? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 142
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 10 785
Има ли мол в София, в който да има Спиди/ Еконт?

# 10 786
Имат автомати в някой молове, офиси не съм виждал, мисля че ще им е излишно скъпо да поддържат офис в мол.

Примеливо ли е за мъж да облече бяла риза върху цветно сако (цвят 1) и цветен панталон (цвят 2)
Риза върху сакото трудно ще облече Joy
Иначе само който е писал поканата може да ти отговори, ама чак за ризата не би трябвало да е проблем.

# 10 787
Мъжката бяла риза не влиза в това ограничение. Това си е официалната мъжка риза и при това е под сакото.

# 10 788
Мъжката бяла риза не влиза в това ограничение. Това си е официалната мъжка риза и при това е под сакото.

Не си разбрала! На съфорумката мъжа ще я облича над сакото. Satisfied

# 10 789
Мерси за боба. От няколко години купувам готов, сварен след няколко фала с хрупащ боб врял няколко часа.

И като споменахте мултикукър да попитам какво им е покритието на съда за готвене?
Никога не съм се интересувал,защото ги свързвам в тефлон, а може би греша.

# 10 790
В люлинския мол май имаше и офис, и автомат на Спиди. За по-сигурно провери сайтовете на куриерите.

# 10 791

И като споменахте мултикукър да попитам какво им е покритието на съда за готвене?
Никога не съм се интересувал,защото ги свързвам в тефлон, а може би греша.
Мислех, че даже няма тефлонови, но по-бюджетните модели са такива, факт.
На Инстант пот са със съдове от неръждаема стомана. Предполагам има и на други марки с такива. Виждала съм и модели с керамични.

# 10 792
  • София
Няма офис на Спиди в Мега Мол, само автомат.

# 10 793
Възможно ли е да си направя кредитна карта , без да я ползвам/ в пакет с кредит , за преференциална лихва / ,или трябва да я ползвам ?

# 10 794
Не е задължително да я ползваш, само има годишна такса, която я теглят в края на годината, май беше 40 лв.

# 10 795
  • София
В Сердика център имат автомат на ниво -1 срещу Джъмбо. Еконт май също имаха.

# 10 796
Кое приложение за офлайн карти за навигация ще предложите за телефон Xiomi?

# 10 797
Google Maps като си свалиш картите за офлайн ползване Simple Smile

# 10 798
  • софия
Кое приложение за офлайн карти за навигация ще предложите за телефон Xiomi?
maps.me, here
google maps е най-куцото приложение. Може да те прекара през места, през които няма нужда да минаваш. Същото е и sygic. Eдинственото им удобство е онлайн, че показват задръстванията.

# 10 799
  • София
Waze също понякога показва доста обиколни маршрути. Макар, че точно него ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт