? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 472
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 620
  • София
В боята за коса Лореал Екселенс има и балсам, продава ли се същият, отделно?

# 7 621
Има само в боята. Не може да се купи самостоятелно.

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 17:09 от Clo - Camille

# 7 622
Момичета, на мама най-вероятно ще и предстои дълъг престой в Сити Клиник Младост, дайте съвети за сносен хотел или хостел на пешеходно място от болницата.
Не сме претенциозни- искаме да е спретнат, чист и с тв по възможност.
Може е единична стая.

Пробвайте с airbnb, защото в Младост няма кой знае колко хотели, а и качеството не се знае какво ще е. Освен това, според мен ще имате повече гъвкавост по този начин.
Винаги го има вариантът и с хотел Метрополитън и Новотел (той е малко по-далеч, но се стига до болницата за 10-15 пеша), но и двата са с високи цени на нощувките.
В Booking също има квартири, които можете да наемете за определен период от време на принципа на airbnb.

# 7 623
Има. Не може да се купи самостоятелно.
Последно? Ако има, защо да не може да се купи?

# 7 624
  • BG-DE
В България този балсам не се продава самостоятелно, а само с боята, в Германия в dm го има и отделно, тубичката струва 2€.

# 7 625
  • София
Момичета, на мама най-вероятно ще и предстои дълъг престой в Сити Клиник Младост, дайте съвети за сносен хотел или хостел на пешеходно място от болницата.
Не сме претенциозни- искаме да е спретнат, чист и с тв по възможност.
Може е единична стая.
Това е на пешеходно растояние
  https://www.block531.com/

# 7 626
Имам познати, доволни от този хотел,  Блок 531. Доколкото знам и цените са добри. Проверете дали ви устройват. Преди имаше 7% отстъпка, ако запазиш стая през сайта им.

# 7 627
Ако е уместно тук да попитам.
Имам си тук там излишни килограми   170/70кг, но ми писна да се справим с дънки и ми се ще да нося нещо по-лятно.
При моите килограми как би изглеждало във вашите очи да съм облечена с подобна пола?

# 7 628
Имам си тук там излишни килограми   170/70кг, но ми писна да се справим с дънки и ми се ще да нося нещо по-лятно.
При моите килограми как би изглеждало във вашите очи да съм облечена с подобна пола?

Ако полата пасва като размер, а не е по-широка или по-тясна, то ще стои добре, без да има значение какви кг има насреща. Защо ще се пържите, ако може да се носи нещо лятно? 🤗

# 7 629

Ако полата пасва като размер, а не е по-широка или по-тясна, то ще стои добре, без да има значение какви кг има насреща. Защо ще се пържите, ако може да се носи нещо лятно? 🤗
Защото, за съжаление изгубих моминските си форми и сега се навличам все с дълги и черни дрехи...

# 7 630
  • София
Кройката е подходяща, материята също, само бих внимавала да не е твърде къса, но всеки си преценява докъде му е комфортно.

# 7 631
А откъде е полата? Този модел ми е от любимите.

На мен не ми би направило лошо впечатление, ако въобще ми направи, лято е и никой не трябва да се пържи, независимо от килограмите си. А и вашите не звучат зле честно казано, висока сте.

# 7 632
   Както често казвам на голямата дъщеря, не са важни толкова килограмите, а формата. Тя също не е от слабичките и няма манекенска фигура. Но спортува много, има талия, няма паласки и корем. Има стегнато, добре оформено тяло. Може да носи каквото си поиска.

# 7 633
Фатката лятото не е да е късо, а да е свободно, светло и удобно. Това от снимката ще седи добре, но аз бих заложила на светла свободна рокля с коланче на талията или малко под бюста.

# 7 634
Полата е от интернет.
Аз за съжаление скоро се ошишках и от талията не остана и помен...
Вече много внимавам какво слагам и въртя два-три чифта, но се сварявам... Все пак трябва да отида на пазар, няма да ходя гола, че и дебела

Общи условия

Активация на акаунт