? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 644 946
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 10 890
  • София
https://mdlrusev.com/   доволна съм, панорамна снимка без бележка от стоматолог правих.
 Преди това ходих на друго място /до последната спирка на трамвай 20 на Стамболийски/ - не бяха качествени и нищо не се разчиташе.

# 10 891
  • София
Тя за секторна пита, ама и такова правят. Мисълта ми е, че няма да я върнат Simple Smile Чак се чудя, че някой не е поискал да ù вземе парите.
Ами да, странно ми стана. На бял дроб мога ей сега да ида и да си направя.

Благодаря на всички за многото отговори, ще имам избор.

Скрит текст:
Единия път просто не ми написа картонче и на Опълченска ми казаха ау ама не може без картонче, как така, кой лекар. Аз се примолих и обясних, че зъбът е с гранулом. Друг път да си знам, че само с "направление" от стоматолог.

Втория път имах картонче (на ул.Иван Вазов) и ми го поиска специално, за да го унищожи да не съм можела пак да ида някъде.

# 10 892
Това е така, защото е на главата.

# 10 893
Те искат й имейл на стоматолога, но аз давам моя, защото често бъркат имейл адреса и снимката не стига до док. Пресен пример от преди 10 дена...объркали "c" с " k"  и имейлът недоставен до док. Аз го препратих от моя...та ако е дигитална, проверявай дали е получена.

# 10 894
  • на брега на морето
... и се налага почти винаги да я приспим в количката, където заспива за 2 минути. Къде може да е проблема, на някой друг случвало ли се е това и как сте се справили?
На наши познати бебето заспиваше само в количката; никакъв проблем нямаше. Като поотрасна я прехвърлиха в нейното легло.

# 10 895
Може ли да ми препоръчате ресторант, който прави доставки/отнася се за София/на обедно меню на сносни цени и по възможност българска кухня?
Благодаря Ви!

# 10 896
Може ли да ми препоръчате ресторант, който прави доставки/отнася се за София/на обедно меню на сносни цени и по възможност българска кухня?
Благодаря Ви!
"На двора", много чисто и вкусно. Никога не е имало издънки.
За цените трябва да прецените, понеже сносно ще е различно за всеки.
Иначе в сайтовете за доставка можете да сортирате по изискванията си и да погледнете ревютата оставени от клиенти (ако не на сайта, в Гугъл има).

# 10 897
  • София
Има ли в София услуга "Рентген по домовете" и къде?
За трудно подвижен възрастен човек ми трябва снимка на ръка и бял дроб. (С едно идване на направят и двете.)
Няма как да го заведа до болница или поликниника.

# 10 898
  • Враца
Има ли в София услуга "Рентген по домовете" и къде?
За трудно подвижен възрастен човек ми трябва снимка на ръка и бял дроб. (С едно идване на направят и двете.)
Няма как да го заведа до болница или поликниника.

Намерих само това, нямам лични впечатлиния.
https://beta-clinic.com/%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B3%D0%B5%D0% … 0%B5%D1%82%D0%B5/

# 10 899
От филма "Опасен чар":

"– Ти защо караш държавна кола с книжка за любител шофьор?
– За услуга другарю капитан,на ТПК-то..."

Въпросът е,преди така ли беше,не можеш да караш служебна кола с "В" категория?

# 10 900
  • на брега на морето
Потърси с Гугъл; аз намерих това, но има и други.

.https://www.omed.bg/rentgenova-snimka-na-zona-po-izbor-razchitan … overie-p4903.html

# 10 901
Благодаря Ви!
"На двора", много чисто и вкусно. Никога не е имало издънки.
За цените трябва да прецените, понеже сносно ще е различно за всеки.
Иначе в сайтовете за доставка можете да сортирате по изискванията си и да погледнете ревютата оставени от клиенти (ако не на сайта, в Гугъл има).

Може ли сайт? На мен в Гугъл ми излиза само "В двора".

# 10 902
  • София
От филма "Опасен чар":

"– Ти защо караш държавна кола с книжка за любител шофьор?
– За услуга другарю капитан,на ТПК-то..."

Въпросът е,преди така ли беше,не можеш да караш служебна кола с "В" категория?

Зависеше от длъжността.
Ако си назначен на длъжност персонален шофьор - напр. на Генералния директор, министъра и подобни номенклатури трябваше да имаш категория С. Возиш други хора, отговорен си.
Ако колата ти трябва за работа - напр. ветеринарен лекар обикаля по селата можеше  и с В.
Возиш се сам в интерес на работата.

# 10 903
Moonriver, правилно си го открила, аз съм го написала грешно 🥲

# 10 904
За събитие ще нося полиестерна рокля за събитие.Ще има много танци, а аз по принцип се изпотявам много, страх ме да не останат по роклята мокри петна и да изглежда грозно и смешно. С какво мога да се намажа/напръскам по тялото, за да се потисне обилното потене?

Общи условия

Активация на акаунт