? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 367
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 740
Идеята на болничния е да си стоиш вкъщи.
Спешните случаи са изключение.
Зависи от болничния. Има такива, които не са за домашно лечение и позволяват напускане на населеното място. Само няма такива, които позволяват да напускаш страната.

# 7 741
Здравейте! Спешен въпрос...Как се брои 14 дневен срок? От датата на получаване на препоръчаното писмо или от следващия ден?

# 7 742
Зависи ,срок за съхранение на писмото е от датата на връчване .Подателят я вижда от обратната разписка.

# 7 743
  • Далечният изток
От следващия ден се брои срокът.

# 7 744
Писмото е с дата 27, връчено е на 29. Тоест 30 е първи ден, а днес 13 е последния ден от срока? Благодаря ви!

# 7 745
  • Далечният изток
Писмото е с дата 27, връчено е на 29. Тоест 30 е първи ден, а днес 13 е последния ден от срока? Благодаря ви!
Точно така.

# 7 746
Точно така.
Много, много ти благодаря, Aida Hug

# 7 747
Здравейте, откъде може да поръчаме черни дамски сака в спортно-елегантен стил около 10 броя за изложение?

# 7 748
Здравейте, откъде може да поръчаме черни дамски сака в спортно-елегантен стил около 10 броя за изложение?

Виж в онлайн магазините за работно облекло, секция хотели - рецепция/ администрация.

# 7 749
Знам, че омръзнах с въпроси на целия форум, но бих искала да попитам.
Предстои ми да бъда придружител на мама в болницата/вероятно ще сме настанени в хотел, защото нейната болница не предлага стационар.
Та тръгваме с известна сума пари, която бързо ще се стопи.
Пред мен не остава голям избор освен да пробвам да работя.
Сещате ли се къде ще мога да поработвам със заплащане на деня. Без значение мияч, помощник кухня, чистач... Като условие да ми дават парите всеки ден...
Във Варна съм доказал се готвач и работя във висока категория ресторант, но знам, че в София няма да имам шанс. Не търся и кариера, искам да предложа нормален престой на мама това е.
Обяви не смея да пускам никъде, защото всички си въобразяват, че искам да работя по втория начин.
Ще съм в района на Сити Младост.

# 7 750
  • Сф
Тези, които плащат ден за ден са точно тези, от които бягаш- по втория начин под масата. Коректните работодатели плащат месец за месец.
Защо не питаш в самия хотел?

# 7 751
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
магазините от веригите пускаха обяви за лятна почасова работа.
попитай на място.

# 7 752
За сега в хотела ми предложиха помощник в кухнята или камериерка за 60-70 лв, не ми се струва уау, но е все нещо...
Ако се сетите, къде другаде да питам, отворена съм към предложения.
Сещате ли се какви кръчми и механи има наоколо?

# 7 753
Дали има тема за айфони,необходима ми е малко помощ за стария ми телефон,който реших да използвам отново с нова предплатена сим карта?

# 7 754
  • София
Кити, сещам се за При братовчеда, близо е до болницата - https://www.pri-bratovcheda.com/  . Но не знам как плащат.
Малко по-далече, към аерогарата е Александрия. И на тях не им знам плащането. Около летището и в Младост 4, около Бизнес парка има доста заведения с обедно меню и постоянно търсят персонал. Там се работи понеделник - петък до към 17.00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт