? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 636
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 590
Tetka, химическото в Galaxy trade center ползвам за пухени якета и вълнени палта. На -1 е, от ескалаторите в дясно. Не съм сигурна как се казва.

# 7 591
  • София
Дежурен стоматологичен кабинет в София? На повечето резултати в Гугъл пише на ревютата, че не са денонощни, затова питам, ако на някой му се е налагало.

# 7 592
На Гурко до спортната палата имаше един, не знам дали работи още.

# 7 593
  • София
Гурко 52, работят.

# 7 594
  • София
Балгодаря bboiko, RebelHeart! Записах си ги. Дано не стигна до там, че взех да се паникьосвам.

# 7 595
Някой познава ли майстори, които извършват ремонти на къщи в Трявна и околностите?

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 11:28 от valya_bl

# 7 596
Някой получи ли смс от а1, че пак сменят условия и вече няма да е валиден настоящия план?
Да,аз но още не съм се задействала да видя за какво става въпрос(сега се връщаме от път)

# 7 597
  Препоръчайте, моля, препарат против варовик за баня. Сменяме си ваната и варовитите очертания на старата са се "циментирали". Чистих с обичайните си препарати за баня и търках с твърда четка, но още са си там.
Гръцки - Полирапид

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 23:48 от Vicky_P

# 7 598
  • Sofia
Това бебешко легло на Чиполино може ли да се сгъва?
Донесоха ми го в сглобен вид,вече не се ползва,заема много място и искам да го сгъна някак.

# 7 599
  • оттам, откъдето започва България
Някой получи ли смс от а1, че пак сменят условия и вече няма да е валиден настоящия план?
Да,аз но още не съм се задействала да видя за какво става въпрос(сега се връщаме от път)

Ако решите, споделете на лични как ще действате. Аз  все още събирам информация дали не е време да сменя А1, след като съм му абонат от далечната 1995 г. А1 не искат лоялни клиенти.

# 7 600
  • София
Това бебешко легло на Чиполино може ли да се сгъва?
Донесоха ми го в сглобен вид,вече не се ползва,заема много място и искам да го сгъна някак.

Би трябвало да се сгъва, но не знам как.
Тук има клип и инструкция -   http://chipolino.com/bg/product/3037-co-sleeping-crib-with-drop-side-mommy-n-me

# 7 601
Някой друг има ли проблем с електронното банкиране на Пощенска в настолната версия? От няколко дни ми дава системна грешка като се опитам да вляза в профила си.

# 7 602
Някой друг има ли проблем с електронното банкиране на Пощенска в настолната версия? От няколко дни ми дава системна грешка като се опитам да вляза в профила си.
Нямам проблем. Днес влизах и разплащах.

# 7 603
Защо в България масово няма изградени външни пожарни стълби на сградите, както в Щатите например?
Ако не дай Боже пламне пожар във входа на сграда, как се предполага да се евакуират хората, докато дойде пожарната?

# 7 604
Момичета, на мама най-вероятно ще и предстои дълъг престой в Сити Клиник Младост, дайте съвети за сносен хотел или хостел на пешеходно място от болницата.
Не сме претенциозни- искаме да е спретнат, чист и с тв по възможност.
Може е единична стая.

Общи условия

Активация на акаунт