? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 289
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 7 455
Хепарид Зентива ли е най-хубавият крем за синини?

# 7 456
Аз мажа с арника. Каквото и друго да сме пробвали, без арника не оставаме

# 7 457
Хепароид е.

# 7 458
С какво да почистя капки (колкото 2ст) засъхнала блажна боя от камък? Вчера опитах с нещо за почистване на четки, но не стана.

С разредител АМБ, МРТ...

# 7 459
  • Deutschland/HE
Успях с парочистачката и една кръгла четка да го махна.

# 7 460
  • София
Траумил също помага.

# 7 461
  • София
Каква е разликата между магнезиев цитрат, таурат и оксид?

# 7 462
За синини - арника.
.............
Цитрат е препоръчителната форма за магнизий. Оксид не се усвоява толкова добре от организма, а също по-често дразни и причинява диария."Таурат" не ми е познато като форма.
А според Гугъл са и с различна насоченост  - една за мускули, друга форма за друго...
Но все пак - нека е цитират.

# 7 463
Някой да знае дали в контейнерите за текстил може да се изхвърлят стари юргани и възглавници или са предназначени само за дрехи, обувки и чанти?
Ако не е редно да се изхвърлят там, то къде може?

Може да е полезно за някого, затова ъпдейт: писах на фирмата, която обслужва контейнерите и ми отговориха, че е приемливо, ако могат да се съберат безпроблемно в контейнера - за възглавници нямало проблем, но с юрганите, ако са едрогабаритни, малко по-сложно. Има възможност да се предават в момента на обслужване на контейнера, но не можаха да предоставят график.
Общината също би трябвало да организира прием на подобни - конкретно за моята община провериха и ми дадоха телефон, ако са до 2-3 бройки може да приемат заявка, като оставяме стоките в чували до контейнерите за битов отпадък и се подава заявка за адреса, където сме ги оставили. Ако са повече бройки, човек трябва да си организира как да ги превози до депо, като информация къде точно дават пак по телефона. Малко странна организация, но това е... Не съм пробвала още да видя как работи реално.

# 7 464
  • Г. О.
Здравейте.
Знаете ли кой е най-евтиният тарифен план на мобилните оператори в момента? Мой роднина, пенсионер, плаща 25 лв такса, а реално има нужда само от няколко безплатни минути. Не ползва мобилни данни. Нямало по-евтин вариант.
Дали е вярно според вас или са го метнали? Човекът има ТЕЛК, макар да мисля, че това няма значение за операторите.

# 7 465
Документ за ТЕЛК се представя пред оператора. Отразява се на тарифния план,по -евтин е за хора с ТЕЛК. Но нямам идеякато цифри как е.
Здравейте.
Знаете ли кой е най-евтиният тарифен план на мобилните оператори в момента? Мой роднина, пенсионер, плаща 25 лв такса, а реално има нужда само от няколко безплатни минути. Не ползва мобилни данни. Нямало по-евтин вариант.
Дали е вярно според вас или са го метнали? Човекът има ТЕЛК, макар да мисля, че това няма значение за операторите.

# 7 466
Най-евтината карта, каято ползваме е 12 лв и даже има вкл. някакви мегабайти.
Отделно ТЕЛК-а би трябвало да даде някакви намаления.

# 7 467
  • Г. О.
Благодаря. Към кой оператор плащате 12лв абонаментен план, бихте ли казала?

# 7 468
  • София
За синини - арника.
.............
Цитрат е препоръчителната форма за магнизий. Оксид не се усвоява толкова добре от организма, а също по-често дразни и причинява диария."Таурат" не ми е познато като форма.
А според Гугъл са и с различна насоченост  - една за мускули, друга форма за друго...
Но все пак - нека е цитират.
Таурат май е за мускулите, а цитрат за нервна с-ма. Правилно ли се ориентирам от прочетеното в нет-а?

# 7 469
Нефертития, към Йетел.
Минете през различни офиси и поискайте оферти. Обяснете какво търсите.
Дано попаднете на читав служител.

Общи условия

Активация на акаунт