? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 036
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 470
Към Виваком е 12, аз мисля да мина на ваучер. А1 също имат, даже май са и по-евтини, разгледай.
https://www.a1.bg/prepaid-paketi

# 7 471
Вземи му предплатена free to go...имат много мв и минути само за 10 лв месечно. Зареждат се през приложението или през браузър.
12 лв струва картата, до скоро беше 10 лв но вдигнаха и те.

# 7 472
  • под тепетата
Понеже и баща ми ще минава на ваучер, почти не говори, защото трудно чува, та поразгледах офертите. По-рано не беше ли ваучерът без определен срок? Сега гледам месец валидност. За А1 гледам. Мегабайти пък хич не му трябват.

# 7 473
  • пустинята Гоби
От доста време ваучерът е със срок. Хубавото е че може да зареждате по малко всеки месец, колкото да може да звъни човека при нужда. Май 4 лева беше минимума.

# 7 474
  • Пловдив
Майка ми  от години е   с предплатена карта на Виваком. Зареждам ваучер за 10 лв, който е валиден за 3 месеца, като тези пари и стигат, а дори понякога и остават.  Важно е да се презареди преди да изтекат тези 3 месеца, за да не изгорят парите,които  са останали от предното зареждане. Като получи СМС  - до 3 дни трябва да се зареди.
 Картата е валидна за една година , ако не се зарежда на 3 месеца, като може да получава обаждания, но не може да набира.
 Регистрирана е на мое име, за да не могат да я излъжат  с договор.

# 7 475

Момичета, моля за препоръка за компании, които снимат корпоративни видеа. Малки, големи – стига да са добри. Набелязали сме няколко, но търсим и такива, с които не сме работили, за да съберем предложения и оферти?

# 7 476
  • София
Здравейте, моля да ми препоръчате агенции, които организират пътувания/екскурзии в страната и чужбина, коректни и изпитани от вас. Може и на лс.

# 7 477
Като се отворили темата...А1 имат ли някаква преференция за хора с ТЕЛК?
Нещо не виждам на сайта им...Rolling Eyes

# 7 478
Не ги индексираха май...

# 7 479
Ще препоръчате ли оптика, от която сте доволни, за диоптрични очила в Центъра или някой от Люлините Laughing

# 7 480
Оптика Наталия на Графа. Посока Попа се пада отляво, но не помня преди или след пл. Славейков.

# 7 481
Като се отворили темата...А1 имат ли някаква преференция за хора с ТЕЛК?
Нещо не виждам на сайта им...Rolling Eyes
Питала съм преди доста години, казаха ми /устна справка в офис/, че нямат. За мобилна телефония.
Но към днешна дата виждам, че имат ето това:
https://www.a1.bg/medien-tsentar-informatsia-za-mediite/mc/index … /infoblock_id/955

Иначе ползваме отстъпка за ТЕЛК от тарифата за стационарния домашен  телефон към Виваком, както и отстъпка за ТЕЛК от месечната такса по тарифен план за GSM към Йетел /още от времето, когато бяха Глобул/. Когато А1 ми казаха, че нямат отстъпки, проверих в Глобул и сключихме договор с тях. Има включени някакви МВ и роуминг Simple Smile, които не ползва, но...  Баща ми и до днес ползва апарат с големи копчета и цифри на екрана само за телефония и четене на СМС-и Simple Smile
Допълвам, че сумата е под 12 лв месечна такса към момента, но плана е много стар. Опитаха се да ни накарат да преподпишем за "повече екстри" около индексирането, убеждаваха ни устно, че този план вече няма да се предлага и ще ни закрият номера, ако не подпишем - отказахме им. Simple Smile Индексираха го и толкоз.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 16:55 от tetka_the_best

# 7 482
https://www.a1.bg/indexation2023
Плановете с телк не се индексират според стр.им.

# 7 483
За плановете за инвалиди питайте съпорта. На място в офисите се правят на луди, щото явно нямат полза от подписването им. На Виваком имат два варианта- с повече минути  и с повече мегабайти, та и избор има( и са напълно достатъчни и за хора, които ползват активно телефона). За 11.99 на месец.
И старите планове, не преподписвайте, ако не Ви устройва... Аз, на детето  все още плащам 7 лв месечно,  за план, който от от поне 5 години не поддържат. Скъсваха се да звънят с оферти, накрая ги помолих да не ми досаждат и  просто спряха...., но и плана си върви( на него му стигат и минутите и мегабайтите).

# 7 484
Както си върви, и може едностранно да те прехвърлят на друг. Така че и тази мантра остаря...

Общи условия

Активация на акаунт