? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 270
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 10 680
  • пустинята Гоби
Вадих дубликат на сим карта скоро, веднага ми я дадоха. За Виваком иде реч.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 12:17 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 10 681
Да не те излъжа, някои телефони с копчета май имаха вайбър. Този банан на Нокия например поддържа уатсап: https://www.nokia.com/phones/en_int/nokia-8110-4g , значи има телефони и с вайбър.

# 10 682
За 2-3 минути става издаването на новата карта.
Според мен конкретно за разговори и вайбъри - много бързо се научават възрастните хора, защото им е важно и интересно. За други неща по-бавно, но за разговори бързо влизат в крачка.

# 10 683
Какъв аспирин се ползва за направата на туршии?
(Благодаря предварително за всеки отговор и съвет! Hug)

# 10 684
Вадих дубликат на сим карта скоро, веднага ми я дадоха. За Вивател иде реч.

И ние ското сменяхме на майка сим картата, че беше много стара и прекъсваха разговорите.
На място я смениха и веднага беше активна. До края на август беше безплатно, поне така казаха във Виваком.

# 10 685
  • София-Младост
Какъв аспирин се ползва за направата на туршии?
(Благодаря предварително за всеки отговор и съвет! Hug)
Обикновен. Ацетизал.

# 10 686
Рошав килим беше домашно изпран и отлично изсушен в края на август. Застлахме го и сега ми мирише 😔😏. Къде сгрешихме?
Какви са опциите освен ново пране и дали изобщо ще се реши този проблем.
Да не би да не сте изпрали добре сапуна и от това да мирише сега? Или не сте го изсушили така добре както си мислите, то най-вече заради сушенето миришат. Ако не е някакъв огромен изперете го пак иначе пробвай да го пръскаш с препарат за премахване на мириз от домашни любимци, те са доста ефективни.

# 10 687
  • Somewhere far away
Мога ли да си взема болничен, ако отивам за общ преглед и/или за изписване на нещо за кашлица например? работното време на личната съвпада с това на моята работа, и няма как да отида без да отсъствам- т..е. или отпуска неплатен трябва да си взема или болничен.

# 10 688
Всичко може,стига да умеете да подходите правилно... На мен са ми издавали болничен за деня,заради силен махмурлук,толкова силен,че не можех да работя... Лекарката отначало отказваше,но после ми влезе в положението... Yum

# 10 689
Рошав килим беше домашно изпран и отлично изсушен в края на август. Застлахме го и сега ми мирише 😔😏. Къде сгрешихме?
Какви са опциите освен ново пране и дали изобщо ще се реши този проблем.
Да не би да не сте изпрали добре сапуна и от това да мирише сега? Или не сте го изсушили така добре както си мислите, то най-вече заради сушенето миришат. Ако не е някакъв огромен изперете го пак иначе пробвай да го пръскаш с препарат за премахване на мириз от домашни любимци, те са доста ефективни.
мирише на мръсни и спарено, демек не е приятна миризма от препарата
Изсушен е добре. Четири дни в Санданско през август всичко изсушават.
Нямам дом.любимец. може ли подсказка за такъв препарат.

# 10 690
Здравейте,

Имам следния въпрос-когато от България се позвъни на друг български абонат, който в момента е в държава членка на ЕС, то звънящият разбира ли затова по някакъв начин по време на самото обаждане. 😁

# 10 691
Килима го дайте на фирма за почистване на килими.

Не вярвам ензимен препарат за домашни любимци да помогне, защото не действат като ароматизатор, а трябва хубаво да се напои тъканта. Не виждам как ще стане за цял килим.

# 10 692
  • Буркина Фасо
Здравейте,
Имам следния въпрос-когато от България се позвъни на друг български абонат, който в момента е в държава членка на ЕС, то звънящият разбира ли затова по някакъв начин по време на самото обаждане.
не.

# 10 693
Здравейте,

Имам следния въпрос-когато от България се позвъни на друг български абонат, който в момента е в държава членка на ЕС, то звънящият разбира ли затова по някакъв начин по време на самото обаждане. 😁
Няма начин

# 10 694
Благодаря! 😊

Общи условия

Активация на акаунт