кои места желаете от наличните.

4Готово!
При използването на услугата представете Вашите ваучери.

Най-лесният начин да го направите е директно от телефона си - да покажете QR кода на ваучерите от страницата "Моите ваучери".

# 4 871
Филипс или LG бихте избрали, ако сега трябва да купувате телевизор?
Не държа на кристална картина, и някакви екстри. Просто искам да не изгори на втората година. А може би някоя куча марка? Ариели, телефункен 🤔

# 4 872
  • Козлодуй
Аз съм с Тефал имам 2 вида едната е за лесно гладене не прави гънки и е подходяща за начинаещи, а другата е с паур зона и е много по-категорична в гладенето Simple Smile Но и двете са стари модели и сега може да има много по-модерна технология Simple Smile

# 4 873
  • София
Конкретно за телевизор не бих сложил марката на първо място. Когато купувах за последно преди около 3 години, подредих по цена и взех най-добрата за конкретния размер от Технополис. В случая беше JVC. И Филипс, и LG да беше, не мисля че има разлика.

# 4 874
Не бих гледала марка,а параметри.Резолюция,екран,вградени екстри.

Общи условия

Активация на акаунт