? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 644 974
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 10 875
Навсякъде има боклуци и хубави продукти. Аз турски храни не купувам. Имам близки наблюдения как произвеждат отвътре и не съм фенка (преди това също не бях де, не са ме спечелили особено).
Вкусно е, защото е различно и не им четете и местните разбори на производители... всички суровини и в Европа, и в Сърбия, са аналогични. В Турция за доста неща защитават вътрешната си икономика (примерно мляко, захар..), но палми-малми, екзотики всичко си го внасят. Ако го ядете ежедневно ще ви е същото ..
Пътувам много и ям местни кухни от цяла Европа. Всяка кухня си е специфична, нормално. Ама чак да ми е уау нещо, че да се прехласвам, не съм установила.

# 10 876
  • София
Имам спомен, че съм правила панорамна снимка на зъбите без "направление"/листче от зъболекар. Някой може ли да ме насочи къде в София може така? (Само че секторна ми трябва тоя път)

# 10 877
Където и да отидеш ще ти снимат каквото поискаш, щом си плащаш.

# 10 878
  • София
Наскоро ми бяха отказали, затова питам.

Но ще пробвам няколко.

# 10 879
В Гео Милев ако те устройва като локация. Срещу поликлиниката.

# 10 880
  • София
Благодаря, устройва ме навсякъде стига да не е в Горубляне.

# 10 881
Наскоро ми бяха отказали, затова питам.

Но ще пробвам няколко.

Аз съм се снимала на "Дондуков" и "Тракия".

# 10 882
  • Буркина Фасо
Благодаря, устройва ме навсякъде стига да не е в Горубляне.
имаш ли пари рентгените само за теб ще работят. Smiley
стара западноевропейска поговорка.

# 10 883
  • София
Благодаря, дами.

Те поне не са скъпи, та имам за толкоз Joy

# 10 884
  • Буркина Фасо
моля, моля ...rotfImbo 

# 10 885
В жк. Гео Милев, бл. 251 правят панорамни снимки, но там нещо специфично не правеха и за шините на щерката отидохме в една голяма клиника/студио (не знам как е правилно да се каже - за зъбни снимки) на бул. Евлоги Георгиев близо до Испанската гимназия. Огромно е, с модерна техника и всичко правят.

# 10 886
Панорамна снимка правих тука преди 2 години, зъболекар ме насочи по телефона, когато си записвах час при него. Между Руски паметник и Пирогов е.
https://3v-rentgen.com/

# 10 887
Панорамна снимка правих тука преди 2 години, зъболекар ме насочи по телефона, когато си записвах час при него. Между Руски паметник и Пирогов е.
https://3v-rentgen.com/
+1
Ходя там от 10 години.
Тази пролет ММ прави там панорамна снимка.

# 10 888
Панорамна снимка правих последно в Ео дент на ул. Пимен Зографски в Дианабад - стана за минути, дават диск - вероятно във всичките им клиники правят. Влизаш и казваш "искам панорамна снимка".

# 10 889
Тя за секторна пита, ама и такова правят. Мисълта ми е, че няма да я върнат Simple Smile Чак се чудя, че някой не е поискал да ù вземе парите.

Общи условия

Активация на акаунт